söndag 21 februari 2021

Vi är maranatafolket som ropar –”Kom”

 


Sverige arbetar på samma sätt som omvärlden på högtryck för att inför ett vaccin- och coronapass. Enligt samma föreskrift som vilddjurets märke, kommer det att finnas restriktioner för dem som inte vill eller kan framvisa ett vaccinationsintyg. Utan det, kommer det inte att vara möjligt att utföra vissa aktiviteter som restaurangbesök, konserter, idrottsevenemang och utlandsresor. Nästa steg kan vara samma krav på arbetsplatser och matbutiker. Det är här är helt enkelt en kuslig generalrepetition inför det som kommer att bli verklighet inom en snar framtid. Just nu vänjer man människan till att acceptera ett globalt och erkänt redskap, som ska skapa säkerhet, trygghet, struktur och ordning i samhället. Lagar ändras och tillpassas, och man går till och med så långt, att vissa länder planerar att registrera dem som inte väljer att bli vaccinerade.

Nästa steg som jag ser det, kommer ett scenario som inte känns långt borta. Ett system som är kopplat till en global agenda. Längst fram kommer det att stå två personer med uppgift att implementera detta sataniska system för hela världen – vilddjurets märke, antikrist och den falske profeten. Priset blir högt, för här kommer man att få betala med sitt liv om man inte accepterar och tar emot.

USA:s kongress vill veta besked om UFO

Det är USA:s Congress som går ut och ställer krav om upplysningar angående UFO-aktivitet. USA:s efterrättningstjänst har ett halvt år att informera och berätta om UFO hotar USA:s nationella säkerhet. Man ser med andra ord ett möjligt hot från dessa konkreta händelser som har ägt rum under senaste åren. 

UFO kan vara en del av ändetidens stora bedrag. Jag tror inte att det är en tillfällighet att dessa UFO eller onda andar, får allt mer uppmärksamhet i media. Jag tror att under vedermödans tid, kommer hela den andliga dimensionen och därmed också onda andemakter, vara långt mer påtaglig än den är i dag. Sedan slutet av 40-talet har vi haft ett stigande intresse av UFO, som också har präglat och påverkat tv och filmindustrin.

De fallna änglarna får sin dom

Jes 24: 21-22 – På den dagen (vid Jesu återkomst) skall HERREN straffa höjdens här (fallna änglar) uppe i höjden (himlarymden) och jordens kungar nere på jorden. De skall samlas ihop som fångar i fånggropen, de skall stängas inne i fängelse. Efter lång tid (1000 år efter Jesu återkomst) når straffet dem.  

Samtidigt med alla de orättfärdiga människor som levt genom alla tidsåldrar, kommer de fallna änglarna också att få sin dom efter 1000 års rikets slut. Vid sin synliga återkomst till den här jorden, kommer Herren att besegra Satan och hans demoner. Tillsammans med Satan kommer dom att låsas inne i avgrunden, för att hållas fångna där till slutet av 1000 års riket. Därefter blir Satan och hans medhjälpare utsläppta för en kort tid innan de blir dömda av Herren, och förvisade till den plats som är skapad för dem. UFO är fallna änglar och andemakter som bedrar människorna i den yttersta tiden.

Avslutning

På 70-talet sjöng Maranatarörelsen en vers – ”Maranatafolket lyckliga är vi, hånade dock saliga, för Gud har satt oss fri”.

Vi är vår tids maranatafolk, och vi är den generation som ropar –”Kom”. Sjuka och suckande, längtande efter vår frälsare och vårt himmelska hem. Vi har brutit och sagt farväl till den här världen, på pilgrimsresa och på väg. Vi kan aldrig vända tillbaka dit vi kom ifrån, och vi kan aldrig bli dom samma igen. Efter vårt möte med honom, som såg oss när ingen annan såg oss, älskade oss när ingen annan älskade oss, och rörde vid oss när ingen annan ville kännas vid oss, så finns det ingen återvändo eller annat alternativ.

Jesus klev in i våra liv, förvandlade oss in ifrån och ut, med en kärlek så helig och ren. Är det möjligt att bli sjuk av kärlek, och kan ens hjärta ta skada när man älskar någon så högt, att man helst vill bryta upp för att vara tillsammans med honom. Allt annat mister sin betydning och all personlig vinning faller till marken som torra, döda löv. Allt vad som heter egen förtjänst, upphöjande eller beröm i den här världen, är helt obetydligt och utan relevans. Det enda som betyder något är Honom, hans kärlek, hans nåd och hans förbarmande.

Jag vill krypa tätt intill honom och förbli där. Jag vill fortsätta att vara nära honom, för jag är rädd för att förlora rösten i mitt liv – den kärleksfulla, stilla rösten som uppmuntrar, styrker och fortsätter att älska mig helt betingelseslöst. Jag gör mitt bästa för att vara närvarande bland människor, på jobbet och där jag befinner mig i min vardag, men tankarna, blicken och hoppet kretsar ständigt runt honom, hans löften och vårt kommande hopp.

Maranataropet har blivit så starkt i mitt hjärta. Genom året har det vuxit till i kraft, och i takt med att meningslösheten i den här världen har stigit, har ropet på samma gång tilltagit i ett stigande crescendo.

Du utsåg mig från tidernas begynnelse, du danade mig i min moders liv, du kallade mig och älskade mig långt innan jag blev till. Utvald, helig och älskad, ständigt med din hand på mitt liv. Din starka, mäktiga rättfärdiga hand – alltid där för att leda mig, bevara mig och klar till att torka varje tår på min kind.

Jag är trängd men inte utan en utväg, jag är rådvill men inte rådlös, jag är förföljd men aldrig övergiven, nedslagen men inte utslagen (2 Kor 4:8)

Maranatha

 

Mikael

 

Källa:

https://www.military.com/daily-news/2021/01/04/pentagon-has-6-months-disclose-what-it-knows-about-ufos.html

 

16 kommentarer:

 1. Det finns en EU lag som säger att vaccinet som nu folk världen över uppmanas att ta inte ska vara något som ska tvinga oss som av någon anledning inte kan eller vill ta den här vaccin sprutan inte ska hindra oss från att bli utestängda/ diskriminerade någonstans i alla fall här inom EU gränsen men samtidigt vet man ju aldrig vad som kommer att hända den dag de flesta har tagit/känt sig tvingade till att ta vaccin sprutan framför allt när Antikrist träder fram, då lär den skyddande EU lagen att försvinna på direkten om den rent av inte har försvunnit/tagits bort innan Antikrist framträdande.

  Guds frid och Rika välsignelse Mikael

  Hälsningar

  Segraren

  SvaraRadera
 2. Jag har flera gånger drabbats av anafylaktiska chocker, därför har jag avstått allt nytt och okänt för mig, ser ändå på 1177 att dom skriver att jag är vaccinerad för svininfluensan, fast jag sagt nej till dessa vacciner, tycker det är märkligt detta vaccinregister som tagit fart nu, och som beslutades i EU 2018, innan denna påstådda pandemi kom, (som på beställning)

  SvaraRadera
 3. Alltså skall kristna hålla på med konspirationsteorier och teorier, det kusliga är väl jor nonchalanta maranatha rörelsen mot covid, minns hur det för någon månad sedan t o m häär skrevs att covid inte var en pandemi("bevisat helt felaktigt, var väl inte heller rätt när det även skrevs här att ingen kristen dött i corona, är valfritt ta vaccinet, men är väl självklart att om man inte tar vaccinet är delaktig i att inte minska spridningen man kan ju t o m vara en suåersåridate utan att veta om det, jag skrev för någon månad sedan via min företagsläkare att vaccinet kommer revolutionera minskning och rädda liv.idagxstod det i Aftonbladet att Pfizer vaccin minskar risken med 96%, Israel som ligger i förarsätet när det gäller vaccinering ger ett 99% skydd mot att dö i covid, om det stämmer är det helt fantastisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Regeringar och media håller på med en stenhård kampanj för att alla "måste" vaccinera sig, för denna sjukdom är det farligaste som hänt i vår värld, jag kan inte avgöra farligheten, men vet att det har varit högre dödstal i andra influensor, men då skrämdes inte människor som sker överallt varje dag, våra kyrkor är stängda, och kommer ha svårt för att komma igång igen, ingen vill ju smitta sina vänner, är själv en 80+are som riskerar att endast få palliativ vård med morfin, det är det enda som känns skrämmande för mig, inte sjukdomen i sig själv, men att bli nekad vård på grund av en 80gräns känns hårt, genom det hotet nekar mina barn och barnbarn träffa mig inomhus, därför blir särskilt vintern svår, men om alltihop är ett bedrägeri för att styra oss till en globalistisk värld med en ledare, "antikrist" med ett coronapass, då ser vi nu hur det kan ske.

   Många läser om märket i uppenbarelseboken bokstavligt, men varför skall vi läsa just den händelsen bokstavligt, när andra är bilder?

   Kallergiplanenagenda2021agenda2030bildebergsgruppenhängeralltihop??

   Radera
 4. Det är synd om dig Sport Carl du är en riktigt vilsen man som inte vet ett dugg om vad du skriver om, du tror på fullt allvar att satans/världens vaccin ger ett full gott skydd när viruset fortsätter att sprida sig till andra + att det är flera som blivit sjuka och till och med har dött av detta så kallade mirakel görande vaccin, du är en väldigt lätt lurad varelse som påminner om hur personer är och blir när de blir dementa de sväljer allt och tror på allt som inte är sant. Vi som verkligen är kristna och tagit emot Jesus i våra hjärtan har redan fått det bästa vaccinet, men tyvärr är det vissa kristna som satan kommer att föra bakom ljuset p.g.a. att den tron de har är bristfällig och svag och det är satan inte sen med att utnyttja för han vill bedra och förleda så många kristna från Jesus som möjligt och de som tar satans vaccin blir lätt lurade offer för det mål som satan har satt upp för en dag när världen gått in i en ännu djupare kris än den vi har idag, då kommer Antikrist att träda fram som många då kommer att tro är världens frälsare han kommer att få jorden ur den djupa kris som då kommer att råda och samtidigt kommer vaccinsprutan att bytas ut mot ett påtvingat vaccinchip som alla som är kvar på denna jorden då måste ha för att kunna köpa/sälja och det är nästa steg som kommer att ske när tillräckligt många har gått på å ta vaccinsprutan som inte kommer att ge det skydd som de hoppats på som vissa blir sjuka av och tom dör av, det är många lätt lurade som kommer att gå på det tyvärr även kristna med svag tro/otillräcklig tro på Jesus världens frälsare.

  SvaraRadera
 5. Hej (Anonym). Jag tror på Gud och Jesus som hans son och vad bibeln står för, däremot inte på all markpersonalen och sekter som står och säger de har enda sanningen och när man kollar dom historiskt ser så tydliga felaktigheter och profeter som inte stämmer, kan vara Jehova vittne, det kan vara maranatha, Knutby, livets ord, kan vara påven. Man kommer långt på att tro på Jesus och att till Gud och Jesus ha en naturlig reaktion likt man har till sin familj barn och föräldrar dvs en bra daglig relation

  SvaraRadera
 6. Tack käraste broder Mikael!
  En mycket sann och kraftfull artikel. Vi får trösta oss med att allt elände som nu bokstavligen manifesterar sig och drar ihop sig, bådar också vår enda sanna lycka och glädje. Vi prisar Herren och ber Kom Herre JESUS KOM!!!! <3 :)

  Professor Dolores Cahill är mycket kritisk till vaccinet.
  5 min lång video + artikel https://newsvoice.se/2021/02/dolores-cahill-mrna-vaccinerna-organsvikt-sepsis/

  Mycket kompetent kvinna som forskat mycket, haft flera uppdrag som expert inom bl.a. EU, publicerat många studier o.s.v. Här kan man läsa om hennes gedigna bakgrund.

  https://people.ucd.ie/dolores.cahill/publications
  https://people.ucd.ie/dolores.cahill/grants

  När en sådan kvinna slänger ur sig en rad varningar, då förstår man att det är farliga saker.

  Önskar er alla syskon en kärleksfull och fridfull vandring med Herren JESUS i hans dyrbara namn. AMEN /Heléne

  SvaraRadera
 7. Och hur farligt är dock inte corona?
  Halleluja systrar och bröder

  SvaraRadera
 8. Tack det samma Unknown H.K.

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Ja nu vet vi efter rubriken ovan att det är som jag trodde, detta är i grund och botten en maranathasida, vill dock inte lägga in något positivt eller negativt i det, utan det är bara konstaterande
  Guds nåd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack för din kommentar. Hemsidan är inte knuten till Maranatharörelsen eller någon annan kyrka/organisation. Det betyder inte att jag tar avstånd från rörelsen.

   Utrycket Maranatha är ju naturligtvis inte något som en rörelse eller organistaion har mandat på. Sedan stämmer det att jag har kopierat texten från en sång som sjöng för många år sedan.

   Tanken är att ta det uttrycket till vår tid. Det betyder inte att vi är Maranatarörelsen, men det folk som har Maranata ropet i sitt hjärta. Det vill säga den generation som ropar "Kom". Så det folket är inte begränsat till någon kyrkotillhörighet, men till dem som är renade med Lammets blod, och längtar efter Herrens återkomst.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Jag är gammal ÖM,are men vår inriktning då var i vårt budskap i sången, Jesus skall komma så har han sagt, tänk om han kom idag, känner att församlingarna inte håller på den linjen idag, detta genomgående budskap som vi hade i alla sånger har försvunnit.
   Men hoppas vi är många som har kvar hoppet, Maranatha.

   Radera
  3. Guds frid,

   Stor tack för din hälsning.

   Det du skriver är en väldigt bra beskrivning om den situation vi upplever i dag. Budskapet i vår förkunnelse, tonen i våra sånger och innehållet i våra böner är närmast tömt på buskapet om Jesu återkomst. Vi lever i den yttersta tiden, med vedermödan på ena sidan och uppryckandet på andra, men vi ser det inte och vi talar inte om det.

   Men jag lever i hoppet på samma sätt som du, att det är många syskon runt om i Sverige, som bidar, längtar och ser efter vårt saliga hopp. Jag ber att Herren ska vara med dig och styrka dig i detta välsignade hopp.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 11. Israelnews365 har just släppt nyhet.

  Flod som blivit röd som blod i Samarien.

  https://www.israel365news.com/187433/samaria-river-turns-blood-red-as-arabs-bring-plague-of-egypt-upon-themselves/

  Önskar er alla syskon en fridfull och kärleksfull vandring med Herren JESUS i hans dyrbara namn. AMEN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack för att du delar denna intressanta nyhet. Särskilt att det händer så nära Israels gränser.

   Det jag inte visste var att i Islam finns 5 plågor, till skillnad från Bibeln som har 10 plågor. Men gemensamt för dom båda är plågan om "vatten som blir förvandlat till blod".

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera