torsdag 12 november 2020

Kommer Trump att bli sittandes som president?

 


På samma sätt som att en del kristna har varit ute och profeterat att Trump skulle vinna valet, träder en del judiska rabbiner fram och gör det samma. Det är Isser Zalman, en judisk rabbin som uttalar sig om att Trump kommer att bli sittandes som president, och att något kommer hända intill dess att Biden är officiellt godkänd, av bland andra USA:s senat och Representanthuset. Den finns en färdplan som gör att Biden ska vara klar till installationen den 20 januari 2021. Isser menar alltså att något kommer hända, så att Trump får möjlighet att fortsätta som president i USA, och därmed kan fortsätta stå upp och strida för Israel och för det slutliga kungadömet, som Daniels bok beskriver.

Min tanke är att vi kommer att få se Biden som president i januari, om inte något helt oväntat skulle ske. I den amerikanska pastorn Danas Coverstones dröm, såg han ett USA i inferno, utan ledarskap från varken Trump eller andra. Detta scenario är bara möjligt, om en stor händelse som exempelvis uppryckandet skulle ske. Skulle församlingen bli hämtad innan januari 2021, kunde Trump få lov till att fortsätta sitta som president, då vi upplever en extraordinär situation. Ett annat scenario är att en världsregering tar över omedelbart, och då skulle varken Trump eller Biden behövas vid makten och liknar det scenario som Dana har talat om.

IS slaktar kristna i Mocambique

Fil 1:29 - Ty för Kristi skull har ni fått nåd, inte bara att tro på honom utan också att lida för hans skull

 Mocambique är ett av världens fattigaste länder, och är en av de platser där vi upplever förföljelse för namnet Jesus. Terrorgruppen IS och andra islamistiska rörelser har förlorat inflytande i Mellanöstern och därför spridit sig till Afrikas söder om Sahara. Många länder klarar inte att skydda sina gränser och de här islamistiska grupperna ger sig på just kristna. Fanatiska islamister har precis halshuggit 50 män och pojkar på en fotbollsplan, för att därefter kidnappa kvinnorna. Dom brände ner husen och gick efter befolkningen som flydde ut i skogen. Det är så makabert att det till och med är svårt att skriva om. Man kan läsa inlägget i sin helhet, med hänvisning i källförteckning.

 Massiv förföljelse av kristna

 Vi upplever en massiv förföljelse av kristna, där många kristna betalar ett högt pris för evangeliets skull. På flera ställen i världen försöker muslimer och extrema religiösa grupper att helt enkelt utrota kristna, där kyrkor bränns, och hus och affärsverksamhet förstörs. Kristna blir fångade och hålls som gisslan, och blir samtidigt tvingade att ge upp deras tro. Cirka 75% av alla religiösa grupper som är förföljda runt om i världen är kristna, som resulterar i att tusentals varje år dödas och förföljs för namnet Jesu skull. Ondskan och motståndet mot Jesus kommer aldrig att bli mindre, men tvärtemot är förföljelsen mot Guds församling, ett tidstecken som vittnar om denna tids slut.

 Avslutning

 Vi har cirka 7 veckor tillbaka av 2020, och när man ser tillbaka på året som har gått, har det varit ett år utan jämförelse. Corona har fört många saker med sig, men sak lyser klarare än någonsin – det som sker är en förberedelse till vedermödan, till vilddjurets märke, en global ekonomi och en religion. Det var Covid-19 som för allvar satte allt i gång, och när den här världen först träder in i den avslutande årsveckan, så kommer allt ske, bara i en större skala, där lagar är förbundet med tvång, som är förbundet med döden.

 I vår vandring på väg till vårt hemland, styrker Herren och hjälper oss på vår resa till vårt himmelska hem. När Herren sa att han ville vara med oss alla dagar intill tidens ände, så var det inte bara ett löfte om en ”klapp på axeln”, men ett löfte om att Herren själv vill vara med oss med all sin kraft, all sin nåd, kärlek och välsignelse. Det som var obetydligt, föraktat och dåraktigt för den här världen, har Herren utvalt, där han själv har blivit vår rättfärdighet, helgelse och återlösning. Därför kan vi hämta nåd och bli starka i Herrens väldiga kraft – för frälsningen, kraften och styrkan i vår vandring, kommer enbart från och genom honom.

 

Herrens välsignelse i väntan på Herrens komma!

 

Mikael

 

Källa:

https://www.israel365news.com/160613/rabbi-trump-will-remain-in-power-to-fight-as-final-kingdom-described-by-daniel/?fbclid=IwAR0DY2wYoI7oE4bHyiCLi0hlSMBP2PGCE83iOI6dc7xx2jGhY8TIz2deNuU

https://www.the-sun.com/news/1773886/isis-behead-men-mozambique-kidnapping-woman/

 

 

21 kommentarer:

 1. Amen Guds välsignelse till dig Tack för din information om denna sista tid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Marianne,

   Tack för din hälsning och för att du är med och vakar i denna sena tid.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Är tveksam till dana coverstone, inget av det han profeterat har hänt. Vi får väl se! Så hemskt med de förföljda kristna, ber för dem. Tack att du uppdaterar om vad som händer, Guds välsignelse och frid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Erica,

   Ja, det har vi lov til att vara. Skulle dessa profetior och drömmar stämma, så skulle något drastiskt hända just här i november månad. Precis som allt annat, ska också dessa drömmar prövas inför Herren.

   Nästa månad blir väldigt spännande med tanke på allt som sker, och vi får se hur allt kommer till att utveckla sig.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Ja det är mycket som har hänt 2020 och mycket kommer säkert hända framöver. Har känt i 6 år nu att Jesus snart kommer för att hämta oss. Och för varje dag som går är vi en dag närmre vårt himmelska mål. Maranatha

   Radera
 3. Ja Trump kommer absolut att sitta kvar som president det var ju ett fusk val där (precis som vi hade i Sverige 2018 när SD inte fick något att säga till om/bestämma över när de blev 3:dje största parti) och det är han som har varit med om att Abrahamsavtalet inträffade/ på börjades och det är ju som bekant inte färdigt än och jag är säker på att herren vill ha med honom som president för USA de 4:ra åren med tills Abrahamsavtalet är helt färdigt för det hade högst troligt inte blivit något med det om Biden tagit över för han vill ju ändra på allt som Trump har genomfört hittills under sin president period dessutom vann han ju över Hillary Clinton mot alla odds i förra valet 2016 som herren hjälpte honom med och då kommer herren att hjälpa honom nu med i det valet vi nyss hade i USA och angående Danas profetia så har den stämt precis som han beskrev viruset satte igång i mars var på topp i juni sedan lugnade det ner sig under semester perioden juli- augusti sedan satte den igång igen i september och nu är det finalen kvar också som ska inträffa i november som man verkligen ser fram emot för det herren har visat mig och Dana har ju stora liknelser med varandra och det herren säger via drömmar eller visar via syner det ska man alltid tro på för herren Jesus Kristus är en sann och ärlig gud som vi alla ska lita på till 100% han vill oss alla väl och far aldrig runt med några lögner de gånger det i så fall inte stämmer det är att han har menat på ett helt annat sätt än vad vi kan förstå men som ändå stämmer med vad han säger i drömmar eller visar i syner.

  Guds frid & guds rika välsignelse till er alla i samarbeta med min far Jesus Kristus Guds son

  Varma Hälsningar Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Niklas för att du delar intressanta tankar. Ja, dom saker som Herren har visat dig, och som du har delat, påminner en del om det som Dana också har fått.

   Vi kan bara konstatera att vi lever i väldigt spännande tider, och jag vet med mig själv, att min uppmärksamhet kommer mer än någonsin att vara på tidens tecken som pekar på Herrens komma.

   Jag fick ju själv en dröm om uppryckandet som jag delade, och för mig var det ett vittnesbörd om att det sker snart.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Bort med Trump han är en lögnare, Gud hatar lögnare, överlägsenhet,onda planer, begär att göra orätt, falsk vittnesbörd m m, mycket som stämmer in på Trump,

   Radera
 4. Donald Trump utlyste ju ett ett val till UAS (United Allied States) som hölls den 30 juli i år 2020 där det valdes en global president som i sin tur skulle välja hur hans världsregering skull se ut och det lär han ju säkert ha gjort vid detta laget så den är ju redo att ta över när haveriet i USA inträffar som i nu läget inte verkar långt borta, så mycket som händer i USA av olika händelser så vi har stora anledningar att hålla våra huvuden högt och vara förberedda på att det underbara som vi så länge har längtat efter alldeles strax ska ske, när vi minst anar det när vår herre hämtar hem oss som tillhör honom.( som när tjuven kommer och hälsar på)

  SvaraRadera
 5. I detta sammanhanget finns det all anledning att tala om Antikrist och Den falske profeten tror jag. Många är dom som har grubblat på vilka dessa kan vara och de flesta teorier går ut på att det handlar om två personer. Det tror inte jag. Jag tror snarare man måste se dessa två "vilddjur" som uppstiger ur havet respektive jorden i en större kontext. Jag tror att Den falske profeten är den politiska vänstern i världen och dess anhängare inom media som i många år nu gjort allt för att underlätta Islams inflytande och utbredning i Europa och västvärlden. Antikrist anser jag därför vara politisk Islam, den sk Islamismen. Logiskt tycker jag då det är Kristendomens absoluta motpol och precis som du beskriver Mikael så är det främst denna ideologi som står för förföljelsen och mördandet av kristna. Och det hela avspeglas väldigt tydligt i dagens samhälle då det trots att politisk opposition, säkerhetspolis m.fl ständigt varnar för farorna med Islamismen och dess påverkan på det kristna, demokratiska och i många fall sekulära samhället i västvärlden så agerar den politiska vänstern och dess media mycket skickligt för att få befolkningen att betvivla varnarnas påståenden. Med detta i åtanke är det ingen överraskning att Trump enligt media förlorade valet och att anklagelser om valfusk är falska enligt media. Starka krafter ser Trump som ett hot mot både globalismen som den natonalist han är och som ett hot mot Islam och dess inflytande pga sin vänliga inställning till Israel och hans normaliserande avtal med allt fler arabländer. Och hela tiden flyttas gränserna fram sakta men säkert för vad som är acceptabelt när det gäller Islams inflytande och utbredning i västvärlden. Vad tror ni andra?

  Vår Herres rika frid till er alla mina bröder och systrar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. All Islam är väl politisk, åtminstone vad jag kan se i Koranen.
   De svarade: "Vi är sända till ett folk av obotfärdiga syndare [som skall förintas].
   Koranen Al-Hidjr, vers 5.

   Radera
  2. Tack Björn för intressanta tankar. Min förståelse är att islam och framför allt Mellanöstern kommer att ha en central roll i ändetidens utveckling. Min vän Tage Berman har skrivit flera intressanta inlägg på min andra hemsida: Jesus kommer snart om just islam och det kommande vilddjuret. Här är ett som kan rekomenderas:

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2014/08/vilddjuret-och-hans-rike-ett-gastinlagg.html

   GUds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 6. Jag fick en en syn nu på morgonen 14/11 se Jesus med utsträckt arm pekandes med pekfingret uppåt (det är dit vi ska, framtiden finns där.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen Niklas,

   Tack för att du delar detta underbara vittnesbörd.

   Vår väg går uppåt och vi hoppas och tror att den dagen kommer snart.

   Varma hälsningar

   Mikael

   Radera
 7. Och jag tackar dig Mikael för en väldigt intressant och informativ länk som din vän skrivit!

  Hälsningar Björn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tage Bergman är väldigt dugtig och välsignad att ta del av. Han har skrivit flera inlägg man kan ta del av, med just betoning på Islam och ändetiden.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 8. Konflikten i Nagorno/Karabach har upphört nu med ett fredsavtal mellan de stridande däremot har istället en annan konflikt börjat istället i Etiopien som nu håller på att dra in Eritrea också +Somalia till att börja med eventuellt och det ligger inte långt ifrån Libyen där de hållit på länge nu + att en annan konflikt eventuellt håller på att segla upp/ dyka upp i Mali i nordvästra Afrika det är inte omöjligt att det är den konflikten Walldres fick av herren 1968 som skulle inträffa precis innan herren hämtar hem de som tillhör honom som ska vara starten på 3:dje världskriget där atomvapnen mot slutet av kriget blir använda, det återstår att se. Just nu är det en liten konflikt som startade på ett oväntat ställe som ser ut att utvidgas till andra länder Eritrea och Somalia har det pratats om i nu läget, vi får se hur det blir till slut Men Jesus är ju i antågande så det är inte omöjligt att det var det den 90 åriga damen fick av herren 1968.

  Hälsningar Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Ja, det finns många potentiala konflikter som alla kan vara början till uppfyllandet av denna mycket intressanta profetia. Frågan är om församlingen hinner se det ske, eller om uppryckandet sker före eller samtidigt.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 9. Tack till Anonym och Niklas,

  Som jag har skrivit tidigare, vill jag inte att denna hemsida används till att skriva om andra hemsidor.

  Jag väljer därför att ta bort bägge kommentarer.

  Hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menade inte det på det sättet, men ville ge dig en vink, hoppades också att du tog bort, efter vinken om du var intresserad.

   Radera