fredag 26 juni 2020

Sommarhälsning 2020 - Jesus kommer snart!Kära Syskon,

Vi börjar närma oss juli månad, och traditionen tro, så håller jag semester både från jobb och skrivandet här på hemsidan. Det har ändå blivit till 33 inlägg hittills här i 2020, men det visar också att det har varit mycket som har hänt som har varit värt att dela. Vi har upplevt kolossala tecken, som pekar och ropar på Herrens snara återkomst. Tack till alla er som har varit med på resan, och om Herren dröjer, så fortsätter vi att skåda och tolka dessa tecken vi upplever i augusti igen. Och skulle vi mötas på himlens sky innan dess, så gläder jag mig till att se och möta er alla, och tillsammans få lov till att prisa och lovsjunga Konungarnas Konung i all evighet.

Jag tänkte att jag vill göra en uppsummering av intressanta tecken vi har upplevt under det första halvåret, och så har jag samtidigt lagt in några nya som både har förundrat och överbevisat mig om, att vi lever i tiden för själva uppryckandet.  

Tidstecken

1 ”Då val hålls i Israel, men ingen regering bildas är Messias ankomst nära.” – Profetian kom från rabbinen Yitzhak Kaduri som avled 2006, 108 år gammal. Han hade mött Messias i en syn, och nästan bara talade och drömde om Messias snara komma i sista delen av sitt liv.

2 Röd flagga i Iran - Många påstår att det var första gången den röda flaggan på Jamkarān Moskén i Teheran i Iran hissades, efter en amerikansk attack. Flaggan är ett uttryck för krig, som visar det spända och känsliga tillståndet mellan Iran, USA och Israel.

3 Coronaepidemin spred sig med hastighet över hela världen, som hittills har slagit ihjäl nästan en halv million människor, och bundit en hel värld i fruktan. Virus är en del av ändetidens domar, som kommer slå ihjäl långt fler människor under själva vedermödan.

4 Trump presenterade sin fredsplan – och även om det inte är Antikrist förbund vi talar om här, så är det en föregångare till det. Världen skriker på en fredslösning i Mellanöstern. Med utgångspunkt i planen tänker Israel utvidga och annektera områden på Västbanken, områden som enligt Trump-planen kommer att vara en del av Israel. Vi närmar oss med hastiga steg, bibliska krig som GOG/Magog.

5 Vi har upplevt massiva invasioner av gräshoppor, av bibliska proportioner, som invaderar och förstör allt i sin väg i delar av Afrika och Västasien.

6 Vi har upplevt stora och historiska ras på aktiemarknaden på grund av coronaviruset, och kan inte beskrivas på annat sätt än global panik. Det nuvarande ekonomiska systemet kommer att gå i upplösning, och kommer att ersättas med vilddjurets sataniska system.

7 Ovanliga vulkaner går i utbrott. Siamesisk aktivitet har ökat över hela världen, och under den senaste tiden har vulkaner gått i utbrott som smällare. Ett av de mest anmärkningsvärda var vulkanen Merapi på Java i Indonesien, som har fått det mest kraftfulla utbrottet i 90 år.

8 Oförutsedda översvämningar. Tidningarna beskriver det som ”historiska, och aldrig tidigare skådade”, när media omtalar översvämningarna i södra USA.

9 Världens befolkning nådde upp på det historia talet 7,777,777,777. Är det ett tecken på att människans tal är fulländat och att vi har nått det antal som vi ska innan Herren sätter igång den sista tidens stora händelser?

10 Herren kommunicerar och talar genom tecken i himlen. Det har blivit mer och mer tydligt för mig, att Herren på samma sätt som en författare, skriver människans historia och bibliska händelser på himlens sky. Det är planeter och stjärnkonstellationer som vittnar och talar om Herrens underbara gärningar.


Denna video visar precis hur stjärnkonstellationen stod när Jesus föddes för cirka 2000 år sedan. Ett fantastiskt vittnesbörd där himlen vittnade om Messias födelse. I år 2027, står stjärnkonstellationen på samma sätt på ett helt unikt sätt, som vittnar om Jesu synliga återkomst. Om vi drar bort 7 år, som är vedermödans tid, hamnar vi på 2020 – det år vi lever nu! Videon är cirka 5 minuter men på engelska.

Personligt vittnesbörd

1 Tess 1: 10 - och vänta på hans Son från himlen, honom som Gud har uppväckt från de döda: Jesus, som räddar oss från den kommande vredesdomen.

Häromdagen födde min dotter en son som ska heta Noa. Noa betyder tröst, och han föddes hastigt kl. 6.22 på morgonen, genom ett akut kejsarsnitt. Jag upplevde att jag skulle följa upp och kolla talat 622 i strong, hebreiska grundtexten. Där har talet betydningen ”to gather”, ”remove” and ”taken away” (församla, flytta och borttagen). För mig blev det en händelse som uppmuntrade och som perfekt passar in på 1 Tess 1:10, där Herren uppmanar oss att vänta på Jesus, som ska frälsa oss från den kommande vredesdomen.
Uppryckandet kommer akut och plötsligt, som först föregås av värkar (födslovåndor). Men den är samtidigt en ”tröst” för Guds folk, som betyder att Herren flyttar, tar oss bort och församlar sina barn till sig.

Noa generationen

Ibland är det svårt att skriva saker, utan att upprepa sig själv. I all den tid Noa byggde på arken, så var han en varnande symbol för den syndaflod som var på väg. Han var en profet som pekade på mörka tider och behovet för omvändelse och frälsning. Sedan kom floden – plötsligt och oväntat men precis som Herren hade planlagt och bestämt. På samma sätt varnar vi i dag om kommande och mörka tider. Herrens dag kommer nämligen plötsligt över den här världen – och på samma sätt vår frälsning genom Herrens återkomst. Jag gläder mig till at se vad sommaren och resten av året för med sig.

Jag önskar alla en underbar sommar, i väntan på Herrens återkomst!

Jesus kommer snart!

24 kommentarer:

 1. De visa Jungruarna med olja i sina lampor uppmanar dem utan att gå och köpa olja i förskott innan midnattens basun blåser av

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen - det är nu vi ska vara vakna, bejdande och väntade på vår underbara frälsare. Tiden är knapp och Jesus kommer snart! Halleluja!

   Välsignad sommar

   Mikael

   Radera
 2. Önskar dig en fin sommar och tack för allt du delar Jag skriver inte alltid men läser det du tar in alltid ÄVEN mina syskon får del av detta några ännu ofrälsta MEn hjälp för dem se BIBELNS syn vi är nära uppryckande och tiden som kommer efter det Guds välsignelse över dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Marianne,

   Tack för din uppmuntrande hälsning. Det profetiska ordet kan faktiskt vara ett vittnesbörd som vittnar om Guds storhet och existens. Och som du säger så kommer det att vara en ögonöppnare för många människor under vedermödans tid.

   Jag önskar också dig en välsignad sommar

   Hälsningar
   Mikael

   Radera
 3. Det har varit ett väldigt händelserikt år hittills och det kommer ju inte att minska ju närmre Jesu ankomst och ju mer tidsbrist satan får med att ställa till det på olika sätt i vår värld.Jag önskar också dig Mikael en underbar och välsignad sommar på alla sätt och vis.

  Varma och svettiga Hälsningar

  Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Niklas,

   Du får också en varm hälsning här i från. Mitt hopp och min önska är, att vi snart ses på himlens sky.

   En underbar och välsignad sommar

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 4. Ja Mikael, jag följer din och Holger Nilssons bloggar varje dag och utan att gå in på detaljer om det som händer i världen så kan man lätt lägga märke till att samhället förändras oerhört snabbt nu. Och det är väldigt tydligt att vissa händelser ger utvecklingen en "skjuts" framåt då och då. Och media följer med i denna utveckling. Språkbruket och dess innehåll har förändrats dramatiskt på säg 20 år. Även världsledare emellan och utåt mot media och folket. Det är utom minsta tvekan att det drar ihop sig nu mer och mer mot den obönhörliga ändetiden med krig, pester, kollapsad natur m.m. Som du förstår följer jag inte enbart utvecklingen i händelser utan jag reagerar också mycket på språkbruket i hela det globala samhället vilket berättar mycket om utvecklingen. Det har förskjutits till nivåer som var helt otänkbara för säg 40 år sedan. Detta tillsammans med politiska beslut har skapat en polarisering i hela det globala samhället som är omöjlig att stoppa utan kommer enbart att eskalera. Exakt det som bibeln beskriver. Ha en härlig sommar Mikael så får vi se hur fortsättningen förlöper.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Ja, allt går väldigt fort just nu, och vi översvämmas med tidstecken som pekar på Herrens komma. Man gör klogt i, att liksom du, vara uppmärksam på dom antikristliga förändringar vi upplever i vårt samfund. Men även det är ett tidstecken!

   Du får också ha en härlig och välsignad sommar

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 5. United allied States håller på att sätta samman sin världsregering och ska välja president 30 juli. Antikrist? Vi är nära nu, snart får vi möta Jesus!

  SvaraRadera
 6. Svar till Anonym var har du källan till det påståendet??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Står på deras Facebook https://www.facebook.com/unitedalliedstates/ Finns mer info om vad de vill, frihet och gemensam global ekonomi med utgångspunkt från Afrika på deras hemsida https://uas.govt.agency
   Behöver inte ha något alls med antikrist att göra, tyckte det lät lite skumt bara med tanke på alla andra tidstecken.

   Radera
  2. Den här nyheten är väldigt intressant, som jag absolut ska läsa mer om. Om det skulle vara så, så kommer det absolut att vara mitt första inlägg efter semestern. Det är ett jättesteg mot NWO - och Antikrist framträdande.

   En välsignad sommar

   Mikael

   Radera
 7. Tack för alla inlägg du skrivit under våren! Det har verkligen varit ett händelserikt år så här långt. Önskar dig en fantastisk och välsignad sommar! Mvh L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid och tack så hemskt mycket.

   Ja, den här våren har varit händelserikt - och särskilt när vi talar om tidstecken som vi upplever i världen. Det finns så mycket som talar för att just det här året bliver något särskilt, och vad vore det underbart om det skulle bli på det sättat, att det var nu att Herren hämtade oss hem.

   Jag önskar också dig en välsignad och en skön sommar

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 8. Tack anonym för det tipset! Ja FN har ju aldrig haft någon president innan och tandlöst och handlingsförlamat har det ju också varit. Deras resolutioner mot olika länder har ju aldrig haft någon verkan mot det land det har riktats mot, men när FN nu ska välja president så är det ju verkligen ett tidens tecken att nu kommer FN att bli något helt annat än vad det har varit tidigare, som vi alla verkligen ska hålla ett öga på och inte låta oss bli lurade/bedragna av satans/vilddjurets olika trix som han kommer att använda sig av.

  Hälsningar

  Niklas

  SvaraRadera
 9. Ja där ser man, och i FN skrapan har ju Rockefeller ställt den nya förbundsarken med de nya budorden...

  Kan det vara styggelsen som skall placeras i templet?

  SvaraRadera
 10. Ja vi flyger snart, det känns så skönt att få komma hem och möta er alla bröder och systrar med rena ärliga hjärtan. Herren kommer var våran sol och kung förevigt. Prisa herren för hans nåd av frälsning för oss frälsta.
  Juli månad blir historiens händelserikate omvälvande månad, ger er redo för Brudgumen.
  Shalom

  SvaraRadera
 11. Larm om böldpest i Inre Mongoliet
  En person har bekräftats smittad med böldpest i Inre Mongoliet. Nu höjer myndigheterna varningsnivån från fyra som är lägst, till tre, skriver BBC.
  Ytterligare ett misstänkt fall har rapporterats, en 15-årig pojke som ska ha varit i kontakt med ett murmeldjur.

  SvaraRadera
 12. Jag har för mig det var på Holger Nilssons blogg där han skrev efter att coronan brutit ut som sedan fick namnet convig-19 att den skulle vara av den lindriga symptomen av viruspandemi som de skulle hitta botemedel mot sedan enligt honom men däremot nästa virus pandemi som verkar vara böldpest med över 50% dödlighet den skulle de inte hitta/klara av att få fram något botemedel mot och då blir det ofantligt många fler som dör av det än av coronan som sedan fick namnet convig-19.Det är mycket viktigt att vi alla håller oss nära Jesus och ber hans beskydd och hjälp med allt vi behöver i denna svåra tid som vi alla måste gå igenom innan Jesus hämtar hem oss bröder och systrar på himlens skyar det är mycket nära nu.Jag fick en ny syn för ett tag sedan där en vanlig rund klocka med siffror och visare satt på en ljusblå klar himmel som visade kvart i tolv och den första tanken som kom upp direkt efter var, nu vill herren visa mej att det är nära, gör dig redo och jag är verkligen så redo jag kan vara nu och jag hoppas ni andra också gör er lika redo som jag.

  Guds frid och rika välsignelse till er alla bröder och systrar  Hälsningar

  Niklas

  SvaraRadera
 13. Tack Niklas för meddelande om tid! Vi får fläta in oss alla i en kärleksfull bön. I JESU namn. Amen

  SvaraRadera
 14. Det ska ju bli ett globalt styre i den sista tiden när dagens regeringar i alla världens länder ska bli så beundrade av denna Antikrist/Satan när han kommer att imitera den verklige Messias Jesus Kristus med sådant som bara han kan göra och det kommer att få det resultatet som det står om i bibeln att världens regeringar i de länder de styr idag kommer att överlämna sin makt till detta vilddjur för att de blir beundrade av allt det som denna Satan/antikrist kan utföra som kommer att få många på fall när de tar emot hans märke på högra handen eller i pannan för att få köpa/sälja i sin beundran över vad han kan åstadkomma/utföra så nu är vi verkligen inne på spurtvarvet så alla ni som läser detta så se till så ni inte faller på målsnöret nu bröder & systrar när Satan/Antikrist kommer bedra och lura och få så många som möjligt på fall som är hans mål nu när han högst troligt väljs/kanske tom redan är gjort till president för FN den 30 juli.

  Guds frid och rika välsignelse
  bröder & systrar
  PS Vi ses på bröllopsfesten för att aldrig mer skiljas åt.

  Hälsningar

  Niklas

  SvaraRadera
 15. Jag hade en otäck dröm och syn samtidigt på morgonen när jag sov 19/7 Jag var med min mamma och handlade på en stor affär tanken som kom upp var Gekås som var omgjord när de hade betalt sina varor i kassan så stod det en man vid en bred verkstadsport anställd av affären som vakt som går att fälla upp, men endast de handikappade fick tillstånd att gå ut där resten fick gå en betydligt längre väg för att komma till sina bilar och de var arga för detta och vissa sa jag ska inte handla här fler gånger, sen när jag och min mamma kom hem till vårt hus och varit där ett tag, då kom ett brinnande flygande föremål raket/meteor flygande över vårt hus och delar av den landade i vår trädgård och jag sa den måste jag gå ut och släcka och min tanke direkt efter var vi bor ju inte nära krigsfronten men det finns ju långdistans raketer var den tanken som kom upp då, nu är kriget väldigt nära oss då kommer Jesus när som helst och hämtar hem oss.
  Trotts att drömmen och synen var hemsk att uppleva så tackar jag ändå min herre och frälsare för att han varnade mig för vad som strax/snart kommer att ske i vår värld, tack älskade Jesus för för att du varnar mig och samtidigt gör mig redo för vad som snart/strax kommer att ske i vår värld tacksam för allt du ger mig drömmar,syner eller tom när du talar till mig direkt när jag sover och talar om för mig hur jag ska göra när en plötslig fara dyker upp när jag är ute och cyklar och liknande, tack älskade Jesus för din underbara vägledning som du ger mig när den behövs som mest för att förhindra att olyckan aldrig sker eller blir lindrigare än vad den annars skulle bli.Du är så värdefull Jesus älskar dig otroligt mycket.

  Hälsningar


  Niklas

  SvaraRadera
 16. Har inte 1,2 världskriget startat 9th of av? Krig kan starta 30/7 världskrig eller att tempelplatsen i Israel rensas. Tidigare tempel vart ju rivna Tisha b'av. 30/7 Presidenten för UAS (United allied states) den nya globala regeringen/riket som alla kommer ge makten till i uppenbarelseboken

  SvaraRadera
 17. Man vill egentligen inte skriva något negativt om någons blog/hemsida men när de förleder människor och försöker att få de att tro på något som inte är sant, då reagerar jag för där får man läsa om sådant som i verkligheten inte är sant, men jag vill ju rädda dessa människorna också till herren, förlåt Mikael att jag skrev det på din blogg men jag kände samtidigt att man vill rädda dessa människorna så de inte går på sådana uppenbara lögner som sprids där. Framför allt nu när jag har läst denna fantastiska drömmen som herren hade tillrätta visat de folket som trodde att att herren inte skulle hämta hem någon före vedermödan som jag läste på Holger Nilssons blog/hemsida tvärt emot vad som skrivs på Bernt Isakssons blog/hemsida röda månar.

  Guds Frid och Herrens välsignelse i samarbete med Herren

  Hälsningar

  Niklas

  SvaraRadera