torsdag 22 april 2021

Pentagon utvecklar mikrochip til covid

 


Kära Syskon,

Det händer så mycket just nu, på en och samma gång, så varje nyhet jag delar är i princip ett inlägg i sig själv. Nedanför delar jag tre otroliga nyheter, som bara gör att min tro på ett närstående uppryckande stärks.

Jag hajjade till när jag lästa att Pentagon har tänkt sig att utveckla ett mikrochips, som är knyten till COVID-19. Det är första gången att jag ser en tydlig koppling mellan coronaviruset och vildjurets märke. Sedan varslar experter om en kommande ekonomisk krash här till sommar, samtidigt med att vi har tre väldigt spända politiska relationer just nu, som mycket väl kan utveckla sig till krig. Man gör klogt i att fortsätta att vända blicken uppåt och fortsätta tyda tidens tecken. Till dess att Herren kommer tillbaka, vill jag göra mitt bästa för att peka på händelser som har med ändetidens tecken att göra.

Pentagon utvecklar mikrochip til covid

Pentagon utvecklar ett mikrochip som känner av om du har covid. Det är en tekonologi som gör det möjligt att läsa av kemiska reaktioner i kroppen och kan därmed varna dig för en infektion innan man ens fått den. Som jag skrev tidigare, så är det första gången jag helt konkret ser en koppling mellan covid och vilddjurets märke. Samtidigt kan det här vara första steget till att mikrochippet blir en integrerad del av vaccinationspasset i framtiden.

Tre potentiella krig på en gång

Just nu upplever vi tre politiskt spända relationer, som alla kan leda till krig som involverar flera länder i världen. Vi har Ryssland-Ukraina krisen, där den militära mobilisering bara stiger. Ryssland har uppenbarligen flyttat messiler nära gränsen som kan användas tillsammans med kärnvapen.  

Relationen mellan Kina och Tawain blir också allt mer spänd, och Kina varnar USA för att blanda sig. Taiwan önskar att bli självständigt, men frågar man Kina så betyder ”självständighet” krig.

Israel anklagas av Iran för sabotage mot kärnvapenanläggningen i Natanz, som skulle utförts av en sprängladdning. Iran hotar med att hämnas och anklagas för att raketattack mot israeliskt lastfartyg.

Ekonimisk krash i Juni 2021

Harry Dent, amerikansk skribent för finansiella nyhetsbrev, varnar för att den ”största eknomiska krash” någonsin, ligger framför oss. I följe Harry kommer det här kommer att vara nästa stora ekonomiska kollaps. Orsaken är ännu en bubbla, superhöga värderingar, falska räntor och falska BNP. Den här bubblan har växt sedan 2008 men kommer att spricka. Harry varnar och skriver ”En enorm kollaps kommer och den blir ett helvete”.

Avslutning

Det känns som att man bara kan lägga ut och dela en nyhet, och så talar dom sitt eget tydliga språk. Vi får stå brevid och se på i djup förundran.

En förundran över hur snabbt det går, där tecknen blir allt tydligere och kommer i en allt tätare frekvens. Man behöver inte försvara eller förklara det som sker runt omkring – det är tydliga och odiskutabla tecken som pekar på uppryckandet av församlingen och Herrens komma.

”Låt mig vara redo att skåda ditt ansikte, låt mig vara redo att uppleva min kropps förvandling. Jag längtar, trängtar och sträcker mig efter din återkomst. Styrk oss, Herre, på den sista biten av resan, och låt din nåd, kärlek och kraft styrka mätta händer och svaga knän”

Maranatha

Mikael 

 

 

32 kommentarer:

 1. Ja det är för väl att man har bestämt sig för att aldrig ta någon Covid spruta och ståndaktig att stå emot alla luriga lockmedel som florerar överallt som låter så bra, men som i verkligheten är något helt helt annat som de inte vill tala om för då hade alla avstått från att ta någon Covid spruta för något som inte är så särskilt mycket värre än en vanlig säsongs influensa men som den globala eliten gångar med 10 för att skrämma världens människor till det yttersta. Så älskade gud låt det ske som du talade om för den där december morgonen 2011 som gjorde mig klar vaken det hade varit väldigt passande till just denna sommaren när den ena stora händelsen efter den andra staplas på hög som bara gör den här världen trasigare och trasigare för var vecka och månad som går.

