tisdag 16 augusti 2016

Har CERN öppnat en ockult portabel dörr?


Denna bild blev tagen över CERN den 24 Juni, som är samma dag forskarna påbörjade ett nytt vetenskapligt experiment.

Det finns en stigande oro för vilket syfte CERN egentligen används till, och det man kan fråga sig när man ser den här bilden är, vilken portal CERN har öppnat den här gången?

CERNS huvuduppgift

Anläggningens huvuduppgift i Schweiz är att skapa eller hålla öppen en portal, "a wormhole", en dörr till en annan dimension, något som även förskningschefen för CERN Sergio Bertolucci, har antytt. En dimensionsportal eller wormhole är en öppning på jorden eller andra platser i universum, där man mycket snabbt, bara inom några sekunder, kan göra långa resor genom vårt universum och genom olika dimensioner.

I september 2015 öppnas denna dörr, i ett försök att utforska ursprunget till universum, mörk materia, svarta hål och extra dimensioner.

Talet 666 som logo


CERN som är en kärnforskningsanläggning som grundades i 1954, och ligger utanför Genève på gränsen mellan Frankrike och Schweiz. Anläggningen är ett av Europas första samarbeten inom det vetenskapliga området och har nu 20 medlemsländer. Där är Sverige är en av dom.

Organisationens logotyp har definitivt anknytningar till ockultism. Runt om ordet CERN är talet 666 skrivet. Talet 6 är människans tal, och somboliserar helt enkelt människan utan Gud i både ande, själ och kropp. Denna ogudaktiga verksamhet som CERN utför i sitt forskande bekräftar samtidigt detta.  

Shiva statyn vid CERN

Den 18 juni 2004 uppställdes en två meter hög staty utanför CERN, av den falska avguden Shiva som dansar dödsdansen som monument.

Shiva, som också kallas ”vilddjurens herre”, anses vara den högsta guden inom Shaivismen som är skaparen och jagararen av allt som är. Han rider samtidigt på en tjur, som ofta ses som ett symbol för Babylon, och samma vilddjur som skökan rider på i uppenbarelseboken. I det forna Babylon så var Ishtarportens vägar utsmyckade med bilder av lejon, tjurar och drakar som symboliserar Babylons gudomar.

Avgundens brunn blir öppnad


Upp 9:1-3 - Och den femte ängeln stötte i sin basun. Då såg jag en stjärna vara fallen ifrån himmelen ned på jorden; och åt henne gavs nyckeln till avgrundens brunn. Och hon öppnade avgrundens brunn. Då steg en rök upp ur brunnen, lik röken från en stor ugn, och solen och luften förmörkades av röken från brunnen. Och ur röken kom gräshoppor ut över jorden; och åt dem gavs samma makt som skorpionerna på jorden har.

L.A. Marzulli, kristen författare och forskare, som man ofta förknippar med sitt sökande efter fysiska bevis på Nefilim, jättarna i Bibeln, och hybridmänniskor (hälften människa och hälften främmande varelse) har precis upptäckt denna bisarra varelse.

Varelsen hittades av en pojke brevid en motorväg i Mexico. Efter grundiga undersökningar, visar det sig att djurets DNA inte passar på något tidigare känt djur, och att varelsen har 98,5 % samma DNA som människan. Den stora frågan är naturligtvis vad detta egentligen är? Denna varelse påminner om något som blir förlöst i uppenbarelseboken kap 9, när den femte ängeln blåser i sin basun i vedermödans tid.

Där beskrivs dessa demoner med ansikten som människors och med stjärtar med gaddar, där dom på samma sätt som gräshoppor kommer att stinga människan, och orsaka stor plåga under fem månader.

En försmak på kommande ondska

Man kan fråga sig om den här varelsen är en försmak på den ondska som kommer att bli förlöst, och kommer CERN att vara den nyckel som kommer att öppna dörren till denna avgrund där demonisk aktivitet blir förlöst över jorden i vedermödans tid?

Tidens tecken pekar på att Jesus kommer mycket snart!Källa:

4 kommentarer:

 1. Mycket intressant och skrämmande detta, Mikael!
  Men vi vet vad vi har att vänta...
  Jag delar detta vidare om jag får?

  Hoppas du haft en fin och Välsignad sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Marquerite.

   Tack för din hälsning. Ja, detta mörker och denna påtagliga ondska som vi upplever, är ett tydligt tecken och en vägvisare som pekar på den tid vi lever i. Men tack och lov för det saliga hopp som ligger framför oss. En evighet tillsammans med Herren i hans närhet.

   Du är varmt välkommen att dela vidare så mycket du vill.

   Guds rika välsignelse
   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 2. Väldigt intressant läsning!
  O jag är inne på ditt spår. Jag hoppas innerligt att vi får hjälp av högre makter, för det lär behövas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Monica,

   Ja, på samma sätt som att Herren förbereder sitt folk för den tid som är framför, så gör fienden det också. Satan vet att hans tid är kort, och gör allt för att förvilla och skapa så mycket förvirring som möjligt.

   Men det som är viktigt att veta är att Herren mitt i och genom allt har och är i kontroll. Herren sitter på tronen och har hela ändetidens utveckling i sin hand.

   Guds rika välsignelse
   Mikael

   Radera