lördag 15 september 2018

Dödliga stormar och vilddjurets märke


Är det bara min förståelse och på det sätt jag upplever det, men känns det inte som att vi är på kanten och väldigt nära Jesu underbara och dyrbara återkomst? Är det inte på det sättet, att dessa tecken vi ser i dag, inte bara är vanliga och tillfälliga händelser, men på ett sätt som vi aldrig tidigare har sett och upplevt? Är sanningen inte den, att tusentals syskon på en och samma gång, upplever tilltal från Herren genom syner, drömmar och visioner – där det genomgående budskapet är, att brudgummen vänder åter och är på väg efter sin brud?

I det här inlägget vill jag peka på två händelser som sticker ut just nu – dels alla dessa orkaner som drar över vår värld, och sedan röster i USA, som precis har gått ut och varnat om något som kommer att bli tvång under vedermödan – nämligen det, att alla amerikanska medborgare ska chippas.

Dödliga stormar

Satellitbilden visar hela nio potentiella dödliga stormar som härjar runt om i världen just nu. Det är bland annat orkanen ”Florens” som är på väg mot USA, men också andra orkaner som Olivia, Isaak, Helene och Typhoon Mangkut. Experter uttalar sig om, att det är väldigt ovanligt att det finns aktiva stormar i både Atlanten och Stilla havet samtidig. Flera av dessa orkaner har möjlighet för att bli kolossalt stora, med stora konsekvenser och följder för både människor, städer och hela länder.

Vilddjurets märke

Röster i USA har precis varit ut och varnat befolkningen om, att dom kan förvänta att dom kommer att bli ”chippade”. Tidigare har det varit konspirationsteorier, och långt ifrån något som alla trodde skulle bli en verklighet. Det blir i ögonblicket presenterat som ”trendigt”, och något som kommer att ”göra ditt liv lättare”. I utlandet har Sverige redan fått uppmärksamhet som ett föregångsland, där det omtalas att cirka 3000 människor redan har fått ett elektroniskt chip insatt i handen eller pannan.

Noelle Chesley, en amerikansk professor, vänder sig till den amerikanska befolkningen, och uttalar sig om att ”du kommer att bli chippad, det är bara en fråga om tid”. Människans gränser när det gäller teknologi, har flyttat sig väldigt snabbt bara på ett par år, och vi upplevt en långsam tillvänjning till det system som vi vet kommer under vedermödans tid. 

Avslutning

Budskapet om Jesu återkomst ljuder klart, och det är ett vädjande rop som går ut i den sena midnattstimmen. Vi har upplevt hur den här världen, gradvist har gått från aftonskymning till natt, och vi har sett hur tillstånd och händelser har utvecklats till globala, massiva odiskutabla tidstecken.

”Därför säger den helige Ande: I dag, om ni hör hans röst, så förhärda inte era hjärtan, som när era fäder väckte min förbittring på frestelsens dag i öknen”. – Heb 3:7


Jesus kommer snart!
Källa:
6 kommentarer:

 1. Det sorgliga är att tidstecknen inte väcker de flesta sovande kristna. Denna världens gud har förblindat och förlamat. Man beundrar teknik, naturen, ja det mesta som omger oss. Vad skall väcka människan till syndanöd och hat till allt det onda och beundran av det skapade? /Stig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Stig för din kommentar. Ja, vad är det, och vad ska till för att en människa ska bli väckt för Gud? Jag tänker att till sist och inte minst, är det den helige Ande som gör sitt unika verk och väcker och rör vid det innersta i en människa. Vi kan dela evangeliet med människor, och själva vara ljus i mörkret, men vi kan inte skapa väckelse i oss själva. Vi behöver den helige Ande, så han kan komma och röra, förvandla och dra själar till Golgata kors. Så länge att vi är kvar på den här jorden, får vi fortsätta att dela evangeliet, och be att Herren når sargade hjärtan.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Med tanke på att israel eventuellt har fött en helt röd ko nu som ska vara med under vedermödan som senast hände för mer än 2000 år sedan, och nu det här eventuellt påtvingade falska fredsavtalet som ingen av parterna är helt nöjda med, är ju också något speciellt+ det här med Syrien om dom använder kemiska vapen i Idlib då kanske profetsian om att Damaskus ska bli ödelagt går i fullbordan, det står ju i bibeln att så ska ske en gång i tiden och då är det inte omöjligt att det sker snart med tanke på hur det ser ut i Syrien idag och Assad tycks ju inte bry sig om hur många han tar livet på eller på vilket sätt det sker, bara han får det undanröjt.Iran ska man inte heller glömma bort när olje sanktionerna införs i november vad tänker Iran hitta på då!Försöker dom att stänga Hormussundet då blir det krig på riktigt och en stor kris i vår värld som vi inte har smakat på länge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du delar dina tankar. Du nämner många tidstecken, som absolut är knutna till ändetiden och Jesu återkomst. Vi kan bara konstatera att Jesus kommer mycket snart, och att församlingens tid på jorden snart är avslutad. Det vi upplever nu, är alltså en förberedelse på det som vi vet ska komma, som det tredje templet, Damaskus förstörelse, GOG kriget, där bland annat Iran är indblandade.

   Vi får lyfta vår blick till Herren och bida och vänta på honom. Han kommer snart på skyarna, och då kommer vi att få se honom sådan som han är.

   Guds rika välsigenelse

   Mikael

   Radera
 3. Svar
  1. Maranatha Syster, och Guds rika välsignelse och kraft, i väntan på Herrens tillkommelse

   Hälsingar

   Mikael

   Radera