  Guds rika välsignelse
  käre broder Mikael

  Hälsningar

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Segraren,

   Ja, det er verkligen spännande tider vi lever i, som pekar på att det tilltal du fick av Herren inte alls är långt borta. Vi hoppas och längtar efter att Herren mycket snart kommer tillbaka för att hämta sin väntande brud!

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Inte mycket värre än en vanlig säsongsinfluensa säger mannen som lagt ut att det blir ett tredje världskrig i maj i år, hör med läkare och vårdpersonal hur de har det trots alla restriktioner, man vet inte om man skall skratta eller gråta, varför tar man inte covid på allvar, undrar om alsing eller utbults anhöriga köper ditt påstående, vi kristna skall inte spela profeter eller köra med konspirationsteorier spekulera utan försöka vinna själar och gå ut och göra allt folk till Jesus lärjungar, sprid kärlekens budskap, uppryckandet, flyga genom pärleporten tar fokus från det viktiga, rent krasst har varje generation som trott på det snart och under sin livstid haft fel, tror man På Jesus som vägen sanningen och livet löser sig allt.... Halleluja
   Guds nåd genom Jesus offer

   Radera
  3. Det dör normalt 90000 människor per år i Sverige, jag har fått uppleva människor nära mig som drabbats, skillnaden nu är att myndigheter och media hetsar, genom hetsen skapas merarbete för sjukvården, människor som tidigare influensaepedemier tog två alvedon och stannade hemma från jobbet, går idag in till sjukvården för att testa sig, det skapas merarbete, kanske är någon extra hårt angripen av viruset, då blir det inläggning för säkerhets skull, alla hamnar inte på intensiven, jag fick asiateninfluensan 1957, då var jag mycket sjuk, men hade inte någon tanke på att söka sjukvård, genom det så finns jag inte med i den statistiken, min fru blev lika sjuk, men är inte heller med i statistiken.

   Radera
  4. Du har aldrig tänkt tanken hur många ytterligare döda och sjuka det varit om vi inte haft restriktioner och en en väl fungerande sjukvård som nu räddar liv på de som hade strukit med om det varit för ett år sedan. Vi skall Var glada covid kommit nu och inte för 100 eller 200 år sedan, då hade det kunnat sluta som digerdöden, själv är jag inte orolig för min egen del, men vill minimera risken att få det eller smitta någon som inte klarar av det, sedan var det någon anonym igår som skrev att Tegnell tycker de äldre kan få dö, själv tycker
   jag det är bra att de äldre och vårdpersonalen får vaccinet i första hand, sedan har du ändå en poäng att testa sig i onödan och i förtid tar resurser från annat.
   Var rädda om er därute.
   Guds frid

   Radera

  5. Syr 38:8
   Ja, Guds verk taga aldrig slut,

   och från honom kommer välsignelse över hela jorden.

   Min son, om du bliver sjuk, så var icke försumlig,

   utan bed till Herren, så skall han göra dig frisk igen.

   Likaså löftet att han tar vård om oss,
   (Inte ett hår skall krökas om det inte är min himmelske faders vilja)

   Radera
  6. Tyvärr är livet inte så enkelt att om man är kristen så är man befriad från sjukdom psykisk ohälsa,krämpor, skador och plötsliga dödsfall, dock kan man i herren ha en avlastare som kan hjälpa en att lätta på bördorna,

   Radera
 2. Tack Mikael för allt som du delar. Det mörknar i världen, men vi som har våra namn skrivna i Livets bok genom tron på Jesus Kristus vi tillhör ett annat rike. Mvh Magnus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Magnus för din uppmuntrande hälsning.
   Det är så underbart, och det är en obeskrivlig nåd att få lov att vara på väg till det himmelska Jerusalem, med vetskapen om att vi mycket snart kommer att få möta vår frälsare och Herre.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Varför gör Pentagon detta, handlar det om försvar mot Kinas viruskrigföring, det skrevs mycket i början av coronaepedemin, att ett laboratorium just i Wuhan forskade med coronavirus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en riktigt bra fråga. Som man säger, så "kokas en groda långsamt", och covid blir en ursäkt för att få en anledning till att introducera ett microchip. Alla är eniga om att covid ska bekämpas, och om man förbinder ett mikrochip med covid, så är människan mer motiverad och motaglig för det som senare kommer - vilddjurets märke. Så en generalrepetition inför det som är på väg in över världen.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 4. https://youtu.be/mTFhZYzqks0

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du delar denna underbara sång: O, Hur jag längtar se staden! Den bär jag med mig i helgen.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Chippet är troligtvis märket.

   Radera
 5. Hosianna Davids son, välsignad vare han som kommer i Herrens namn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen, Sportcarl! Hosianna betyder "rädda oss" eller "kom med hjälp". Vi hälsar vår älskade Herre välkommen, till att hämta och rädda sin väntande brud.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Mikael
   Vad hände på apg29 är det du som tagit bort det??

   Radera
  3. Guds frid,

   Ja, jag kan se att inlägget är borta från apg29. Det måste vara en orsak till det som jag inte känner till, men jag kan föreställa mig, att som anonym beskriver, så har det kanske kommit för många kommentarer som Christer inte kan stå inne för, eller att inlägget skaper för mycket onödvändig diskussion.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 6. Svar till Anonym M.W. kan inte ta bort det själv det har C.Å. gjort så har han gjort mot mig flera gånger att man skriver något som inte stämmer med C.Å. åsikt eller för att C.Å. blivit sur över något man skrivit som har varit sant, man får bara glömma sådant man har ju lärt känna C.Å.nu och därför låter jag bli att skriva där längre sen är det figurer där som tror att vi kristna ska vara med i vedermödan vilket inte är sant och hävdar tvärsäkert att det står i bibeln( snarare sagt i deras bibel) jag tycker det är märkligt att trotts att det bara finns en skriven bibel och det står exakt lika dant i alla biblar så likväl har folk så många olika åsikter om när herren rycker upp oss kristna den ene tror si nästa så en tredje så här en fjärde så där kommer han tillbaka och det är inte bara i den frågan det är så utan i andra frågor också inom bibeln otroooligt märkligt tycker jag men men låt de tycka som de vill och tro på sina villoläror om de vill det. Herren är ju tack och lov så rädda om sina barn och skulle inte låta någon kristen duka under i tredjevärldskriget det värsta kriget som någonsin kommer att ske av alla krig som hittills varit.

  SvaraRadera
 7. https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2021/04/22/fact-check-post-botches-details-implant-detecting-covid-19/7299081002/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anonym som delar denna länk, som motsäger att det inte skulle vara ett mikrochip som används för att upptäcka infektioner. Den skulle inte vara av metall och har inte någon möjlighet för att vidarebefodra information.

   Vi får hoppas att informationen är korrekt, som då motsäger att det är ett mikrochip som kan avläsa och vidarebefodra informationer. Jag kommer att skriva ytterligare om det kommer fler uppdateringar om detta.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 8. Vilddjurets tid är tydligen bara runt hörnet numera, för nu vill de spruta in micro chipps i både öga och hjärna och för att de ska fungera krävs ju ström även till dessa microchipps liksom det som människorna ska ha i sin högra hand eller i pannan för att det ska fungera det kommer guds skapade kropp inte att må bra av, för de som är kvar här då. Vi kristna är ju som väl är hemma i vårt eviga hem då och eftersom det här microchippet kommer att införas medans corona pandemin pågår så lär det gå väldigt fort med det införandet på framför allt de som blivit vaccinerade nu så kommer det att ske väldigt snart, kanske herren räddar oss ifrån detta innan det blir ett genomslag i världen såsom vaccin sprutan har blivit.För chippet hör ju ihop med vilddjurets framträdande oavsett om chippet ska placeras i högra handen/pannan i ögat och i hjärnan eller ett microchipp för att upptäcka corona virus innan det har brutit ut hos folk som de så fint uttrycker sig att de bryr sig, men det vet ju de kloka att de har annat de är desto mer intresserade av som de med flit undviker att tala om eller skriva om.

  Guds rika välsignelse

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du delar dina tankar, Segraren.

   Två saker är helt säker - vilddjurets märke är på gång, och uppryckandet innan det! Herren kommer mycket snart!

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Är mycket som återstår att se, man får inte tro på allt som läggs ut på nätet, jag tror på Gud men verkligen inre på allt vad markpersonalen skriver, chip, vaccin, 3e världskriget, uppryckande när vaccineringen är klar, vi får väl se vad som händer, viktigt gå tbx och se vad som skrivits tidigare år på bloggen, att spekulera, konspirationsteorier och ha fel gynnar definitivt inte oss kristna, att vara en sann profet är däremot något stort, många är kallade men få utvalda

   Radera
  3. Guds frid Sportcarl,

   Jag kan inte svara för andra hemsidor, men när det gäller den här, så görs ett allvarligt försök i att tyda tidens tecken, att vara vaken i den tid vi lever och känna till den tid vi lever i.

   Det var ju just det som både Jesus anklagade dom andliga ledarna för på hans tid, och något som Herren förmanar till exempel församlingen i Sardes i uppenbarelseboken. Om man inte höll sig vaken, skulle Herren komma som en tjuv, och församlingen skulle inte känna till tiden.

   Vi tittar efter tecken, för när dessa tecken inträffar, så är det tid för hans folk att lyfta våra huvuden och förvänta Herrens återkomst. Och som jag ser det, så finns så många tecken som pekar på Herrens komma, att vi inte behöver vara i tvivel om att Jesus mycket snart hämtar sin församling.

   Det är ju det som är hela fundamentet för den här hemsidan - att leva i hoppet om Herrens tillkommelse, att vänta på vår dyrbare Herre som mycket snart kommer att rädda och hämta sin församling undan den kommande domen.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 9. Sant. Men viktigt ta lärdom av historien, hur många har inte sagt att dagen månaden året har varit nära, och t o m sålt allt de ägt, viktigt ha kraft bakom sina påståenden och inte när man påstår något skall hända och inte gör det då låtsas som ingenting och komma med nya påstående, sanningen är det viktiga, det jag reagerar mest på är konspirationsteori, rykten som sprids(syftar inte mest på dig), och som får stå emotsagda och inte låtsas om, sedan går man hårt på andra myndigheter Tegnell etc,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är helt enig - sanningen är alltid det viktigaste, som för min del handlar om det profetiska skeendet i tiden och att lyssna in Guds hjärta.

   Holger Nilsson från Flammor har en sund tillgång till det att både vaka och leva på samma gång, som jag själv använder. Han säger att "vi skal arbeta medans vi väntar, och vi ska vänta medan vi arbetar". Då blir det en sund balans där vi gör det vi ska här i livet, samtidigt med att vi bidar efter Herren.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 10. Holger Nilsson blogg läser jag ganska ofta, den är bra,

  SvaraRadera
 11. Den här underbara sången JERUSALEMA har under ett par år spridit sig som en löpeld över världen och många människor dansar och spelar in videos. Bara denna länk har snart 400 miljoner lyssnare. Tycker det är så vackert och säkert ingen slump att den blev en sådan succe i denna tid.

  https://www.youtube.com/watch?v=fCZVL_8D048

  Tack för superbra artikel Mikael!
  Önskar er alla syskon en kärleksfull och fridfull vandring nära Herren i Hans dyrbara namn JESUS. AMEN/Heléne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Heléne och tack för att du delar denna sången. Det var inte en jag kände till i förvägen. Otroligt många avspelningar, och som du säger - det är säkert ingen slump. Jerusalem, Israel och det judiska folket, kommer allt mer i fokus ju längre vi närmar oss avslutningen på denna tidsålder.

   Jag önskar också dig Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 12. Jag önskar också dig Helene en kärleksfull och fridfull vandring nära Herren i Hans dyrbara namn JESUS.AMEN/Segraren din broder min syster

  SvaraRadera
 13. ÖVERSÄTTNING

  (länk till sången jag skrev om här ovan
  https://www.youtube.com/watch?v=fCZVL_8D048 )


  JERUSALEMA

  Jerusalem, my home.
  Rescue me,
  Join me,
  Don't leave me here!


  My place is not here,
  My kingdom is not here,
  Rescue me!
  Come with me!

  Save me, save me, save me,
  Don't leave me here,
  Save me, save me, save me,
  Don't leave me here!

  My place is not here,
  My kingdom is not here,
  Rescue me!
  Come with me!

  Save me, save me, save me,
  Don't leave me here,
  Save me, save me, save me,
  Don't leave me here!
  https://lyricstranslate.com/sv/jerusalema-jerusalem.html-0

  SvaraRadera