tisdag 4 februari 2020

Utombiblisk profetia – Trumps fredsplan kommer misslyckas, då Messias kommer innan.”Århundradets avtal kommer inte att lyckas, därför att Messias kommer först”

Det kommande valet och Messias ankomst

Jag har tidigare skrivit ett intressant inlägg som tar utgångspunkt i en utombiblisk profetia, som pekar på den situation Israel befinner sig just nu:

”Då val hålls i Israel, men ingen regering bildas är Messias ankomst nära.”

Det är med andra ord en profetia som är knuten till det kommande val som Israel står inför här den 2 mars. På samma sätt kommer nu ytterligare en utombiblisk profetia, som är knuten till en högaktuell situation, nämligen Trumps fredsavtal.

Trumps fredsplan kommer inte att lyckas

Den andra intressanta utombibliska profetian kommer från Abuhatzeira, en judisk Rabbin, mystiker och andlig rådgivare, som gjorde en anmärkningsvärd förutsägelse förra veckan:

”Århundradets avtal kommer inte att lyckas, därför att Messias kommer först”

Rabbinen fortsätter:

”Allt detta är tecken på vår rättfärdige Messias. Det är därför vi skal glädjas och vi kommer att bli lyckliga. Se på araberna – stor förfäran har gripit dem när dom hörde att Trump har en fredsplan. Men det kommer inte att bli till något, eftersom Messias kommer och avbryter allt. Det kommer inte att finnas någon plan (fredsplan)”.

Avslutning

1 Thess 5:1 – Om tider eller stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. Ni vet själva att mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.

Det kommer många utombibliska profetior från dessa judiska rabbiner just nu, där allt ska prövas och jämföras med Guds ord. Men något säger mig att han har rätt. Jag tror inte att vi kommer att få se någon implementerad fredsplan förrens efter det att uppryckandet har hänt. När Mellanöstern talar om fred och säkerhet, så är det ett uppfyllande av vedermödans profetia i 1 Thess 5:1. Denna profetia som Paulus delar, är tätt knuten till den smärtans tid som ska komma över världen. Före Herrens dag, och före det att vredens tid går ut över jorden, kommer det att finnas ett desperat behov och ett rop efter fred och trygghet. Det kommer att vara det ropet som kommer att gå före vedermödans tid, och som kommer att knyta ihop världens ledare i en gemensam bön.

Jesus kommer snart!Källa:9 kommentarer:

 1. Jag hoppas och tror dessutom på att det kommer att ske nu,det finns ju en profetia om Netanyahu att han kommer att tvingas och bomba Irans kärnkraftverk själva därför att USA/ Trump är upptaget med sitt återval och därför inte vill mista chansen att bli återvald för sina då sista 4 år därför är jag tämligen säker på att Netanyahu kommer att vinna valet i Israel så småningom troligen nu i början på mars dessutom nu när Syrien och Ryssland så frenetiskt bombar Idlib det sista rebellfästet i Syrien som om de båda vill bli klara med det innan de slutligen vänder vapnen mot Israel och då möjligen profetian om att Damaskus ska bli en öde stad där bara det vilda kommer att hålla till kommer att gå i uppfyllelse när Israel bombar ut Damaskus som svar tillbaka för Syriens/Rysslands angrepp på Israel,dessutom sägs det om träden utanför pingstkyrkan i Västerås ska vara tillräckligt långa när Messias kommer tillbaka och det sägs ju att de är det nu och går man tillbaka till Israel så har de ju fått fram både den helt godkända kvigan + att prästerna är utbildade,förbundsarken är hittad så det enda som återstår är templets uppbyggande (tar ca ett år) och antikrists framträdande när Herren har hämtat hem de frälsta som tillhör honom innan vilddjuret träder fram. Guds rika välsignelse och guds frid Mikael Snart är vi hemma i vårt eviga sköna hem. Halleluja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Det kommer att ske en massa intressanta och profetiska händelser efter det att församlingen är uppryckta till Herren. Då kommer vi att få se uppenbarelseboken och Danielsboken utspela sig och gå i uppfyllande.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  2. Nåja, det blir ju ingen längre resa den här gången då Guds rike är invärtes i oss.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Hej Niklas tack för ditt intressanta inlägg undrar var man kan läsa att de har en godkänd kviga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Wikström

   När vi studerar Israel, tempelförberedelse och generellt allt som pågår i Mellanöstern så är det absolut det bästa sättet att avsläsa den tid vi lever i.

   Jag har skrivit ett längre inlägg för att sammanfatta Israels profetiska resa, fram till den tid vi lever i nu, som du kan ta del av om du har tid och lust?

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2019/02/israels-profetiska-resa.html

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 4. Svar till Wikström på tidningen flammors hemsida av Holger Nilsson där finns mycket om olika detaljer som ska finnas i det nybyggda templet i Jerusalem där antikrist ska sätta sig på tronen och leka världens frälsare och då lyckas bedra många med sitt svek och sina listiga knep som kommer att få många att bli lurade och tro att det är världens fräsare när det i verkligheten inte är så.M.V.H. Niklas guds rika välsignelse Wikström och guds frid

  SvaraRadera
 5. Tillägg till Wikström bland annat står det om kalven som hade fötts upp i USA och som då ska användas i det nybyggda templet i Jerusalem i offrandet när det falska fredsavtalet är på skrivet på 7 år men som bryts efter halva tiden när judarna inser under det att det går upp för judarna att den som de först trodde var deras Messias i själva verket var Satan/Antikrist själv när offrandet plötsligt avbryts det är då tredje världskriget startar när halva tiden återstår när Messias och de godas anhang ska utrota Satan och hans onda anhang för evig tid.

  SvaraRadera
 6. Innan Messias kommer så kommer anti krist.

  SvaraRadera