måndag 5 april 2021

UFO, Global Vaccination och Iran

 


Bara överskriften ”UFO, Global vaccination och Iran” visar att vi har med nyheter som har med ändetiden att göra. Det kan vara nyheter som är av global karaktär, men det kan också peka på ett bestämt krig eller ett andligt bedrag, som kommer att vara en del av den förförelse som går ut över jorden efter uppryckandet. Grundet till att vi upplever dessa nyheter just nu är ganska enkel – dom pekar på Jesu dyrbara återkomst och uppryckandet av Guds församling och vedermödans början:

2021 bliver UFO:s år

En återkommande fråga är just varför det är så stor fokus på UFO just nu, och om det har det någon förbindelse med det bedrag som världen kommer att uppleva efter uppryckandet? Det är inget tvivel om att bland annat UFO och utomjordingar kommer att få skulden för att miljoner av människor helt plötsligt är borta. 

En av Trumps sista beslutningar som president var just den, att en stor rapport om ”alien-fenomen” skulle släppas. Den rapporten kommer här under 2021, och media över hela världen pratar därför om att det här är UFO:s år. Det är ett otroligt sammanträffande, att i en tid då vi upplever att uppryckandet av församlingen närmar sig, ökar samtidigt vittnesbörd i media om människors möten med UFO:s och oförklarliga fenomen på himlen, och tidigare hemliga dokument blir släppta.

Barn ska vaccineras

Tanken om en global vaccination låter egentligen inte trolig, men det ser ut som att det är det som är på väg att bli verklighet. Nästa steg är att vaccinera barn under 12 år, en grupp som inte vaccineras i dag. Men det ser ut att bli en möjlighet redan till höst. Argumentet för att vaccinera barn är att dom utgör en stor del av befolkningen, och att det därför är svårt att uppnå en global flockimmunitet om inte barn också är vaccinerade. 

Vilddjurets märke kommer fungera på samma sätt – om vildjuretsmärke ska bli ett fungerande globalt system, måste alla människor och oavsett ålder, ta emot märket för att bli en del av detta. Även om de minsta barnen kommer att försvinna i uppryckandet, så är ideloligien den samma. En global agenda – gällande för alla åldersgrupper.

Kina och Iran

Vi har upplevt intressanta nyheter här på det sista om Kina och Iran som har skrivit under ett samarbetsavtal om fördjupad ekonomiskt samarbete de närmaste 25 åren. Med Kina i ryggen kommer Iran att känna sig ännu tryggare i sin position, och står redan starkt i sitt samarbete med GOG (Ryssland/Turkiet). Iran kommer dermed att bli ännu mer frimodig att trotsa USA, fullföra sitt kärnvapen program med möjlighet för att starta krig med Israel.

Avslutning

I skrivandes stund sker det intressanta saker när det gäller Ryssland och Ukraina. Spänningarna mellan länderna tilltar och en rysk gränsmobilisering oroar omvärlden. Om det utvecklar sig så tänker jag kommer att skriva om det i nästa inlägg.

Vi går en väldigt intressant tid i mötes. Här i vår och försommaren inträffar intressanta högtider som påsk, Kristi himmelfart och Pingst – högtider som innehållar många skuggbilder och är en förebild på vårt kommande uppryckade.

Jesu uppståndelse är min uppståndelse

Fil 3:20 – Men vi har vårt medborgarskap i himlen, och därifrån väntar vi Herren Jesus Kristus som Frälsaren. Han skall förvandla vår bräckliga kropp, så att den blir lik den kropp han har i sin härlighet. Ty han har makt att lägga allt under sig.  

Uppståndelsen från de döda är de frälstas stora hopp. Det fanns inget hopp om evigt liv eller frälsning, om det inte vore för Jesus uppståndelse från de döda. Uppståndelsen är själva hörnstenen och fundamentet i vår tro, och utan den är både vår tro och predikan meningslös. (1 Kor 15:14)

 Jesus är själva förstlingen av uppståndelsen, som betyder att hans uppståndelse blev min uppståndelse. När han uppstod från de döda så gav det mig hopp, att jag och en dag på samma sätt kommer uppstå och förvandlas, och för alltid ska vara med Herren.

 Ett himmelskt folk

Efe 2:6 - Ja, han har uppväckt oss med honom och satt oss med honom i den himmelska världen, i Kristus Jesus

Församlingen har aldrig som sådan blivit lovade ett jordiskt rike, men vi har vårt medborgarskap i himlen och har det nya Jerusalem som mål. Vi är ett himmelskt folk, utvalda före det att den här världens grund blev lagd. Redan nu är vi sittandes med Kristus i den himmelska världen, och är välsignade med all den himmelska världens andliga välsignelser. I himlen finns vår lön, vår skatt och vårt arv som aldrig kan förstöras, fläckas eller vissna. Där finns också vår eviga boning bevarad, som Herren kommer ikläda oss med vid sin återkomst, som är vårt barnaskap och vår kropps förlossning.   

 Döden berövas sin makt

 Döden kan ta våra kroppar till graven, men den har ingen verklig makt över oss. För flera tusen år sedan gav Herren oss hopp, när han profeterade till oss genom Hosea:

Hos 13:14 - Från dödsrikets våld skall jag friköpa dem, från döden skall jag återlösa dem. Du död, var är dina plågor? Du dödsrike, var är din ödeläggelse? Ånger är fördold för mina ögon.

På korset besegrade Jesus döden, och tog nycklarna till dödsriket. Men det betyder inte att döden inte finns eller inte existerar. På samma sätt som med Satan, kommer döden stegvis att mista sitt inflytande, för att till sist besegras och mista all sin makt:

1. Jesus övervann döden på korset där han klädde av, och triumferade över väldena och makterna och förevisat dem offentligt. Kol 2:15

2. Vid uppryckelsen av församlingen, ”då detta dödliga kläs i odödlighet”, kommer ”döden att bli uppslukad och segern vunnen” (1 Kor 15:54)

3. Efter 1000 årsriket kommer döden att kastas i eldsjön (Upp 20:13), och Jesus överlämnar riket åt Gud, Fadern, sedan han gjort slut på varje välde, varje makt och kraft. Som den siste berövas döden all sin makt. (1 Kor 15:24-27)

 Skapad för ett evigt liv i himlen

1 Kor 15: 51-52 - Se, jag säger eder en hemlighet: Vi skola icke alla avsomna, men alla skola vi bliva förvandlade, och det i ett nu, i ett ögonblick, vid den sista basunens ljud. Ty basunen skall ljuda, och de döda skola uppstå till oförganglighet, och då skola vi bliva förvandlade. 

 Snart en dag, och vid den sista basunens ljud, kommer jag att förvandlas. Jag kommer att bli överklädd med en ny härlighetskropp, skapad för ett evigt liv i himlen. Denna förgängliga kropp jag har, kommer att uppstå i härlighet och kraft, och kommer att bli lik den min frälsare har.

Här på jorden dör jag som en jordisk människa, men jag har hopp om att en dag uppstå som en himmelsk. Jag dör ofullkomlig, men kommer att uppstå som fullkomlig. Vi dör med sjukdom, synd och nöd, men vi kommer att uppstå till ett evigt liv utan tårar, frestelser och död. Det är mitt dyrbara hopp, min glädje och min tröst. Min dyrbare frälsare kommer snart, och han kommer att förvandla oss, och vi kommer att bära den himmelska människans bild.

Maranatha!

 

 

24 kommentarer:

 1. Det här med Ukraina vs Ryssland krisen när det varnas för ett 3:dje världskrig med start i maj i år 2021 och Rysslands hot mot Nato och Bidens svar på att de ger sitt stöd till Ukraina i krigsrisken mot Ryssland då en rysk ledare sa att om ni skickar Nato trupper till vår gräns mot Ukraina då blir vi tvungna att svara militärt mot er, och om väst skickar sina trupper till Ukraina då kommer Ryssland att gå i krig mot Sverige och Gotland för att säkra kontrollen över östersjön och Birger Claessons profetia om vad som skulle hända i Sverige kan bli aktuell då att få sin uppfyllelse samtidigt som valdres profetia den 90 åriga damen från Norge som fick en uppenbarelse från herren att en liten obetydlig konflikt plötsligt kommer att ta sig och utvidga sig till att bli en stor konflikt ett 3:dje världskrig där alla kärnvapen som finns i världen mot slutet av kriget kommer att tas i bruk och förvandla världen till att bli helt obeboelig.

  Guds frid och rika välsignelse

  Mina kommande bröder & systrar strax rycks vi upp och försvinner bort i ett moln, innan Antikrists framträdande.

  Varma Hälsningar

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Segraren och tack för din kommentar.

   Ja, det blir verkligen intressant att se vad som händer och hela utvecklingen här under våren. Som du säger, att om situationen mellan Ryssland, Ukraina och omvärlden eskalerar, så kan det vara just det som kan sluta med ett uppfyllande av till exempel Birger Claessons profetia. Som vi vet så hände uppryckandet i förbindelse med den.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Ja då får vi se i maj om det blir ett tredje världskrig och en uppfylld profetia, eller fri fantasi, spännande

   Radera
 2. Jag fattar inte fokuset på vaccinet och att det skulle ha med antikrist att göra, är väl lika självklart ta vaccin mot covid om vi skall stoppa spridningen, som man själv tagit vaccin förr mot polio, mässling, vattenkoppor etc. Skall vi sluta ge kommande generationer vaccin mot de åkommorna med? personligen blir jag grymt irriterad att många sjukdomar vi utrotat är på väg komma tbx då många invandrargrupper inte vill ta vaccinen som man som barn tog

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte vaccinet vi reagerar mot, utan passet som verkar vara det viktigaste för våra myndigheter, enligt Tegnell är det inte viktigt med antikroppar, utan alla som haft covid 19 uppmanas att ta en spruta, som säkert saboterar dom egna antikropparna, utan vaccin får vi inget pass, men jag har reagerat allergiskt mot både tabletter och sprutor med anafylaktisk chock, därför tar jag inget vaccin.
   Danmark verkar starta tidigt med passkrav.

   Radera
  2. Täckmantelnamnet är vaccine. Det är något annat, nano opetativsystem i människa. Ändra dna och kommer m rna tekniken kommer styras via ai 5g efter the great reset.
   Sanningen publiceras på löpandeband. Folkmedia är täckmanteln av verkligheten

   Stor välsignelse

   Radera
  3. Guds frid Segraren.

   Isolerat sett förhåller jag mig inte till själva vaccinet när jag skriver. Det jag lägger märke till är hur kusligt lik det är i förhållande till vildjuretsmärke i vedermödan. Som jag har skrivit tidigare ser jag det sätt som händer just nu, som en generalrepitition inför det som ska komma. Vi ser lagändringer,en global agenda och en systematisk övervakning. I dag är det frivilligt, men kanske kommer det att till sist att bli tvunget att ha en passkrav för att kunna fungera i samhället - med andra ord väldigt likt det scenario som inte känns långt borta.

   För mig är det ett tecken på att den här världen förbereder sig till ett globalt sataniskt system - som inte är byggt på Guds ord. Men det betyder också att vi börjar närma oss Jesu dyrbara återkomst.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Mycket fin artikel broder

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Victor och Guds rika välsignelse

   Varma hälsningar

   Mikael

   Radera
 4. Tack Mikael och guds rika välsignelse broder ja det är inte Antikrist vi kristna väntar på utan självaste Messias den uppståndne som härnäst väntar på att hämta hem sin församling innan självaste vilddjuret själv träder fram och genomför sitt tvång att ta emot hans märke i pannan eller på handen för att kunna köpa/sälja.

  Herrens beskydd över dig Mikael

  Segraren

  SvaraRadera
 5. Jag ser inget problem med vaccin pass om man reser utomlands, man måste ju visa pass hursom helst, ligger väl i varje lands intresse att försöka få stopp på spridningen och där har Sverige varit för slappa, är det bara jag som reagerar på chips, förändring i dna om man tar vaccin? Nano i vaccin och än det ena än det andra personligen tror jag det är troll som lägger ut det, sedan känns det konstigt om kristna sprider det vidare, viktigare sprida det kristna ordet, väldigt få som skriver om covid och hur många som dör i det, är varje enskilds människas ansvar minska spridningen, var inte många månader sedan det skrev i denna bloggen om att covid inte är en pandemi, hur tänkte det då? en fin vers är som Jesu sa, gå ut och gör alla människor till mina lärjungar

  SvaraRadera
 6. WHO har omdefinierat vad som är en pandemi, men en pandemi är när hela folket är drabbat, vi drabbas mest av regler, kyrkor stängs osv, äldreboende drabbades hårt men borde inte drabbats, för övrigt är det inte många Stefan Swärd Christer Åberg Utbult, men vet ingen runt mig som är drabbad.
  En pandemi är när en infektionssjukdom sprids över stora delar av världen och drabbar en stor andel av befolkningen i varje land, det kan man inte säga om denna influensan, normalt dör 90000 varje år i Sverige av olika orsaker, det är lika över hela världen, om man då börjar skärskåda en viss dödsorsak ser det skrämmande ut, men vi människor har begränsad tid på jorden, det sägs att jorden är överbefolkad, men om en sjukdom hade orsakat total sterilitet, då hade människa varit borta från jorden efter 120 år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. WHO klassificerade Corona som pandemi för över 1 år sedan, nämligen 11e mars 2020 för de som inte vet.

   Radera
  2. Agenda och ett rävspel, EU bestämde 2018 att vi skall skapa ett vaccinpass, nu läser jag på 1177 att dom påstår att jag och min fru tagit svininfluensavaccin fast vi avstod vaccinet, dessutom påstår dom att vi gjort det vid helt olika tider, fastän jag alltid skjutsar henne, och vi gör allt normalt tillsammans

   Radera
 7. Pandemi är en sjukdom som sprids över hela världen och drabbar många människor, och det kan jag till skillnad från dig anonym säga att det gör covid, oavsett om du bor i USA, Brasilien, Kina, Europa. Sedan att vi har botemedel till skillnad från förr när vi drabbades av digerdöden, spanska sjukan etc skall vi vara glada för. Hade det bara drabbat Sverige hade det hetat epidemi

  SvaraRadera
  Svar
  1. En pandemi är när en infektionssjukdom sprids över stora delar av världen och drabbar en "stor andel" av befolkningen i varje land, det kan man inte säga om denna influensan.

   För våra myndigheter verkar vaccinpasset vara grunden, inte att skydda människor mot sjukdom.

   Radera
  2. Då har väl du rätt anonym, och WHO fel:).

   Radera
  3. Klart jag har rätt, men jag har inte heller en agenda, som vuxit fram ur kallergiplan bildebergsgrupp och agenda 2030.
   Mikael Walfridsson skrev ovan, . Det jag lägger märke till är hur kusligt lik det är i förhållande till vildjuretsmärke i vedermödan. Som jag har skrivit tidigare ser jag det sätt som händer just nu, som en generalrepitition inför det som ska komma. Vi ser lagändringer,en global agenda och en systematisk övervakning. I dag är det frivilligt, men kanske kommer det att till sist att bli tvunget att ha en passkrav för att kunna fungera i samhället - med andra ord väldigt likt det scenario som inte känns långt borta.

   Det dör normalt ca 250 människor varje dag i Sverige, har aldrig upplevt någon panik runt det, men när det plötsligt dör 30 om dan i covid 19, då trissas det upp en panikstämmning, fast dessa 30 kanske inte är en ökning totalt sett.

   Radera
 8. Strax flyger vi hem och då spelar det inte någon roll om de inför vaccinkrav mm mm och agenda 2030 3:dje världskriget är på väg att inledas nu Ryssland vs Ukraina hävdar en judisk Rabbin den Messianska tidsåldern startade i och med att Ryssland erövrade KRIM endtimeheadlines.com 8/4 2021 Enorma mängder stridsflygplan har skådats på flera ställen Birger Claessons profetia och Valdres profetia går strax i uppfyllelse eventuellt m.fl.

  Guds rika välsignelse Mikael

  Hälsningar

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Segraren,

   Jag tror du träffar prick i det du skriver. Det tredje världskriget är inte långt borta, eller ett uppfyllande av både Birger og Valdres profetia. Kanske är dessa en kombination av samma sak? Och det är faktiskt det som mitt nästa inlägg kommer att handla om.

   Jesus kommer snart!

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 9. Och vad räknar ni som snart?

  SvaraRadera
 10. Vulkanutbrott, endast vaccinerade evakueras
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zg2vE5/vulkanutbrott-pa-karibisk-o--tusentals-evakueras

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för at du delar artikeln som man nästan inte tror är sann. På en ö i Västindien finns just nu en risk för ett vulkanutbrott, och regeringen välger att bara evakuera vaccinerade människor!

   Det är ännu ett tecken på att vaccinet är en förlöpare till vilddjurets märke, där konsekvensen att ta eller inte ta blir allt större.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera