måndag 21 januari 2019

Påven: ”-En världsregering ska styra USA, för deras egen skull”Påven arbetar ihärdigt för NWO, och gör stor sak av att visa att han är en ”världs och fredsman” med globala avseenden. Påven ger uttryck för världens behov av ett globalt system, på både det ekonomiska, religiösa och det politiska området - något som är helt i linje med det vi kommer uppleva under vedermödans tid och under Antikrist välde.

En världsregering ska styra USA

Påven har nyligen varit ute och uttalat sig till den italienska tidningen ”La Repubblica”, där han säger att USA har en ”förvrängd syn på världen” och amerikanerna måste styras av en världsregering så snart som möjligt, för deras eget bästa.

Påven uttalar sig ”-Jag är rädd att det finns mycket farliga allianser mellan makter som har en förvrängd syn på världen: Amerika och Ryssland, Kina, Nordkorea och Ryssland, Assad och Ryssland i kriget i Syrien. Men påven fortsätter, och pekar samtidigt på Europas behov för en världsregering.

Avslutning

Man gör klokt i, att hålla ögonen på Vatikanen och påve Franciskus, som har fått en allt större roll i den världspolitiska utvecklingen. Påven förespråkar ett system som vi känner igen från uppenbarelseboken, som bokstavligt talat kommer att få en fullbordan i den sista årsveckan. Genom antikrists regi, kommer vi att få en global världsregering, ett gemensamt ekonomiskt system och en världsreligion. Den stora skökan kommer att stödja och vara en del av detta antikristliga system, intill dess, att hon själv kommer att gå under genom antikrist och dom tio hornen. 

”Filadelfia församlingen”, den vakande och väntande församlingen, står framför en öppen himmelsk dörr. Det är Jesus själv som är dörren, och den står vidöppen. Det är en symbol på, att himlen är klar till att ta emot Jesu väntande brud, som snart ska tåga in igenom den, för att aldrig gå ut ur den igen. 

Jesus kommer snart!

Källa:4 kommentarer:

 1. Det börjar verkligen dra ihop sig nu på det ena området efter det andra.Det kan gå riktigt fort nu till och med innan 2030 som agenda 2030 är skrivet på att antikrist plan för världen ska vara genomförd. Guds frid Mikael å G.V.D rikligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Niklas,

   Ja, det börjar verkligen att dra ihop sig. Det ena tecknet efter det andra, som alltsamman pekar på Jesu återkomst och den sista årsveckan. Vi är där snart nu - Maranatha!

   Guds rika välsignelsen

   Mikael

   Radera
  2. Amen nära nu GVD

   Radera
  3. Guds frid Marianne,
   Ja, det är också det jag tror och känner. Jag upplever att vi är nära Herrens ankomst, men bara Herren vet naturligtvis precis exakt när. Men man känner förväntning och glädje inför det som vi tror ska komma - vårt förenande med Jesus på himlens sky.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera