måndag 29 oktober 2018

Gulfstaten Oman erkänner IsraelDet fortsätter att komma högintressanta nyheter som gäller Israel och det kommande fredsförbundet, och det ska självklart ha plats när det gäller tidstecken som pekar på Jesu återkomst.

Netanyahu på hemligt besök

Det var Israels premiärminister Netanyahu, som var på hemligt besök i gulfstaten Oman, för att styrka relationerna i arabvärlden. Det var Israels första besök i landet på 22 år, och var en positiv upplevelse. Omans utrikesminister uttalade sig att: ”Israel är en stat i regionen, och vi alla förstår detta”. Det var med andra ord ett erkännande av staten Israel och det judiska folkets existens.

Förbundet med de många

Dan 9: 27 - Han skall stadfästa förbundet med de många under en vecka, och mitt i veckan skall han avskaffa slaktoffer och mato0ffer. Och på styggelsers vinge skall förödaren komma, till dess att förstöring och oryggligt beslutad straffdom utgjuts över förödaren."

Det vi hela tiden pekar tillbaka på, och förhåller oss till gentemot utvecklingen i Mellanöstern, är dels det kommande förbundet, men också Herrens eviga löften till Israel. Jag har tidigare skrivit ett längre inlägg om just detta förbund, som Bibeln kallar ”förbundet med döden”. Ta gärna del av det, om ni har tid och möjlighet:


Avslutning

När länder som arabstaten Oman erkänner Israel som en suverän stat, så är det ett stort tecken på att Israel håller på att stärka relationerna i regionen.

Utifrån det profetiska ordet, vet vi, att det kommer ett förbund utav detta, och att detta förbund kommer betyda två saker. Det ena är att vi närmar oss uppryckandet av församlingen, och det andra är Antikrists framträdande. Det är förbundet med de många, som kommer att ”trigga” själva vedermödan, och därmed inleds den sista årsveckan för Israel och den här världen.

Lyft blicken kära vänner, för vår förlossning och vårt kommande hopp närmar sig med hastig fart.

Jesus kommer snart!

Källa:4 kommentarer:

 1. Det är härligt och riktigt njutbart att läsa, nu dröjer det inte länge till innan hemfärden startar och en stor bröllopsfest kan ta sin början.Guds eviga välsignelse till dig Mikael från SEGRAREN i de vita skinande kläderna med guldkransen på och oliv kvist i handen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, och tack för din hälsning.

   Vi är på väg till en bröllopsfest som kommer att vara genomsyrad av Herrens härlighet, liv och kraft. Tänk, att det finns en plats i detta bröllop, som är reserverad för var och en. Man blir tacksam, rörd och kan inte vänta tills vi är där.

   Jag hoppas att vi får möjlighet att snart ses till denna himmelska fest!

   Välsignade hälsningar

   Mikael

   Radera
  2. Tack för allt du delar med dig Herren välsigna dig rikt

   Radera
  3. Guds frid Marianne,

   Det ser ut som att allt drar ihop sig, och pekar exakt åt samma håll - Jesu dyrbara återkomst. Vi får dra oss när Herren, ge och överlåta våra liv i Herrens heliga händer.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera