måndag 3 december 2018

Den sista generationens vittnesbörd


Jag satt och tittade tillbaka på året som gick, och såg på några av dessa otroliga händelser vi har upplevt i 2018. Ett år som på ett helt särskilt sätt har varit en manifestation, och ett uttryck för den profetiska tid vi lever i. Det verkar som att vart enda tecken har varit en enda stor varningssignal - en signal som man omöjligt kan stänga av eller distansera sig ifrån. Orsaken är helt enkelt den, att vi är den sista generationen och ändetidens församling. Vi är vittnen och iakttagare till avslutningen på denna tidens avslutning.

Vi är generationen

Vi är absolut och utan tvivel, den generation som kommer att uppleva uppryckandet, och se Jesu dyrbara återkomst. Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmässiga tron i Jerusalem. Vi är just dem, som kommer få nåden, att få se det absolut sista slaget vi avslutningen av denna tidsperiod, där Satan för evig tid kommer att kastas i den brinnande eldsjön. Vi är dessa saliga vittnen, som kommer att få se hur Herren kommer att skapa nya himlar och en ny jord, och vi kommer att få se det himmelska Jerusalem, vårt eviga hem, sänka sig från himlen och Guds tron kommer för evigt att vara ibland Herrens folk.

Tecken som inte kan betvivlas

I början av året skrev jag att ”vi är där nu”, och att vi ”upplever tecken i himlen och på jorden som inte kan betvivlas eller ifrågasättas”. Där vi ser dessa tecken på område efter område, och profetiska löften får sitt uppfyllande. Världen har varnat för tider av katastrofer i ganska lång tid nu. Här i 2017, skrev tusentals vetenskapsmän ett undertecknat ”varningsbrev” till mänskligheten, där det varnades för en kommande och imminent apokalyps. Det vi upplever genom jordbävningar, våldsamma klimatförändringar och vulkanutbrott vittnar om att detta varningsbrev är på allvar.

Jorden ringde som en klocka


Vi har precis upplevt ett ovanligt fenomen, som experterna inte kan hitta en förklaring på. Tidingen ”National Geographic” uttryckte sig om händelsen och skrev att ”man tror inte, att man någonsin har sett något liknande”.
Det var den 11 november var det något som hände djupt nere i Indiska Oceanen. Seismiska sensorer registrerade ovanliga skakningar som experterna inte kan förklara. Dom beskriver det, som att jorden ”ringde som en klocka”. Vi har tidigare upplevt dessa oförklarliga basunljud runt om i världen. Här är det alltså i havets djup, att jorden upplevs som en ringande (varnings) klocka.  

Källa:
https://tribunist.com/news/nobody-understands-why-the-earth-just-rang-like-a-bell/

Avslutning

Upp 3:11 – Jag kommer snart. Håll fast vid det du har så att ingen tar din krona.

Om och om igen, så fortsätter Herren att uppmuntra och bekräfta detta underbara och profetiska ord, som vittnar om att Herren mycket snart kommer tillbaka. Hur många fler tidstecken behöver vi, och hur många profetiska tilltal ska det till för att vi ska förstå allvarsamheten och betydelsen av den tid vi lever i?

I den korta tid som är kvar så låt oss hålla fast! Låt oss hålla fast, och fortsätta att låta Herrens nåd och gränslösa kärlek vara fundamentet i våra liv. Låt oss hålla fast, och värna om Herrens närhet och prioritera vår relation med honom. Låt oss hålla fast, och beskydda våra hjärtan för synd och denna tidens omsorg. Låt oss hålla fast, och fortsätta att lyssna efter Herrens röst, den stilla susningen i våra liv. Låt oss hålla fast i vår underbara frälsare och Herre, för han kommer mycket snart.

Guds rika välsignelse

7 kommentarer:

 1. Tack för allt du delar med dig GVD rikt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marianne för din hälsning.

   Jag har precis uppdaterat inlägget med en intressant nyhet, som bekräftar lite det jag skriver. Tidigare har vi upplevt märkliga "basunljud" som man inte har kunnat hitta en naturlig förklaring på. Här i november månad, var det i havets djup att vi upplevde ett slags jordskälv som gjorde att jorden "ringde som en klocka". Ett väldigt ovanligt fenomen som experterna inte kan förklara. Är det här varningsklockor som vi upplever, som pekar på denna allvarstid vi lever i?

   Guds rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 2. Finns det fler exempel på sådana basunljud?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Christer.

   Tack för din hälsning. Om man googlar "strange sounds in the sky", på youtube, så hittar man ganska många exempler på dessa, ganska skrämmande basunljud, som ett otal människor har filmat och tagit del av. Jag har faktiskt skrivit ett kort inlägg om dessa basunljud lite tidigare, och då skrev jag dessa rader:


   Mystiska basunljud från rymden

   Jag har skrivit om det tidigare, men jag tycker att det ska nämnas igen, då vi fortsätter att höra och uppleva dessa mystiska ljud från himlarymden.

   Över hela världen hör vi rapporter från människor som på samma sätt upplever dessa mystiska och oförklarliga basunliknande ljud som inte kan förklaras på naturligt vis.
   Varningar från Gud

   Sef 1:14 – Herrens stora dag är nära, ja, nära, och den kommer med hast. Hör, det är HERRENS dag. Eng övers. (even the voice of the Day of the Lord)..

   Jag tror att dessa basunljud är varningar från Herren om den tid som ligger framför. I alla tider har Herren varnat människorna innan han dömde och straffade folken. Dessa ljud här är en alarmklocka för jordens invånare, som ska visa oss att vi med stormsteg är på väg mot den sista årsveckan, och vedermödans domsslut.

   Sefanja fick på samma sätt höra Herrens röst i förbindelse med en kommande domstid över människorna, och fick förmedla varnande ord från Herren. Före Herrens dag och i samband med en domstid, så hör vi Herrens röst som förkunnar att dagen är när. Ordet hör (eng.voice) i grundtexten betyder just röst, ljud och åska.

   Är det så att Herren låter höra sin röst, genom dessa basunljud, som ett tecken och en signal för det som ligger framför oss? Det som är en förberedelse och en varning till nationerna för Herrens dag, är samtidigt ett tecken till oss församlingen, att göra sig redo för hans återkomst.

   Guds rika välsignelse broder!

   Radera
 3. Tack Mikael för länken.Vi lever i allvarliga tider och många tecken i himlen och på jorden.Jag upplever detta som löften,på att Jesus ska komma tillbaka och hämta oss på en brusten sky.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Det vi upplever i dag, är absolut tidstecken som pekar på Jesu komma. Ingen vet när det helt precis kommer att ske, men vi vet att vi lever i den tid, och i säsongen, där vi kan förvänta Herrens återkomst.

   Maranatha!

   Hälsningar

   Mikael

   Radera