fredag 4 mars 2022

Himlavalvet bekräftar konflikten mellan Ryssland och Europa

 


Jag blev uppmärksammad på denna otroliga bekräftelse på det som sker just nu i kriget mellan Ryssland och Ukraina. Även om jag vet att Herren bekräftar det han gör genom tecken i himlen och på jorden, blir man ibland förundrad på det sätt som Herren sätter fram.

Himlavalvet vittnar – Ryssland jagar Europa

Just nu befinner sig två asteroider i stjärnkonstellationen Jungfrun. Den ena är asteroiden ”Russia” och den andra är ”Europe”. Dessa två asteroider följs åt just nu, och det är asteroiden ”Russia” som följer efter ”Europé”. Det kommer de att fortsätta att göra, innan de skiljs och åker vart sitt håll här i juni månad. Själva tidshorisonten är också intressant, då vi vet att det händer spännande saker här i juni.

Det här är alltså en jättebekräftelse på det som händer just nu, där vi ser exakt samma händelse utspela sig på jorden samtidigt på himlavalvet. Det kan betyda, att det vi upplever just nu, har väldigt stor betydelse för hela ändetidens utveckling. 

Det är något som inte stämmer

I mitt förra inlägg skrev och delade broder Björn Ekholm några tankar med hänsyn till den nuvarande kristen mellan EU och Ryssland. Jag vill gärna dela Björns tankar med er här:

”Tack Mikael för dina fina ord om mitt inlägg. Dock kan jag inte låta bli att känna att det är något som inte stämmer i allt detta. Det gnager i mig. För det första gör Putin denna invasion som hela världen varit beredda på ett bra tag. Bara det är konstigt ur perspektivet att Putin är fd KGB-agent. Att göra precis det alla förväntar sig. För det andra är priset för detta? Vad vinner Putin på detta gentemot kostnaden? Låt säga att han tar hela Ukraina och inför ett ryskt styrelseskick. Han har då vunnit det landets markyta och säkerställer att den markytan inte ansluter sig till NATO. Men sen då? Hela västvärlden bojkottar Ryssland som svar ekonomiskt. Man måste ha i åtanke att invadera ett land idag är betydligt värre ekonomiskt än det var förr pga. den globala ekonomin vi har idag. Sen kostar det enorma summor att hålla det nya territoriet också. Visst, jag har hört rykten om att Kina kommer backa upp Ryssland ekonomiskt om sanktionerna slår hårt. Men trots det har jag svårt att se hur Ryssland ska överleva ekonomiskt. I media talas det om att Putin vill återupprätta ett Sovjetunionen igen. Det är enligt mig helt enkelt omöjligt både ekonomiskt och när det gäller folkviljan. De fristående nationerna vill inte vara en del av en sådan union en gång till. Det skulle alltså utbryta totalt kaos, både ekonomiskt och med folkliga uppror om Putin försökte sig på något sådant. Därtill skall läggas att Putin börjar bli en gammal man. Han skulle knappast ha den fysiska eller psykiska orken att återupprätta ett Sovjetunionen igen med allt arbete det innebär. Men som sagt, det största hindret är ekonomiskt. Här tar det stopp för mig. Jag känner att detta mycket väl kan vara starten på det tredje världskriget men inte enligt den utveckling som det nu pratas om. Putin kan omöjligt invadera Ukraina och sedan nästa land och sedan nästa bara sådär. Det fungerar inte.

Massivt blixtanfall

Enda möjligheten han har som jag ser det är ett massivt blixtanfall från ubåtar utanför den amerikanska kusten där han bombar amerikanska städer och orsakar sådan chockverkan både i USA och NATO att dom blir handlingsförlamade. Jag reagerar också på tidpunkten (inte för själva världskriget utan för Putins del). Varför invadera ett grannland just nu? Och till det priset?

Genom påverkan från mörkrets furste

När jag såg Putins tal till nationen fick jag känslan av att det var "regisserat". När jag hörde honom tala och såg honom i ögonen så såg jag en gammal och ganska trött man som suttit på sin post lite för länge. Jag fick känslan av att någon högre bestämt talet åt Putin. Det som nu sker i Ukraina är helt enkelt för ologiskt om man ser det ur rent militärstrategiskt och ekonomiskt perspektiv. Så min gissning är att antingen Ryssland eller Kina genomför en blixtattack någon annanstans snart när nu allt fokus är på Ukraina. Genom påverkan från mörkrets furste som ännu inte visat sig. 

(slut på inlägg)

David Wilkerson bekräftar

Ett annat syskon delade tankar från David Wilkersons bok ”Stöt i basunen” från 1987. Jag delar en del av texten som på ett skrämmande sätt bekräftar Björns tanker och beskrivningar vart dagens situation är på väg:

”Missgärningarnas bägare är full i Amerika, björnen är beredd och färdig att slå till det är nu bara en tidsfråga innan det kommer att ske. De dödliga missilerna kommer från nordpolen. Fruktan och någon sorts övernaturlig impuls kommer att få fienden att slå till. ”Då nu förhärjarna kommer över det norrifrån, säger Herren.” (Jer. 51:48) Fienden själv kommer att frukta den förintelse och ödeläggelse den har släppt lös över jorden.”

Avslutning 

Natos chef delade för ett par dagar sedan tankar om att det Putin gör just nu, inte kommer att avslutas med Ukraina. Det finns många obesvarade frågor som också ställs i det här inlägget. Hur kommer en allt mer pressad Putin att reagera? Kommer vi att få uppleva ett blixtkrig genom Ryssland, Kina eller bägge två? Är det här de inledande händelserna som kommer att utveckla sig till ett kommande tredje världskrig? Det känns mer och mer att det är på det sättet, och som vi vet så pekar många andra tecken på att det här året är något helt särskilt. Det som ger hopp, är att vi i så fall är mycket nära vårt himmelska hopp och Jesu dyrbara återkomst. Herren vill ge oss frid i den tid som är, och vill att vi ska vara trygga i honom. Han är med oss och kommer snart att låta oss få se hans heliga underbara ansikte, för att aldrig någonsin skiljas åt igen.

Maranatha – du vår Herre kom!

Mikael

 

68 kommentarer:

 1. https://sionstoner.blogspot.com/2016/03/sjung-nu-syskon-hela-vagen.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack för att du delade denna välsignade sång, med en fantastisk text.

   Vi har det underbara namnet Jesus, och i det namnet finns frälsning, beskydd och befrielse.

   Tänk den dagen då vi ska lovsjunga och tillbe det underbara namnet i evigheters evighet.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. 🗣= jUNGfru 👰〰️🎠〰️🎆〰️🎟🎫🎟
  ///Jungfru, jungfru, jungfru, jungfru kär
  Här är karusellen som ska gå till kvällen
  Tio för de stora och fem för de små
  Skynda på, skynda på för nu ska karusellen gå
  För ha, ha, ha, det går ju så bra
  För Andersson och Pettersson och Lundström och jag
  För ha, ha, ha, det går ju så bra
  För Andersson och Pettersson och Lundström och jag
  Jungfru, jungfru, jungfru, jungfru kär
  Här är karusellen som ska gå till kvällen
  Tio för de stora och fem för de små
  Skynda på, skynda på för nu ska karusellen gå
  För ha, ha, ha, det går ju så bra
  För Andersson och Pettersson och Lundström och jag
  För ha, ha, ha, det går ju så bra
  För Andersson och Pettersson och Lundström och jag
  🏞: LyricFind🕵

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, "karusellen" ska snart gå, för Herrens rena och oskuldsfulla brud.

   Inte något vi förmår i egen kraft, men på grund av det dyrbara och underbara Jesu blod.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Jag måste först säga att jag är hedrad över att mitt inlägg fått sån uppmärksamhet. Tack för det Mikael. Och ja, jag vidhåller det jag skrev. Det kan omöjligt fortsätta såhär med ett utdraget krig där Putin bara lägger under sig land efter land för att återfå ett nygammalt Sovjetunionen som medias skribenter och så kallade experter hävdar är målet. Vi får inte glömma att dessa skribenter och experter uttalar sig endast enligt vetenskaplig tankegång. Dom saknar den andliga dimensionen i detta. Vi kristna som känner till vad Bibeln och utombibliska profetior säger har andra kunskaper om detta. För det första så är inte detta kriget endast en konsekvens av den geopolitiska fiendskapen mellan öst och väst utan det är den Onde som styr detta i bakgrunden. Antikrists ande har redan verkat ett bra tag i det mänskliga samhället och i människor. Det är INTE så att Putin, Xi Jinping eller Biden är Antikrist om nu någon tror det. Dessa herrar är endast marionettdockor åt honom och han använder dom och deras länders inflytande i egenskap av supermakter för att uppnå sitt mål. Varav ett är kaos och krig. För det andra så skulle det förlöpa på det sättet som media och experter tror så skulle det alltså inte stämma överens med Bibeln och profetiorna. Den enskilda profetia som gjort starkast intryck på mig är Valdresprofetian och enligt den gamla damen där så blir det tredje världskriget ett kort krig men trots det det mest fasansfulla krig mänskligheten någonsin upplevt. Detta säger mig att då kan det omöjligt förlöpa så som experterna tror utan det måste ganska snart hända något mycket, mycket mer allvarligt än ett konventionellt krig i åratal mot ett eller flera grannländer till Ryssland. Förstå detta, utan ett starkt USA är EU/NATO ingenting mot östväldet. Ingenting. USA är både Rysslands och Kinas främste fiende och motpol. Om Ryssland verkligen ska kunna få någon riktig nytta av det här kriget man nu satt igång måste USA desarmeras vid någon tidpunkt. Det ryska folket är inte överförtjusta i USA så skulle man lyckas med detta vinner Putin två fördelar. En att han då tillsammans med Kina i praktiken har fullt världsherravälde och den andra att den ryska befolkningen inte alls ser med lika onda ögon över det som man nu gör med Ukraina. Folket blir också rädda över en sådan aggressivitet från Putin att han inte behöver oroa sig över folkets vrede. Och eftersom Antikrist vill införa ett enhetligt styre över hela världen så måste någon av motpolerna utplånas för att möjliggöra det tänker jag. Damen säger dock att när kärnvapnen används blir hela den norra hemisfären i princip obeboelig. Detta tyder på att anfallet mot USA inte går riktigt som planerat utan att amerikanerna lyckas skjuta tillbaka alternativt att Frankrike och Storbritannien anfaller. Resultatet blir ödeläggelse och ur askan träder Antikrist fram som både en politisk och religiös frälsare som erbjuder lösningar på problemen och människorna som är i en aldrig tidigare skådad nöd efter kriget kommer att förbehållslöst tillbedja honom och anamma vad han än säger och befaller. Ungefär så tänker jag mig utvecklingen en tid framöver.

  Guds frid till er alla.

  Hälsningar Björn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Björn.

   Tack för att du delar dina tankar med oss. Du skriver bland annat:

   "Detta säger mig att då kan det omöjligt förlöpa så som experterna tror utan det måste ganska snart hända något mycket, mycket mer allvarligt än ett konventionellt krig i åratal mot ett eller flera grannländer till Ryssland. Förstå detta, utan ett starkt USA är EU/NATO ingenting mot östväldet. Ingenting."

   Jag tror dessvärre att det ligger något i det du säger. Det måste hända något med USA som kommer att flytta maktbalansen i världen. Det kan vara ett krig eller kombinerat med en naturkatastrof. Det finns många utombibliska profetior som både talar om krig, en ödeläggande tsunami, och ett land som klyvs på mitten. Något som gör att USA inte har kraft att göra annat än att försöka överleva.

   Daniel beskriver ett av Antikrists krig i ändetiden där han drar ut mot kungarna i öst och inte väst. Maktfaktorn i världen vill i framtiden komma från "kungarna i öst".

   Det känns som att denna "allvarliga" händelse som du talar om i förbindelse med USA inte känns långt borta.

   Jesus kommer snart!

   Mikael

   Radera
 4. När kriget är över och människorna i den norra hemisfären som är förstörd blivit tvungna att fly till de fattiga länderna så är det logiskt att tänka att Antikrist kommer fram ur Mellanöstern som Mikael tidigare beskrivit och han vänder Turkiet och Iran mot Israel i sin iver att sätta sig som konung i det tredje templet men där sätter vår Herre stopp för hans framfart. Låter det logiskt?

  Maranatha

  Björn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så du menar att vi frälsta ska vara med så länge in i kriget att vi får uppleva dessa fruktansvärda kärnvapen och typ hela Sverige måste fly??

   Radera
  2. När det gäller det så har jag faktiskt inget svar på det. Det enda jag vet är att jag själv inte kommer vara med om ett uppryckande utan min uppgift i kriget när det når Sverige är att delta i det som soldat. Enligt en vision jag fick för några år sedan. Det är mitt öde tyvärr men jag hoppas innerligt för er andras skull att ni slipper uppleva detsamma utan får komma till Herren som det är förutsagt.

   Maranatha

   Radera
  3. Jag tror att uppryckandet sker i mitten av vedermödan.
   I samband med vaccination.
   Det är så han tvingar alla.

   Radera
  4. Kan det vara så att den sista basunen är under mitten av vedermödan i sådana fall?

   biblehub.com/1_corinthians/15-51.htm

   biblehub.com/matthew/24-29.htm

   Radera
 5. Bibeln talar faktiskt om vem antikrist är och var han kommer ifrån! Och det är inte Mellanöstern. 👨‍⚕️

  Kära vänner

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror de flesta missförstått Antikrist. Det är en annan Jesus.
   Det är det så m namnet betydrr=istället för. Dvs HBTQ, RFSL mm.
   På så sätt tvingar (Systemet) dvs Vildjuret dvs Antikrist. Det är viktigt att poängtera att det inte bara behöver betyda en fysisk person utan jag tror mycket kommer att handla om AI.

   Radera
 6. Mikael, Lars Enarsson delar en profetia om krig i Sverige där många kristna ska bli martyrer och att en del deporteras till läger och ända till Sibirien… Enligt denna profetia ska uppryckelsen ske i samband med Armageddon… Jag tycker det låter som att det betyder att vi ska vara kvar hela vedermödan om man ska tro denna profetia. Hoppas verkligen inte den är sann… Vad säger du om det hela? Det står ju i Bibeln att livet ska pågå som vanligt och att Jesus ska komma som en tjuv om natten men det rimmar ju dåligt med den här profetian…

  https://m.youtube.com/watch?v=uMFTgLozVWA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Även om Lars Enarsson är en dyrbar broder i Herren, så delar vi inte åsikt om tidspunkt för uppryckandet. Som du säkert vet så finns det ett otal utombibliska profetior som talar om ett uppryckande före vedermödan. Så det avgörande är därmed Guds ord och vad Herren har att säga om det.

   Och i den frågan är jag väldigt trygg att Herren kommer att hämta oss hem innan den sista och 70:e årsveckan.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 7. Kära Syskon,

  Jag upplevde starkt här på morgonen, att vi går in i en tid där vi syskon som väntar på Herren behöver varandra mer än någonsin.

  Vi kan ha olika åsikter när det gäller många saker som inte är frälsningsavgörande, men att det i den tid vi lever i, är viktigare än någonsin att samlas omkring det vi har gemensamt. När mörkret tilltar runt omkring oss, så behöver vi dra när till Herren, välsigna och lyfta upp varandra i bön.

  Jag har inte teknisk möjlighet för att göra en bönegrupp här på hemsidan, men låt oss i alla fall tänka på varandra när vi söker Herren i bön. Jag ber för er och för alla som läser och delar tanker och vittnesbörd här på hemsidan.

  Jesus kommer snart, så låt en nådens och en bönens ande vara rådande i våra liv. Många är trötta, en del är slagna och andra är oroliga och bekymrade. Herren har nåd och kraft för var och en av oss, och vill vara med oss på den sista biten av vägen innan Herren kommer för att hämta oss hem. Han älskar oss och vet precis vad vi behöver.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 8. 🗣 = skAPA®️en 🦧〰️⚡️,;⚡️〰️🦌〰️🏞
  Primärkälla
  En primärkälla är den som varit med om en händelse, eller som har den ursprungliga kunskapen om något som hänt. Det kan också vara den första källan där information delgetts; till exempel resultat av forskning. Fördelen med primärkällor är att informationen inte har vinklats eller tolkats av någon annan än skaparen.🏞〰️🇸🇪〰️🪙〰️©️🌞Ⓜ️

  SvaraRadera
 9. Tack för din kommentar och din tanke om denna sista tiden. Det är sant att vi behöver varandra. Vi står i så olika situationer var och en i denna tiden. Jag tackar Herren för hans nåd och kärlek och att jag får vara i Hans närhet. I denna världen kan man känna sig utelämnad och ensam. Jag ber att alla i min familj får vara med när Han kommer för att hämta oss hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ber och lyfter upp din familj inför Herren, att han ska omsluta er på ett särskilt sätt. Herren känner och vet helt precis vad var och en behöver och ger av sin överflödande nåd.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 10. "Så det avgörande är därmed Guds ord och vad Herren har att säga om det.

  Och i den frågan är jag väldigt trygg att Herren kommer att hämta oss hem innan den sista och 70:e årsveckan."

  Tack för din kommentar kring L. Enarssons profetia. Jag delar inte heller hans åsikt. Den är helt obiblisk.

  SvaraRadera
 11. Mikael du kan radera mitt förra inlägg för det var fel! Nästa år den 6 juni fyller Sverige 500 år! Må Gud förbarma sig över vårt arma land!

  SvaraRadera
 12. Vad kommer hända i juni då? Du skriver att Ryssland och Europa åker åt olika håll? Var i Bibeln står det förresten att vi ska spå i stjärnorna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid

   Jag gissar på att du inte har läst tidigare inlägg i serien "Pekar 2022 på uppryckandet. Börja gärna där.

   Det handlar verkligen inte om att spå i stjärnorna. Det är Jesus själv som säger i Luk 21 att i förbindelse med ändetiden, så ska det vara tecken i himlen. Det är dom vi tittar efter.

   Sedan talar Herren i 1 Mos i förbindelse med skapelsen att himlafästet, dvs stjärnor och planeter ska vara tecken och visa på särskilda händelser, högtider och tider.

   Men jag tänke att det ger mer mening om du läser några av de sista inläggen. Så vi gör med andra ord bara det som Herren uppmanar och har bett oss om. Himlavalvet är där att Herren skriver och visar på viktiga händelser i historien.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 13. https://www.dagen.se/nyheter/2022/03/05/kriget-i-ukraina-riskerar-leda-till-global-matbrist/

  Har detta något att göra med det som står i Uppenbarelseboken 6:6 mån tro?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   På ett sätt har det men ändå inte. Uppryckandet har inte hänt ännu och den svarta hästen som har med hyperinflation och en ekonomisk krasch att göra, har inte släppts fram ännu.

   Men det är ett förstadium, och världsekonomin har varit väldigt dårlig i lång tid, och det blir inte bättre. Efter uppryckandet och ett tredje världskrig så finns det inte längre någon återvändo för världsekonomin som kommer att bryta ihop. Det kommer leda fram till en ny världsordning med vilddjurets märke.

   Så vi är där inte ännu, men vi är på väg med stora steg. Och redan nu så börjar vi se tecken på det som snart ska komma.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Ok! Tack för svar!

   Radera
 14. Om man studerar Uppenbarelseboken 6:6 så ser det ju ut som att Herrens dag kommer först vid det 6:e sigillet.. först efter att alla hästarna släppts lösa.. hur går det ihop med att vi ska ryckas upp innan hästarna? Trodde att vi skulle ryckas upp i samband med Herrens dag och har alltid trott att Herrens dag liksom börjar med de sju åren! Här ser det ju onekligen ut som att vi är med den första halvleken?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Jag har tidigare skrivit en del om just det sjätte sigillet, för som du säger så kan det se ut som att Herrens dag först inträffar där. I ett inlägg skrev jag följande:

   Upp 6: 17 – Ty deras vredes (Orge) stora dag har kommit, och vem kan bestå.

   Det grekiska ordet i grundtexten för vrede är orgé, och har på engelska betydelsen ”anger, wrath, passion och punishment. Det är alltså den tid då Guds vrede och straff blir utgjuten över den här jorden.

   Grundtextordet för Guds vrede som vi läser om i 1 Tess 1:10 är samma ord som blir använt här, nämligen ordet Orge. Alltså den vrede som Herren lovar att frälsa oss ifrån.

   Första gånge vi möter detta ord vrede (orge) i Uppenbarelseboken är vid sjätte sigillet. Verbet ”har kommit” är ett verb (Aorist) som betyder och visar på något som redan har funnits till tidigare, men som nu konstateras finnas till vid sjätte sigillet.

   När man ser tillbaka på de tidigare sigill som har varit före det sjätte, är det heller inte svårt att se att denna vrede också har genomsyrat de första fem sigillen, som bland annat har resulterat i globala krig, ekonomisk hyperinflation, hungersnöd och virus utbrott, som har orsakat att en fjärdedel av jordens befolkning har omkommit.

   Som du ser är det den hela sista årsveckan som är ramen och tiden då Guds vrede blir manifesterad och utgjuten över hela jorden, och den uppenbaras genom sigill, basuner och vredesdomar. Så det är hela den sista årsveckan som är ett utryck för Guds vrede, och inte enbart delar av den.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Verkligen snällt av dig att svara så fort på alla frågor som ställs i den här bloggen. Jag hoppas såklart det är så som du förklarar men jag blir ändå inte helt övertygad.. men å andra sidan tänker jag på det där som du skrivit tidigare med att Antikrist inte kan träda fram förrän bruden är uppryckt. Så det förstärker ju det hela.

   Radera
  3. "Herrens dag" inleds med Jesu återkomst (troende uppstår till evigt liv), följs av tusenårsriket och avslutas med "de övriga dödas" uppståndelse till dom , en ny himmel och jord. Herrens dag är en tidsperiod, inte ett dygn bara! "Salig och helig är den, som har del i den första uppståndelsen"

   (Matt 24:27) "Ty liksom blixten kommer från öster och lyser ända till väster, så blir det vid Människosonens återkomst.

   I (Matt 24:30) kommer vi att få se Människosonens tecken synas på himlen, och då skall alla jordens stammar höja klagorop, och man skall få se Människosonen komma på himlens moln med makt och stor härlighet. (31) Och han skall sända ut sina änglar vid ljudet av en stor basun, och de skall samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena gräns till den andra. Vid den här tidpunkten står vi på jorden med bägge fötterna och ser honom i skyn komma! Matteusevangeliet talar om återkomst, singular!

   Radera
 15. Helene Karlsson6 mars 2022 kl. 19:28

  Norge, Sverige och Finland kommer att invaderas enligt en utombiblisk profetia
  .
  Evangelisten Markus berättar om en "profet" en gammal man som för ett par år sedan berättade om vad Gud hade talat om för honom;

  " -Markus, det kommer en tid snart, då Ryssland kommer att invadera Sverige, Norge och Finland. Förbered dig på den här svåra och tuffa tiden som kommer. Och bibelstället som Herren hade visat mig, som bekräftar detta, är Daniel 7:5." Och profeten sa till mig; "De tre revbenen representerar Norge, Sverige och Finland."

  1.21.50 in i videon berättar Markus om det och också budskap som han tagit emot under 2019. : https://www.bitchute.com/video/HOI5igMR8Vyt/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bör inte stämma.
   De 3 korrekta länderna bör vara Ukraina Finland och Sverige.
   I den ordningen.
   Eftersom dessa 3 länder är de enda som inte är medlemmar i NATO samt har en Regnbåge på flaggorna.
   Revbenen är på Grekiska synonymt med i Strongs Lexikon en kvinna, eller av kvinnligt kön i dagligt tal kallat sköka.
   Dvs RFSL ungdom mfl och könskorrigerande.

   Radera
 16. En sak är nu definitivt klart och det är att Ryssland inte följer The New World Order och lyder den djävulske psykopaten Schwab, men det gör Ukrainas regering! The New World Order har nu i det tysta arbetat med The Great Reset under kriget pågår! Se även mitt inlägg från andra mars i föregående ämne angående Ukrainas regering som arbetar för The New World Order!

  https://bit.ly/35xtely

  SvaraRadera
 17. Makthavarna du aldrig valde! Dokumentär om den globala finanseliten!

  https://bit.ly/3HGuY9e

  SvaraRadera
 18. Kära Syskon,

  Häromdagen fick jag följande ord, när jag var i bön inför Herren. Pröva det inför Herren, och behåll det goda:

  ”Jag är den som sätter fram, och jag är den som delar med mina tjänare och tjänarinnor om det som ska komma över den här världen. Jag är den som uppenbarar och visar på det ljus och det mörker som är på väg. Vet att jag har allting i min hand. Vet att det som är förberett innan världens skapelse ligger berett för er. Jag kommer snart. Jag kommer snart. Jag kommer snart. Jag kommer för att förlösa er från den här världen. Och jag kommer för att ta er till mig, för att ni ska vara där jag är. Vet att jag är med er. Vet att jag omsluter och beskyddar er på alla sidor. Vet att ni inte behöver frukta. Vet att ni inte vandrar ensamma. Jag är ert skydd och er skärm. Jag är den som beskyddar er. Jag är den som omsluter er. Jag är den som är er käpp och er stav. Vågorna ska inte förtära er och mörkret ska inte ha någon makt över er. Så lyft upp er blick till mig, och låt mig bli ert allt och ett. Jag kommer. Jag kommer. Jag kommer.”

  "Fruktansvärda ting kommer över den här världen. Men jag är er frälsning, och jag är ert hopp och jag är den som frälser och räddar. Fruktansvärda saker kommer över den här världen."

  Herren talar starkt om sin återkomst och att han är med oss!

  Välsignade hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helene Karlsson7 mars 2022 kl. 09:04

   Ord fyllda med stor kärlek, stor kraft, stor frid och annat gott. Tack Fader, Tack Herren Jesus, Tack Heliga Ande för att ni förmedlar och vägleder oss i allt vi behöver. Må alla syskon få känna Eran STORA kärlek, beskydd, frid, kraft, vägledning och allt som behövs i besvärliga tider. I Herren JESUS dyrbara namn. AMEN

   Radera
 19. Blinken, USAs utrikesminister, ger "grönt ljus" för Nato-länder att skicka stridsflyg till Ukraina.

  https://www.cbsnews.com/news/ukraine-russia-war-fighter-jets-antony-blinken-face-the-nation/

  Mikael

  SvaraRadera
 20. Tack Jesus för de orden! 🙏

  SvaraRadera
 21. Mikael, hur tolkar du Daniel 7:5?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Jag återkommer med svar på din fråga

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Guds frid,

   När det gäller de fyra odjuren som Daniel ser stiga upp ur havet, så är det synonymt med de djur och världsriken som Nebukanessar ser i sin dröm.

   Det första liknade ett lejon och är en symbol på det Babyloniska riket. Det andra djuret liknade en björn och är en symbol på det Persiska riket. Det tredje djuret liknade en leopard och är en symbol på det Grekiska väldet. Vi får inte veta vilket slags djur det fjärde är, men beskrivs som förskräckligt, fruktansvärt och starkt. Det sista var samtidigt olikt alla de tidigare djuren och hade tio horn.

   Så när det gäller uppfyllandet av Daniels bok kap 7, så handlar det om kungar och världsriken som kommer att vara representerade till Jesu återkomst.

   Björnen som du frågar efter är redan uppfyllt och var det Medien-Persiska imperiet. Det var representerat av bröst och armar av silver på bildstoden (Dan 2:39). När björnen hade tre revben i sin mun symboliserar Medien-Persiens intagande av Babylonien, Lydien och Egypten,. När björnen reser sig på sin ena sida, är det en bild på att Persien hade större styrka än Medien.

   Så jag kan inte se att det är något vi kan överföra på våra nordiska länder.

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2021/11/tiohornsforbundet-i-andens-tid.html

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  3. Tack för klargörande! Så dumt med profetior som skrämmer upp folk i onödan…Guds frid!

   Radera
 22. Kommer Ryssland invadera Israel? Är Putin Gog? Är Rosh Ryssland? Är Mesek Moskva?

  https://bit.ly/3hQvrLn

  Pastor Steve Cioccolanti lär ut helt riktigt från Bibeln att så inte är fallet utan Turkiet är Magog och Gog är ledaren från Turkiet! Erdogan utropar nästa år det ottomanska imperiet samtidigt som FN bildar världsregering! FN är Babylon! Därmed inte sagt att Erdogan är Gog, men han kan vara det eller så blir det Erdogans efterträdare!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

  Guds frid

  SvaraRadera
 23. Kära Syskon,

  Jag fick en kommentar som jag gärna vill dela med er:

  "Björnen som du frågar efter är redan uppfyllt och var det Medien-Persiska imperiet. Det var representerat av bröst och armar av silver på bildstoden (Dan 2:39). När björnen hade tre revben i sin mun symboliserar Medien-Persiens intagande av Babylonien, Lydien och Egypten,. När björnen reser sig på sin ena sida, är det en bild på att Persien hade större styrka än Medien.

  (Så jag kan inte se att det är något vi kan överföra på våra nordiska länder)

  Tack för din tydlighet, och ödmjukhet men just nu är bloggen splittrande när några självsäkra tar över som verkar veta bäst."

  Det är en svår balans att tillåta syskon ge yttring för olika åsikter när det kommer till ändetiden, men utan att orsaka splittring - något som är det sista jag önskar för hemsidan. Det är inte så ofta jag frågar efter feedback på just den frågan, och hoppas ni har lust till att skriva om det är bra med "högt till taket" eller om det bara delar Kristi kropp.

  Vi skulle hemskt gärna i den sista och sena tiden titta åt samma håll - mot Jesu dyrbara återkomst.

  Skriv gärna ett inlägg och berätta vad ni tycker. Jag kommer inte att publisera dessa inlägg, utan håller dem helt för mig själv. Jag uppskattar verkligen gemenskapen här på hemsidan, och jag tror att talet och väntan på Herrens återkomst enar oss.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 24. Kära Syskon,

  Den här världen har upplevt en våldsam inflation här på det sista, men på grund av kriget i Ukraina är världen på väg i en explosionsartat livsmedelskris, där priserna stiger kraftigt just nu. I många år har det varit varningar för den ekonomiska utveckling vi upplever just nu, men det är ändå bara början på det som väntar. Jag var inne och tittade på dagsprisen på en tunna olja, som i dag var uppe på 115 USD per tunna. Också där ser vi en våldsam utveckling.

  https://oljepris.nu/

  Det är verkligen på alla håll och kanter att vi ser en skrämmande men bekräftande utveckling. Precis som det ord jag fick häromdagen så är det "fruktansvärda ting på väg i den här världen".

  Vårt hopp och vår frälsning finns i vår underbare frälsare och Herre.

  Mikael

  SvaraRadera
 25. När kommer del 3 av 2022 uppryckandet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Mike.

   Jag hade egentligen lovat att det kom den här helgen. Men så fick jag den otroliga nyheten om att vi har asteroiden "Ryssland" som jagar "Europa" just nu, som var en otrolig bekräftelse som jag var tvungen att dela först.

   Men om inget annat oväntat händer fram till helgen, så är tanken att nästa inlägg kommer där.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 26. Kära Syskon,

  Allt går väldigt fort just nu, och kanske fortare än vi kunde förutse.

  Samtidigt med att omvärlden "stryper" Rysslands ekonomi hotar Ryssland med vedergällning. Om Ryssland välger att stänga helt för gasen till Europa, och om omvärden avstår från att köpa olja från Ryssland, kan det ha stora konsekvenser för världsekonomin, och kan presse upp priserna på hela 300 USD per fat.

  https://www.cnbc.com/2022/03/08/russia-warns-of-300-oil-if-ban-goes-ahead-threatens-to-cut-off-european-gas.html

  Samtidigt så kan Rysslands ekonomi få allvarliga konsekvenser inom bara några veckor.

  https://www.newsweek.com/morgan-stanley-russia-sovereign-debt-bond-default-ukraine-war-ruble-collapse-1685853

  Det betyder att den konflikt som började för några veckor sedan är på väg att få stora och förödande konsekvenser. De nästa månaderna blir avgörande, för hur reagerar Ryssland som är trängd upp i ett hörn som han inte kan komma från? Vi har NATO soldater helt upp till Rysslands gräns, som samtidigt skickar militär utrustning till Ukraina.

  Det är en väldigt utsatt tid och de närmaste månaderna kan vara avgörande.

  Jesus kommer mycket snart

  Mikael

  SvaraRadera
 27. Guds frid, Syskon

  Psalteren 27:1-5 - Herren är mitt ljus och min frälsning. Vem skulle jag frukta? Herren försvarar mitt liv. Vem skulle jag vara rädd för? 2 När de onda kommer emot mig för att sluka mig, mina motståndare och fiender, då ska de själva snava och falla 3 Om en här belägrar mig räds inte mitt hjärta, om krig bryter ut mot mig är jag ändå trygg. 4 Ett har jag begärt av Herren, detta söker jag: att få bo i Herrens hus i alla mina livsdagar, för att se Herrens ljuvlighet och söka honom i hans tempel. 5 Han gömmer mig i sin hydda på olyckans dag, han beskyddar mig i sitt tält, han för mig upp på klippan.

  Herre, jag lyfter upp var och en inför dig den här dagen. Jag tackar dig för din trofasthet och nåd. Din nåd är vår sköld, och den omsluter oss på alla sidor. Vi lägger ner våra liv för dig i dag, och ber om att vi får vara redskap i din hand. Vi säger som folket sa till Josua, -dit du sänder oss vill vi gå, och det du vill vi ska göra, vill vi göra. Jag ber om beskydd, nåd och kraft över var och en. Tack för ditt löfte om att du vill beskydda oss i din hydda på olyckans dag. Vi ser att den är på väg och att olyckans dag är på väg över den här världen. Men vårt hopp står till dig, Herre. Att du vill ta oss bort och gömma oss i din hydda, i din famn, i din eviga himmel. Vi älskar dig från djupet av våra hjärtan och ord kan inte nog uttrycka vår tacksamhet till dig. Tack för din kärlek till oss, och tack för att du ser och tar hand om oss.

  I Jesu välsignade namn, amen.

  En välsignad dag i Herren

  Mikael

  SvaraRadera
 28. Taaack..🙏 Amen!!

  SvaraRadera
 29. Nu är både första och andra Thessaloniki brev aktuella. Låt en oss läsa dem och hämta uppmuntran och förmaningar.
  När det gäller tider och stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. 2 Ni vet själva mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. 3 När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbar undergången dem lika plötsligt som värkarna hos en kvinna som ska föda, och de slipper inte undan.
  4 Men ni, bröder, lever inte i mörker så att den dagen kan överraska er som en tjuv. 5 Ni är alla ljusets barn och dagens barn. Vi tillhör inte natten eller mörkret. 6 Låt oss därför inte sova som de andra utan hålla oss vakna och nyktra. 7 De som sover, de sover om natten, och de som berusar sig är berusade om natten. 8 Men vi som tillhör dagen ska vara nyktra, iförda tron och kärleken som rustning och hoppet om frälsning som hjälm. 9 Gud har inte bestämt oss till att drabbas av vredesdomen utan till att vinna frälsning genom vår Herre Jesus Kristus. 10 Han har dött för oss för att vi ska leva med honom, vare sig vi är vakna eller insomnade. 11 Uppmuntra därför varandra och uppbygg varandra, så som ni redan gör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack för det du delar med oss.

   Vi har sett tecken i himlen och på jorden. Vi har hört Herren tala till sitt folk, och vi kan se den här världen gå mot sin upplösning. Vi har också sett förberedelse till ett antikristligt system och vi har hört ropet efter den starke mannen. Vi har sett skapelsen lida, som har suckat efter befrielse och upprättelse. Vi kan märka nöden, rädslan och oron i människors hjärtan, där man undrar sig över utvecklingen i världen.
   Men framför allt har vi hört Herren tala och känt hans hjärta. Vi har hört varningar om att brudgummen kommer. Vi har känt Herrens kärlek och att han längtar efter sitt folk. Och vi kan känna i våra hjärtan att den dagen snart är när.

   Maranatha!

   Mikael

   Radera
 30. Tack Mikael! Vilket hopp vi har! Jag satt just och spelade och sjöng bland andra ”O hur saligt att få vandra” med öppet fönster. Jag hörde att grannen var därutanför. Hoppas och ber han ska blivit berörd! Guds rika välsignelse! /S

  Guds rika välsignelse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, S

   Det hade gått något fel med ditt inlägg, men nu är det publicerat.

   Tack för att du delade detta fina vittnesbörd. Herren rör och talar till människor på olika sätt, och Herrens ord återvänder aldrig fåfängt.
   Vi ber att Herren på ett helt särskilt sätt ska röra, tala och uppenbara för din granne, som Herren älskar så högt.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 31. G💛💛🪡〰️Ⓜ️🪙®️Nℹ️🆖️〰️🏕〰️❣️🌞❣️ Good morning Campers!
  I'm your Uncle Ernie
  And I'll welcome you to Tommy's Holiday Camp
  The camp with the difference
  Nevermind the weather
  When you come to Tommy's
  The holiday's forever♾️
  🏞: Ⓜ️uSixⓂ️atch🪄
  Låtskrivare: Keith 🌝

  SvaraRadera
 32. Just nu 3:73 för bensin och 3:88 för diesel i Ryssland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, och tack för din kommentar.

   Ja, det är en otrolig utveckling vi upplever just nu, där oljeprisen stiger kollosalt.

   Något att intressant vi kan hålla öga på är veteprisen, som slår rekord just nu:

   https://www.macrotrends.net/2534/wheat-prices-historical-chart-data

   Det är bland annat kriget i Ukraina som gör att priserna på vete stiger. Det som gör det här intressant är att Guds ord nämner just precis veteprisen när den beskriver den hyperinflasion som kommer efter den röda hästen (det tredje världskriget)

   Upp 6:5 - När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag den tredje varelsen säga: "Kom!" Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i sin hand. 6 Och jag hörde liksom en röst mitt bland de fyra varelserna: "Ett mått vete för en denar och tre mått korn för en denar✱, men oljan och vinet får du inte skada.

   Så när vi upplever dessa stigande vetepriser, så är det en bekräftelse på att vi är mycket nära vedermödans tid, där bland annat vete och korn kommer att bli påverkade.

   Mikael

   Radera
 33. Men oljan och vinet får du inte skada?
  "Men oljan skadas med skatter"

  Har varit instängd i över två år på grund av stängda gränser, nu på grund av bränslepris, planerade att resa som pensionär, men korthuset rasade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Ja, den utveckling vi har upplevt de sista par åren påverkar väldigt många människor. Vi har upplevt inflation, stigande matpriser och nu en energikrist som gör att många inte har råd att betala värmen i sina hus. Det är en värld vi inte känner igen, där de två senaste åren har gått med corona och nu kriget i Ukraina.

   Det har hänt något, och det gör att vi vänder blicken mot Herren¨, från vilken vår hjälp kommer.

   Psaltaren 121: 1-4 - En pilgrimssång.Jag lyfter mina ögon till bergen.
   Varifrån kommer min hjälp?2 Min hjälp kommer från Herren, som har gjort himmel och jord.3 Inte låter han din fot vackla, inte slumrar han som bevarar dig. 4 Nej, han som bevarar Israel, han slumrar inte, han sover inte.

   Herrens rika nåd,frid och välsignelse

   Mikael

   Radera
 34. Upplever eller jag får det bekräftat hur sant Guds Ord är. Det är verkligen sant hela vägen. Vi har en stor och sann Gud som är med oss. Dessa tecken,det ena efter det andra i denna tid, är så faschinerande tycker jag, som Upp 6:5 och vetet.
  Jesus är vägen sanningen och livet, Joh. 14:6

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Ja, det är så sant det du skriver. Jag får nypa mig själv i armen, när vi ser det ena tecknet efter det andra bli uppfyllt inför våra ögon. Allt det som har hänt i världen de senaste åren har lett upp till det här.

   Vi lever verkeligen i de tider där profetior uppfylls och den absolut sista tiden går mot sitt slut. Den nästa stora händelse på Herrens profetiska tidslinje är uppryckandet av Guds folk.

   Vi är snart hemma nu.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 35. 👁〰️©️〰️🇸🇪🧩E〰️🪄🧑‍🏫🪄
  John 3.2 (KJV)
  2the same came to Jesus by night, and said unto him, Rabbi, we know that thou art a teacher come from God: for no man can do these miracles that thou doest, except God be with him.

  SvaraRadera
 36. Guds frid, Syskon.

  Jag tog del av en broders dröm som jag gärna vill dela med er. Han fick en otrolig dröm som pekar på en viktig händelse här i Juni. Den broder som delar sin dröm är amerikan, men jag delar både drömmen och har gjort en översättning:

  DREAM - MAY 2018 (J-U-N-E)

  It was the shortest dream I have had but the most powerful. It seemed to take only 2-3 seconds of actual time. It opened with me looking at / over / across an empty field. It was peaceful and nothing was happening. Immediately, the ground shook and burst open. Up out of the ground came four massive monoliths, huge carved stones (imagine stone henge size). The stones were white. Each had been carved to form a letter. The letters spelt J-U-N-E. The dream ended and I was wide eyed and awake. Obviously this was revealing something earth shattering, something monumental, something powerful. It was written in stone, promised and guaranteed, set to happen? Something that would occur in JUNE. But what, and in which year? What / who could burst forth from the earth with such unannounced suddenness ...in J-U-N-E?

  DRÖM – MAJ 2018 (J-U-N-I)

  Det var den kortaste dröm jag har haft, men den mest kraftfulla. Den verkade bara vara i 2-3 sekunder i verkligheten. Den började med att jag tittade ut över ett tomt fält. Det var lugnt och ingenting hände. Omedelbart skakade märken och öppnade sig. Upp från marken kom fyra massiva monoliter, enorma huggna sten (föreställ er Stonehenge i storlek) Stenarna var vita. Var och en hade ristats till en bokstav. Bokstäverna stavade J-U-N-I. Drömmen slutade och jag var vaken med vidöppna ögon. Uppenbarligen visade detta på någon livsviktigt, något monumentalt, något kraftfullt. Det var skrivet i sten, något utlovat och garanterat var på väg att hända. Något som skulle ske i JUNI. Men vad, och i vilket år? Vad/vem kunde bryta upp ur marken med en sådan oanmäld plötslighet?

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 37. Varför är det inte strömavbrott i Ukraina och nedtagning av vatten m m?

  Undrande

  SvaraRadera
 38. Ryssland kör en omvänd taktik, dom försöker ta makt över strömbrytaren, den som håller med får ström, är tanken, det har hitintills inte gått riktigt som dom önskar.

  SvaraRadera
 39. Hej kära vänner,

  Kriget kommer att bringa med sig att ur ukrainsk jord kommer saker till ytan som kommer att skaka om i världen, det sker när krigsmaskineri förvandlas till traktorplogar (profetia/syn gm Christa Elisha).

  Det gäller bl a maktövertaganden i flera eller många nationer på orätta grunder. Sverige är en nation av flera som nämns här i profetia. ag vet inga detaljer, bara att Sverige omnämns.

  Ukraina har missbrukats grovt av amerikanska regeringar under Obama/Biden och nu Biden (som jag anser är en illegitim regim som inom kort faller). Bidens familj har gjort sig en förmögenhet utifrån oerhört korrupta affärer i både Ukraina och Kina. Biden regimen ville f ö det krig som nu rasar.

  Nämnda USA-regimer har varit / är också inbegripna i och underställda NWO-planen och vill ett försvagat och underordnat USA. Det är ett förräderi på mycket hög nivå. I Ukraina har man varit med och bestämt lojala makthavare.

  Zelensky ses ibland på bild med Klaus Schwab WEF, han är en perfekt yngre formbar lärjunge, 44 år, ser upp till ledarna inom NWO. Han har på kort tid blivit miljardär, är inte den ädla rebell mot övermakten han vill framställa sig som i bildrutan. Zelensky måste rimligtvis känna till att hans nation är centrum
  för barnsex-trafficking i tunnelsystem samt penningtvätt.

  Hans spetsförband är Azov som består av några tusen fullblodsnazister med ockulta förtecken. De avskyr Ryssland och ryssar som anses avfälliga i rasfrågor, Putin anses vara en liberal. Azov är oerhört grymma, även mot barn där de anser så behövs. OBS: De beväpnas av Zelensky och används mot rysk befolkning i de östra delstaterna.

  Facebook har nu ändrat sin policy så att man får skriva positivt om Azov-nazisterna och deras attacker mot ryssar.

  Både Donald Trump och Vladimir Putin var/är stora bromsklossar mot NWO världs-
  övertagande.

  Mycket mer finns att säga som Gud givit mig ljus över. Det jag vill säga är att allt är inte som det verkar. Jag är förundrad över hur kristna, främst ledare som ska leda andra, låter sig ledas av Baalsprofeter i media, att man inte frågar sin egen Gud. Vi har varit bortskämda i Sverige, har tyckt oss kunna lita på media - så har vi blivit tagna på sängen när saker förändrats de sista 5-6 åren. Man borde hur som helst som ledare känna av den antikristliga anden bakom, och man borde se det uppenbara i den absolut totalitära styrningen.

  Gud kommer att verka i Ukraina. Han kommer att resa upp Ukraina som en själv-ständig nation fri inte bara Ryssland utan kanske främst USA. Allt i detta stycke är profeterat gm Charlie Shamp, även om en kvinnlig president i relativ närtid, en "Jael" som kommer att driva en tältplugg genom pannan på kommunism.

  Vi kommer att se en tid av stark världsvid väckelse, en dyrbar frukt, en uppdelning av får- och getnationer, innan vi får se Jesus på skyarna

  //Björn Hellman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Björn! Tack för ditt inlägg! Gud välsigne dig!

   Guds frid

   Radera