måndag 12 januari 2015

500 dagars varning innan klimatisk kaos


 
Var det ett rent tillfälle, eller var det möjligen en profetisk förutsägelse när Frankrikes utrikesminister Laurent Fabius den 13 maj 2014 talade skarpa ord, och gav världen 500 dagars varning innan ett världsomfattande klimatisk kaos kommer inträffa?
http://m.cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/french-foreign-minister-we-have-500-days-avoid-climate-chaos

Man måste fråga sig vilken typ av klimatisk katastrof utrikesministern talar om, och på vilket sätt han menar att det kommer att ha katastrofala konsekvenser för hela världen?
Det som gör det lite intressant är att om man räknar 500 dagar från den 13 maj 2014 och framåt, då hamnar man på den 24 september 2015 som alltså är mitt på dagen i den judiska högtiden Jom Kipur.

Jom Kipur
Rosh Hashana, är den av Herrens högtider som inleder botdagarna, som avslutas tio dagar senare med Jom Kipur eller försoningsdagen som den också kallas. Jom Kipur inleds på kvällen den 23 september, och avslutas just den 24 september. Denna högtid talar om försoning både mellan Gud och människor, och man vädjar till människor om bot, bättring och bönhörelse.

I vedermödans tid kommer syftet med Guds domar vara att få människornas uppmärksamhet, och få dem till att omvända sig och söka honom.
Guds domar genom naturkatastrofer

Vad är det egentligen för domar som kommer att gå ut i vedermödan, och på vilket sätt kommer Herrens att döma människorna på jorden, och få dem till att vända sig till honom?
En del av dessa domar som kommer at gå ut, kommer att vara övernaturliga naturkatastrofer som kommer ha fatala följder för både djur och människor.

Förutom krig, svält och sjukdomar, kommer den här världen kommer att få uppleva globala naturkatastrofer som jordbävningar, hagel och eld som är uppblandat med blod. En tredjedel av alla jordens träd och allt grönt kommer att brännas upp. Ett stort brinnande berg (meteor eller asteroid) kastas i havet, och en tredjedel av havet blev till blod, och en tredjedel av alla fartyg går under. En tredjedel av allt vatten blir förgiftat, luften blir förorenad, jordens läggs i mörker, och solen bränner människorna med eld. 
Människors hårda hjärtan

Upp 16: 8-9 - Den fjärde tömde sin skål över solen, och den fick makt att bränna människorna med eld. De brändes av stark hetta och hädade Guds namn, han som har makt över dessa plågor. Men de vägrade att omvända sig och ge honom äran
Till och med i själva slutet av den stora nöden där världen har blivit utsatt och skakad genom sigill, basuner och vredesskålar, är vittnesbördet om människan att hon fortfarande inte vill omvända sig från sina onda vägar. Det här är prövningens stund som ska komma över hela världen och sätta människorna på prov.

Jesus kommer snart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar