söndag 2 augusti 2020

United Allied States - En global världsregering tar form

Kära Syskon,

Jag hoppas att ni var och en har haft en välsignad sommar i Herrens närhet. Ett stort tack till alla er som har fortsatt skriva och kommentera här under sommaren. Även om hemsidan håller semester, så fortsätter fantastiska och överbevisande tidstecken att uppenbara sig i världen. Om Guds folk visste hur nära vi är själva uppryckandet och vedermödans tid, hade vi ropat och basunerat ut från hustakets topp. Konungarnas konung är på väg att hämta sitt folk - där tecken i himlen och på jorden är vår berkäftelse på att tiden är knapp. 

United Allied States - En global regering

En av de viktigaste nyheterna här under sommaren, är USA:s senaste tilltag -att bilda en global regering kallad ”United Allied States”, med en ledande president. Tanken om att samla hela världen under en ledare och flagga, är som taget ut ur Uppenbarelseboken 13 och ett jättesteg mot NWO, en New World Order.

UAS vision är the establishment of a worldwide, sovereign nation of states, each offering its residents an unparalleled level of freedom and prosperity” – “att upprätta en världsomfattande, suverän nation av stater som var och en erbjuder sina invånare en enastående nivå av frihet och välstånd”.

Det här är ett tilltag som kommer att integrera varje ”medborgare” i UAS, för att skydda människorna, och erbjuda gemensamma plattformar och ett ekonomiskt fritt marknadssystem. Det låter i princip bra, men i grunden handlar det om början på ett sataniskt system, som håller på att ta form i världen. Den enda som fattas, är den ”starke mannen”, som kommer träda fram och ta kontroll med en satanisk agenda – upprättandet av vildjurets rike.  


Tecken i himlpen pekar på antikrists framträdande

När vi upplever tecken i himlen och på jorden, så är det inte bara ett vittnesbörd på Jesu dyrbara återkomst, men också på antikrists närstående framträdande. Planeten Jupiter och Saturnus är bägge på väg in i Skyttens stjärnbild, som är en bild på antikrist, och det samma som rytteren på den vita hästen. 

Vi har samtidigt haft besök av en ovanlig och omtalad komet, Neowise, som har varit synlig med det blotta ögat här på himlen under juli månad. Googlar man ”neowise bible meaning”, så kommer det en referens till Lucifer! Har den här kometen varit ett tecken som påvisar antikrist och den vita ryttarens snarliga framträdande? Många tecken pekar på att vedermödan och antikrists framträdande inte är långt borta och därmed också vår underbara förlossning och himmelska färd. Jesus kommer mycket snart tillbaka.

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=apX4S8yf-Fg&t=2s

Herrens rika välsignelse

Mikael

11 kommentarer:

 1. Tecknen hopar sig. Drömde härom natten att jag provade bröllopsklänning. Kan knappt bärga mig tills jag får möta Jesus. Längtar så. Maranata!

  SvaraRadera
 2. Tack älskade Jesus för alla drömmar och syner som jag har har haft hittills som gjort mig förberedd för din snara ankomst mycket värdefullt Jesus + all annan övrig hjälp som du ger, längtar så enormt mycket efter din ankomst som verkligen strax kommer att ske, du är så enormt välkommen för den eviga underbara framtiden hemma hos dig i paradiset, tack älskade Jesus för att du gjorde detta möjligt för oss alla på jorden.

  Guds rika frid och välsignelse

  Hälsningar

  Niklas

  SvaraRadera
 3. Jag instämmer i din tacksägelse Niklas. "Tack älskade Herre, för att du har lett oss och uppenbarat den tid vi lever i. Vi är så tacksamma och våra hjärtan längtar efter din återkomst" - Maranatha

  SvaraRadera
 4. Är väldigt tacksam för den här bloggen som gör att man kan hålla sig uppdaterad och informerad om vad som händer i världen. Tack! Guds välsignelse och frid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid och tack för en välsignad och uppmuntrande hälsning. Ja, tidens tecken kräver vår uppmärksamhet mer än någonsin. Det är Herren som talar och använder dessa tecken för att göra oss uppmärksamma på brudgummen som återvänder för att hämta sin brud.

   Guds rika välsignelse i hoppet om Herrens tillkommelse

   Mikael

   Radera
 5. Appropå drömmar som ni har upplevt så hörde jag en pastor dela en dröm på youtube han upplevde vad som skulle komma över USA i höst sept-november .Sök på Dana Coverstone shares his prophetic dream tar bara 15 minuter att lyssna på den mkt intresant pga att drömmen är tidsbestämd mvh sonny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner till Dana Coverstones vision, och det har fått ganska mycket uppmärksamhet i den kristna världen. Dana är väldigt ödmjuk omkring denna, så den som du säger är tidsbestämt och pekar på händelser här i höst. Men han är samtidigt bestämt och menar att han bara delar något som Herren har gett honom.

   Så många vittnesbörd från syskon från hela världen, talar enstämmigt om mörka tider som låter som vedermödans start, och dermed också uppryckandet av Guds församling. Mycket pekar på att just detta året, 2020, kan vara den tid då Herren hämtar oss hem och vedermödan får sin början.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 6. Mycket trevligt att du är tillbaks med nya fräscha inlägg. Nu händer det så mycket och så mycket från bobeln är så uppenbart i förståelse när det händer hela tiden i stort sett.

  En broder i Usa och mest välpresenterade uppläggning om antichrist, Erdogan är det, kolla videon själv,

  Sök Joey44mayo och hitta videon antichrist på hans sida.
  Shalom


  SvaraRadera
 7. Trevligt ha dig tillbaka Följer dina inlägg hela tiden VAKEN för denna tid när snart Jesus kommer tillbaka GVD rikt

  SvaraRadera
 8. Avtal undertecknat

  SvaraRadera