söndag 10 oktober 2021

One World Religion - Världsreligionernas huvudkontor öppnar i 2022

 


Ett tydligt tecken på att vi närmar oss den sista och avslutande årsveckan, är att ändetidens huvudpersoner, tar form och intar sin plats. Den här nyheten bekräftar det och talar sitt tydliga språk.

Nästa år, 2022, kommer det att öppnas ett gemensamt huvudkvarter för de största världsreligioner som kommer att heta ”The Abrahamic family house”, och kommer ligga i Abu Dhabi i Mellanöstern.

Påven har en central roll

Det är påven, som tillsammans med Ahmen al-Tayeb, en sunnimuslimsk ledare, som har tagit initiativet till att etablera ett gemensamt huvudkontor för de tre största världsreligioner. Bägge har underskrivit ett globalt fredsavtal som heter ”Document of Human Fraternity for World Peace”. Syftet med avtalet är att skapa en förståelse och tolerans mellan trossamfunden.

Huvudkontoret kommer ha tre byggningar. En byggning som representerar islam, och en var för judendomen respektive kristendomen.

Jesu liknelse om skökokyrkan

Skökoskyrkan har en central plats i vedermödans tid och genom två liknelser i Matteus-evangeliet visar Jesus hur den kommer att expandera i ändens tid, och hur genomsyrad den kommer vara av falska läror:

Matt 13:31-32 - Han framställde också en annan liknelse för dem: "Himmelriket är likt ett senapskorn, som en man tar och sår i sin åker. Det är minst av alla frön, men när det har växt upp är det störst bland alla köksväxter och blir som ett träd, så att himlens fåglar kommer och bygger bo i grenarna."

Liknelsen visar oss på Guds rikes expansion intill Jesu återkomst. Det kommer att bli som ett stort träd, så att till sist himmelens fåglar kommer och bygger bo i dess grenar. Det visar på kyrkans onormala växt och expansion i ändens tid. Den kommer att omfatta hela världen, på det sätt att alla religioner kommer att söka gömställe i kyrkoträdets grenar.

Liknelsen visar på skökokyrkan (den falska kyrkan) som i ändetiden som kommer att inkludera främmande och falska religioner. Det är först i Rikets tid att Gudsriket kommer att få den expansion som är beskrivet här. Gudsriket kommer då att bli så stort att det kommer att omfatta hela jorden. Centrum för Gudsriket blir Israel och Jerusalem. Jesus kommer tillbaka och kommer då att styra hela världen från Jerusalem, och då kommer alla hedningar att söka sig till det messianska riket.

Matt 13:33 - Ännu en liknelse framställde han för dem: "Himmelriket är likt en surdeg, som en kvinna tar och blandar in i tre mått mjöl, till dess alltsammans blir syrat." Liknelsen visar oss på den falska lära som skökokyrkan kommer att ha i ändetiden.

Surdegen är i skriften en bild på det som är ond och falsk lära och kvinnan är en bild på skökokyrkan i ändenstid. I följe moselagen var det förbjudet att blanda in surdeg i mjöloffret.

På samma sätt som att hela matoffret blev genomsyrat av surdegen kommer skökokyrkans lära att genomsyra det religiösa systemet som vi kommer få i ändens tid. Det kommer att bestå av både judiska, kristna och hedniska element.

Rider på vilddjuret

Upp 13:12 - Det utövar det första vilddjurets hela makt inför det och får jorden och dess invånare att tillbe det första vilddjuret, vars dödliga sår hade blivit läkt

Då Antikrist till stor del kommer att vara en politisk makthavare, så kommer den falske profeten kommer att vara ett religiöst överhuvud. I Upp 17 kan vi se att skökan rider på det scharlakansröda vilddjuret, som betyder att Antikrist kommer att samarbeta och utnyttja skökan till sin egen fördel i den första delen av vedermödan. Den falske profeten kommer att bygga en plattform med Antikrist, där han tillsammans med skökan kommer att förena världen i en ”One World Religion”.

En av Antikrists kommande uppgifter blir att förena världens religioner under samma tak. Detta blir en slags världskyrka, eller den yttersta formen för synkretism. Denna skökokyrka och detta samarbete kommer att finnas fram till mitten av vedermödan, då Antikrist tillsammans med de tio kungarna kommer att förgöra skökan och det religiösa Babylon, och i stället vänder all tillbedjan till sig själv. Då finns inte längre plats för andra religioner eller något annat kyrkoväsende än honom själv.

Avslutning

Skökan och Guds utvalda brud är varandras motsättning och kontrast. Skökan symboliserar och representerar all falsk religion, och all avfällig kristendom som funnits genom alla tider och i alla världsriken.

Guds utvalda brud är allt det som skökan inte representerar. Utvald, helig, kallad och älskad av Herren. Det är hon som är utvald före världens grundval blev lagd, förutbestämt till Herrens kärlek och närhet.

Jesus kommer snart!

11 kommentarer:

 1. Det drar ihop sig snabbt nu med en världs religion, energikris, vulkan utbrott, rykten av krig, herrens tilltal/drömmar/syner till sina barn ja det är fantastiskt alldeles strax ska vi alla som har vår fasta och säkra tro i Jesus, få ryckas upp och hem till vårt kommande eviga hem för evigt och aldrig mer skiljas åt fler gånger trösta er med det i väntan medans den sista tidens svåra nöd drar förbi då ska herren dyka upp på ett vitt moln och samla ihop sina barn för att flyga vidare hem till vårt eviga hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Vi lever i avslutningen av den här tidsåldern. Tidstecken bekräftar just det, att både vårt saliga hopp men också en nöd som den här världen ännu inte har upplevt.

   Vi lever i hoppet om Herrens tillkommelse och att Herren mycket snart hämtar oss hem.

   Jag önskat dig en välsignad vecka

   Mikael

   Radera
 2. Global skattesystem införs 2023 ytterliggare ett bevis på att nu är vi framme vid mål linjen.Amen halleluja Jesus nu är det så nära man kan börja att känna att man kan ta på det.Så underbart roligt det kommer att bli hemma hos dig käre far En hel evighet lång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är 136 länder som har blivit eniga i att införa en form för bolagsskatt för att få en mer rättvis skattebetalning.

   Det som är intressant här, är just den, att detta avtal gäller för 136 av världens cirka 195 länder, som betyder att man åter igen vidtar en åtgärd som hela världen är överrens om.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Kan du utveckla lite mer? Vad innebär detta som du skriver om rent konkret?

   Radera
  3. Guds frid, Anonym.

   Tack för din fråga. Jag är ingen expert i den nya skattebetalningen, men det är principen i att vi får ännu ett globalt initiativ som cirka 2/3 av alla världens länder står bakom.

   Precis som att vaccinationen är ett globalt tilltag är även detta tilltag. Det för tankarna till uppenbarelseboken där vi kommer att få uppleva globala tilltag när det gäller ekonomi, religion och politik. Det är med andra ord tecken på att vi närmar oss en tid där den här världen kommer uppleva globala och avgörande tilltag.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Pastor Artur Pawlowski håller tal! De onda i Calgary har dömt Artur till fyra års fängelse för att han predikar och har öppnat kyrkan!

  https://bit.ly/3oZ8BGb

  Artur kommer fortsätta predika
  i fängelset! Kristna i Canada reser sig upp tillsammans med kristna i USA! Artur säger att det är dags att kristna organiserar sig mot tyranniet! Detta görs naturligtvis fredligt och består av att man bojkottar butiker och företag som kräver att man måste vara vaccinerad för att handla i deras butiker, gå på matrestauranger etc.

  Kristna skall fortsätta predika evangelium ute på torg och i städerna och varhelst det ges tillfälle! Ingen skall frukta ty vi har HERREN JESUS KRISTUS på vår sida! Vem kan då vara emot oss? Han är en stark Guds man! Vi ber för Artur och att Gud beskyddar honom, hans familj och församlingen han verkar i!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
 4. Någonting är på gång som berör Abrahamöverenskommelsen!

  https://bit.ly/2YJuyyE

  Var vaksamma bröder och systrar! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant, tack för att du delar, Israelvänlig

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 5. Nödlarm! 4,9 stark jordbävning på La Palma registrerat på Richterskalan! Inte 4,5 eller 4,3! Myndigheter, USA och Eu talar inte om sanningen utan vilseleder folk!

  https://bit.ly/3AP61Vw

  Broder Greg och broder Paul har bevis att styrkan på skalvet låg på 4,9! Att det överhuvudtaget finns kvar människor på ön är ofattbart! Tack och lov att ingen människa har avlidit! USA och Eu hemlighåller också information vad som kan hända! Det kan bli en megatsunami som kan komma att slå mot Storbritannien och mot amerikanska östkusten! Därför måste det finnas beredskap! Men förvänta er ingen beredskap från denna världs onda ordning! När och om vågen kommer är det för sent!

  Bröder och systrar! Förbered er förutom andligt även mentalt och praktiskt! Vi lever i ändens tid och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
 6. Ångra era synder ni människor som bor i London och ta emot HERREN JESUS KRISTUS till ert hjärta och som er personlige frälsare! Detta gäller naturligtvis alla icketroende i hela världen men denne predikant predikar på många platser runt hela världen och predikar på orten med namnet på just den orten!

  https://bit.ly/3BNZ2h7

  Gud välsigne denne man som står upp för sanningen och predikar i London och runtom i världen! Vi lever i ändens tid och HERREN JESUS KRISTUS kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera