måndag 31 maj 2021

Erdogan uppmanar omvärlden att ”erövra” Jerusalem.

 


”Vi upplever att Mellanöstern, Israel och Jerusalem, allt mer kommer i fokus. På det sätt kommer det också att vara, till dess att vår Herre sätter sina fötter på Oljeberget för att upprätta sitt efterlängtade rike på jorden.”

Iran utvecklar atomvapen

Det är FNs ansvarsmässiga gentemot den globala utveckling för kärnvapen, som ger uttryck för oro inför Irans uranberikningsprogam. FN uttalar sig om att ”bara länder som producerar atomvapen, berikar så mycket uran som Iran gör just nu”. Han uppmanar därför omvärlden till att handla och införa sanktioner mot Irans kritiska uran-tillverkning. Den normala nivån ligger på 2,3 %, men enligt FN ligger den i ögonblicket på hela 60 %!

Irans agenda är uppenbar – dom är desperata efter att få tillgång till kärnvapen, och när dom väl får det, kommer dom heller inte att vara rädda för att använda det.

Erövra Jerusalem

Samtidigt kommer Turkiets president, Erdoğan, med ett upprop till det internationella samarbetet om att ”erövra” Jerusalem, och få bort Israel från staden. Erdogan menar att den bästa lösningen är att Jerusalem ska administreras av företrädare från dom tre stora religionerna. Han har tidigare kommit med bekymmersamma uttalande när det gäller Israel och det judiska folket, där han har proklamerat att ”Jerusalem är vår stad”, som med andra ord betyder, att Jerusalem aldrig någonsin kommer att tillhöra Israel eller det judiska folket.

Ett nytt kalifat

Erdogan ger samtidig uttryck för att det Osmanska rikets återuppståndelse är på väg – en återupprättande som ska stå klart i år 2023. Erdoğans önska är därmed ett nytt islamskt kalifat, och i det riket är det inte plats till varken Israel eller det judiska folket. Han har varit tydlig med att han inte backar upp omkring det uppmärksammade ”Abraham-avtalet”, som fler och fler arabländer tillsluter sig till.

Erdogan är en intressant person i sig själv. Omedelbart tror jag inte att han är Antikrist, men han är en förelöpare till honom, och som jag ser det, kommer han att stå i ett nära samarbete med honom när den tiden kommer.

Avslutning

Den 10 juni, här om ett par veckor, kommer världen att få uppleva en solförmörkelse, som kommer att vara synlig i delar av Ryssland, Grekland, norra Canada och USA. Om vädret tillåter kommer man också att kunna se delar av den i norra Asien och Europa. Det är med andra ord en ganska omfattande solförmörkelse vi kommer att få uppleva.

I följe judisk tradition, så betyder en solförmörkelse i juni dom över Israels fiender. Solförmörkelen sker på den första dagen i den judiska månaden Tammuz, som enligt judarna förstärker denna teori. En stor del av vedermödan handlar just om det, att Herren går till rätta med hednnafolket och dömer nationerna, efter det sätt dom har behandlat Israel.

Vi upplever många spännande händelser just nu, där tecken i himlen och på jorden, pekar på uppryckandet av Guds folk och Messias återkomst till det judiska folket!

Maranatha

Mikael

36 kommentarer:

 1. Amen halleluja JESUS ja det är många som börjar att bli oroliga för dels att de vaccinerade ska smitta de som inte vill bli vaccinerade men själv är jag inte det, vissa som har berättat att de har känt olika obehag som varit i när kontakt med vaccinerade. Sen är det andra som är oroliga för hur det ska bli från och med 1 juli ska de sätta ut vakter eller scannings apparater lite överallt för att kontrollera alla om de får besöka stället de hade tänkt och vad som mer kommer att läggas på vaccinpasset/gröna beviset ju längre tiden går därefter. Så det är inte konstigt att allt fler önskar att bli bort ryckta från denna allt mer oroliga och otrygga värld.

  Guds Frid alla syskon i Herrens Trygga famn

  SEGRAREN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magneten fastnar på den som tagit sprutan, enligt videon här
   https://k55w7plt5gelivzqlswucslpde-ac5fdsxevxq4s5y-www-bitchute-com.translate.goog/video/t5Sjxajd2E13/

   Radera
  2. Vad och vilka personer är det som känt obehag som varit i nära kontakt med vaccinerade? Vad jag vet däremot är att grovt kriminella inte kan utvisas ur Sverige om de inte vaccineras då vaccinering inte är tvingande, är ju lite märkligt om vaccinering är ett första steg mot antikrist.

   Radera
  3. Jag kan inte vaccineras på grund av allergirisk, eftersom jag drabbats många gånger, så för mig blir detta "märket" kan inte resa med mitt campingfordon utanför Sveriges gränser, som jag gjort i många år, om du kollar länken ovan, med videon som visar att en magnet fastnar på vaccinationsstället, hur blir det då när vaccinet fylls på år efter år, enligt Israel skall det ske vart halvt år, självklart kommer det gå att "söka" -mäta dig.

   Radera
 2. Risken är stor att märket också kommer att fastna på de som tagit sprutan när den tiden strax kommer när de är klara med vaccinerandet.

  SvaraRadera
 3. Man skall inte oroa sig i onödan för än det ena än det andra, var trygg i sin tro på Jesus som vår frälsare och kung kommer allt bli bra, att spekulera leder till ingenting än besvikelser, som någon skrev att Jesus kommer i maj, så blev det inte, til det positiva är ju att ett tredje världskrig inte bröt ut nu i maj
  Guds nåd och som Jesus sa:Jag har fått all makt i himmelen och på jorden, gå därför ut till alla folk och gör dem till mina efterföljare, Döp dem i Faderns, sonens och den helige andes namn, och lär dem leva som jag undervisat om. Och kom ihåg att jag är med er till tidens slut.

  SvaraRadera
 4. Det är inte ett dugg märkligt att vaccineringen är ett första steg mot Antikrist, läser man bibeln och är trygg i sin tro och står Jesus så nära man kan och känner honom, då behöver man absolut inte ta något vaccin och riskera både sig själv och andra att bli sjuka eller rent av dö i förtid. Alla människor som är helt normala oroar sig alltid för någonting någon gång och de som aldrig oroar sig för någonting någon gång de är ju verkligen inte normala för det har ju aldrig hänt någon gång förr i historien trotts att hen är kristen och står Jesus nära för så fungerar även en fullt kristen människa även om det tycks finnas undantag märkligt nog.

  SvaraRadera
 5. Säg inte det till mig säg det till de som jobbar inom vården eller tex de som bor i Indien. Man kan säga att du förordar som det var förr i tiden innan vaccin,pencillin och läkemedel, att är man kristen så klarar man sig utan skador och sjukdomar. Önskar du hade rätt.

  SvaraRadera
 6. Märket är redan i vaccinet.
  En genetisk och magnetisk mottagare av sensoriska nanopartiklar som distribueras av nålen eller lappens mikronålarrangemang, aka plåstret.
  Kommer från Charagma vilket betyder blåmärken, etsning eller / och penetration av överhuden som är det vanliga ordet för hud. Mark (Charagma) kommer från ordet Charax som betyder taggig, pallisad eller skärpt insats i oinformerat format och staplas mellan varandra. I ett organiserat format.
  Många som tog (inte alla) vaccinet har också blivit magnetiska.
  Teorin är att den vaccinerade kommer att fungera som en humaniserad hotspot,för att kunna köpa och sälja.
  Vaccinet=Vildjurets Märke
  Passet=Vildjurets Namn
  UBI=Vildjurets Nummer (Minimilön-666)
  Plåstret=Vildjurets Bild (som talar)

  SvaraRadera
 7. UBI kan också översättas med Minimilön, Medborgarlön,eller Universell Bas Inkomst (UBI) cirka 10,000 SEK (INNAN SKATT!).
  KRAVET kommer vara vaccinerad,dvs du ska frivilligt ha tagit märket,markör eller det genetiska sigill som signalerar tillhörigheten.
  Sköterskor, vårdare,eller annan sjukvårdspersonal har givetvis ingen aning om vad som finns i vaccinen.
  Vaccinens syfte är pass,app,medborgarlön och till slut Bilden (som talar) eller på modern svenska kommunicerar via och med sin omgivning. Alltså att särskilja de som inte har tagit märket (vaccinet,) för att kunna köpa och sälja med en viljehandling dvs från pannan. Transaktionen sker med högra handen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer de som låtit sig vaccineras få en annan personlighet, att vaccinet sätter sig på de mentala delarna av personen? Har några kollegor som är vaccinerade med en första dos Pfizer och vi lunchar tillsammans!

   Radera
 8. En sigill?
  Efter att ha trott märktes du i honom med ett sigill, den utlovade heliga anden, som är en deposition som garanterar vår arv fram till återlösningen av dem som är Guds ägo - till beröm av hans ära. (Efesierna 1: 3-14)

  Ett märke?
  Detta märke är inte ett fysiskt märke, utan ett andligt, som är synligt för alla i det andliga området. I brevet till efesierna nämns det demoniska området ganska mycket och gör det mycket tydligt att Kristus härskar riket där de finns, de “himmelska riken”.

  Märket är ett sigill?
  Med det (och den förra i åtanke,dvs panna)
  Det finns tydligt en koppling mellan Markus i Uppenbarelseboken och det osynliga märket i Efesierna. Båda märkena representerar en hälsning till ett system.Dess system och dess mänskliga representation, Antikrist.

  Försegla märket och tecknet.
  Denna uppmärksamhet kommer att vara för dig som ett tecken på din hand och en påminnelse på din panna om att HERRENS lag ska vara på dina läppar. Ty HERREN förde dig ut ur Egypten med sin mäktiga hand. (2 Moseboken 13: 8-9)
  Här återkommer samma ord eller betydelse som lutar sig till Markus igen. Båda i Efesierna och Exodus representerar det en handling eller sinnestillstånd eller medveten rörelse att köpa och sälja, och att också göra det. Dvs från vilja till handling.I pannan och på din hand.
  Om det finns ett märke i vaccinet och fördömer de vaccinerade?
  Ja, jag tror det.
  Inte för att jag säger det utan för att Bibeln anger det.
  Kommer tiotals miljoner som tog vaccinet också hamna i helvetet?
  Ja, jag tror det.
  Inte för att jag säger det utan för att Bibeln anger det.
  Hur kan jag vara säker?
  Det skyddande sigillet från den Helige Ande är i det avseendet ogiltigt och på det sättet blir själen obotlig av märket i vaccinet.
  Det ger ett tecken till alla utom Gud från och med nu är sigillet borttaget.
  På det sättet har den vaccinerade blivit märkt. Osynlig för Gud. Men märkt för demoniska enheter och en i min mening avsiktlig besättning äger rum.
  I aggregerad form en chimär (Vildjurets) liknande substans Vildjurets Märke.
  Den leder i sin form fram till numret,namnet,talet och till sist avbilden.

  SvaraRadera
 9. Du har fel, församlingen med den Helige Ande är borta från jorden när märket blir bokstavligt, däremot tror jag att det som pågår nu är skapandet av märket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är en broder som för 29 år sedan säger det Herren har lagt ovanpå mii hjärta att förmedla.

   https://leohohmann.com/2021/06/02/will-you-allow-yourself-to-be-marked-by-the-world-system-30-year-old-prophecy-foretold-of-a-coming-vaccine-that-will-do-exactly-that/

   Radera
 10. Man skall inte tro och spekulera som kristen det är min personliga åsikt, fokusera på det som Bibeln är klart och tydligt. Bibeln är sann, vi som kristna skall vara sanna inte sprida rykten och teorier som är utlagda av diverse oseriösa internetbloggare och amatörer vart syfte man verkligen undrar över(obs jag syftar inte på Mikael som jag tycker har enorm koll på Bibeln). Fokuserar man på Bibeln kan det aldrig aldrig gå fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta är riktat till de Kristna!
   Världen kommer aldrig att förstå att vaccinet är märket.
   De har aldrig läst Uppenbarelseboken på Grekiska. Där varnar Jesus för att ta märket,markören som gör att den Helige andes sigill suddas ut och därmed möjligheten att bli frälst.
   Du får kalla det spekulationer,lögn osanning och tokigheter så mycket du vill. En sak vet jag.
   Det finns inga anonyma vittnen i himlen.
   Däremot i helvetet är alla anonyma.
   En varning att ta på största allvar.
   Den som tar vaccinet trots att de säger att de litar på Gud är dåraktigt.
   Fresta inte Herren din Gud hur mycket som helst.
   En dag kommer det tillbaka på ditt ansikte.

   Radera
  2. Detr dåraktigta är väl att spekulera,och försöka få en spekulation till att verka som fakta, då drar jag öronen tbx, det har man väl inte minst sett på många av kommentarerna här, och jag är väl en av få som påpekar när det är rena felaktigheter och vågar stå för det och även lagt ut mitt namn och telefonnummer till en person som påstod jag ljög, men inte hörde han av sig, Bibeln är sann men de flesta spekulationer bland de krist a blir fel och det som skrev för några månader och inte infriats är ju de facto en lögn, och jag tror noll på att detta vaccinet och alla tidigare vaccin pencillin läkemedel är märket på pannan eller i handen, sedan är jag väl man att acceptera och tycker det rätt att vaccinet är frivilligt, men visst tycker an det är tråkigt att kristna hoppar på kristna och kommer med lögner, man kan ju undra vem som tjänar på det, är ju lite som splittring av församlingar, döm inga så skall du själv inte bli dömnd, finns endast en domare och det är Gud,

   Radera
  3. Vi får inte ändra bibelordet
   Det står i slutet på uppenbarelsebok
   att Gud skall dömma dom som lägger till eller tar bort mågot från den boken/ uppenbarelse boken
   Så jag förstår inte hur många kristna skriver att mörket skall vara på armen som vaccinet tas
   Det står klart och tydligt att märket skall vara på högra handen eller i pannan
   Jag tror Gud menar som det står
   Inga gissningar
   Utan alla skall förstå det
   Sen skall templet byggas som antikrist dkall sätta sig i
   Och det är bäl han som kommer att se till detta
   Att ingen kan köpa eller sälja utan det märket
   Där är vi inte riktigt än
   Som jag har lärt mig av duktiga bibellärare
   Och sv att läsa uppenbarelseboken i snart 30 år.

   Radera
  4. Vi får inte ändra bibelordet
   Det står i slutet på uppenbarelsebok
   att Gud skall dömma dom som lägger till eller tar bort mågot från den boken/ uppenbarelse boken
   Så jag förstår inte hur många kristna skriver att mörket skall vara på armen som vaccinet tas
   Det står klart och tydligt att märket skall vara på högra handen eller i pannan
   Jag tror Gud menar som det står
   Inga gissningar
   Utan alla skall förstå det
   Sen skall templet byggas som antikrist dkall sätta sig i
   Och det är bäl han som kommer att se till detta
   Att ingen kan köpa eller sälja utan det märket
   Där är vi inte riktigt än
   Som jag har lärt mig av duktiga bibellärare
   Och sv att läsa uppenbarelseboken i snart 30 år.

   Radera
 11. Jag drömde idag på morgonen 2/6 om att någon började att spela på ett piano och en annan röst som sa sluta till den som spelade pianot varpå rösten från pianisten sa dags att vakna och jag vaknade på direkten när rösten sa så, dags att göra sig redo för hemfärd syskon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack för att du delade denna välsignade dröm, Segraren!

   Det är precis där i tiden vi är, och det jag personligt tror snart kommer att ske.

   Det är tid att vakna, för mycket snart kommer "pianot" att sluta spela, våra liv kommer att bli avbrytna och det himmelska ögonblicket kommer att inträffa - Herren kommer för att hämta sina barn.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 12. Och vad är myckett snart för dig Mikael?, handlar det om dagar, veckor, månader? Trodde jag det vore så skulle jag säga upp mig på jobbet på studs och värva mäniskor, gå ut bland hedningar, och inte predika för redan frälsta, förverkliga drömmmar, för mig är den dagen i dunkel, man vet inte ens år eller livstid. Rent krasst har inte en enda hittills som påstått att dagen är är nära sagt att det kommer ske under ens livstid eller det året eller det datumet historiskt haft rätt, att möta Jesus personligen räknar jag sker genom den naturliga döden och uppståndelsen därefter, allt annat ser jag som en bonus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo tex Holger Nilsson
   DannJohansson
   Duktiga bägge på sista tiden
   Har lärt mig att när Israel fick tillbaks sitt Land 1948
   Så fanns löfte i biblen att den generationen skulle vara med om uppryckelsen
   Även andra predikanter har sagt likadant
   Ja tiden får utvisa
   Jag tittar på Israel och det som händer där
   Plus kontantlösa samhället som oxå pekar på antikrist framträdande
   Men det är helt rätt
   Att bara Gud vet stunden exakt
   Inte ens Jesus vet
   Men även biblen nämner ju dom orden
   Jesus kommer snart
   Jesus själv säger väl oxå det i Guds ord.
   En sak vet vi
   Att vi kommer närmre o närmre 🙏🙂

   Radera
  2. Jag ger samma svar som jag tidigare har skrivt. Ingen människa vet helt precis när Herren kommer tillbaka, men som Guds barn ska vi ha en kännedom om tiden. Vi ska med andra ord veta att vi lever "in the season", med en forståelse för att Herrens dag är på väg.

   I 2012 viskade Herren att han mycket snart kommer tillbaka, och jag började att studera och titta efter tidstecken. Den resan har varit otrolig, och jag måste säga att det har hänt ofattligt mycket under dessa nio år. Men Herren har inte kommit tillbaka ännu, men på andra sidan har tidstecknen knappast blivit färre, så min tro på att vi lever i tiden är starkare än den var tidigare. Sedan är det ju Herren som fullständigt kontrollerar och har hela ändetidens utveckling i sin hand. Vi får se på, på det sätt som Herren lägger pusselbitarna på plats - inget tillfälligt, men precis i den ordning i rätt tid.

   Så mitt råd till dig är att fortsätt att verka med det Herren lägger på ditt hjärta, och fortsätt att vinna själar och arbeta för Guds rike, till den dag han kommer tillbaka.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 13. Hej Titti!
  Var i Bibeln står det om första generationen i Israel skall vara med om uppryckningen? Uppenbarelseboken?
  Guds kärlek

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kopierat från Holger Nilsson/ tidn Flammor
   Detta har jag hört predikas av flera pastorer om just den generation
   GV

   Jesus talar om sig själv och sin återkomst på detta sätt: ”han är nära ”. År 1948 sprack fikonträdet ut, Israel blev stat och sedan dess har landet blommat ut och det judiska folket har kommit till landet från olika länder världen över.

   Men det är något annat som vi behöver ta till oss i det som Jesus säger. Det är det som har att göra med frågan om vi lever i den generation som får uppleva hans återkomst. Vägledning i den frågan kan vi finna i den sista meningen som vi citerade från Matt. 24:34:

   ”Det här släktet ska inte förgå förrän allt detta sker.”

   För att det klarare skall framgå vad som sägs i denna mening behöver vi gå till den grekiska grundtexten som ligger till grund för översättningen till svenska och andra språk. Det ord som är översatt med släkte är det grekiska ordet ”genia”. Det har betydelsen ”släktled”, ”generation”. När det gäller det sistnämnda ordet så kan lägga märke till likheten mellan genia och generation. Ordet genia är inte översatt med generation i den bibelöversättning som vi citerade inledningsvis, Svenska Folkbibeln.

   Men i till exempel Reformationsbibeln kan vi däremot läsa detta: ”Denna generation ska inte förgås, förrän allt detta sker.”

   I engelska bibelöversättningar finner man också där detta: ”this generation” – alltså den här generationen.

   När vi har sett detta tar vi del av ett mycket väckande budskap till oss. Det kan uttryckas så här: att den generation som såg Israel bli stat, den skall inte dö ut förrän Jesus har kommit tillbaka.

   Detta säger oss att vi kan vänta Jesus mycket snart, ja, när som helst. Det har nu 2021, gått 73 år sedan staten Israel bildades och större delen av livslängden av den generationen har nu förflutet. Vi som lever nu är den generation som får se Jesus komma åter, det blir summan av det budskapet som vi finner i det som Jesus själv har undervisat om. Det är inte någon skrämselpropaganda utan bara rätt och slätt en undervisning utifrån bibelordet.

   Har någon synpunkter på Jesu undervisning är det en sak men han har gett oss en anvisning när han kommer åter. Det betyder inte att vi kan säga dag eller stund då det sker, vilket framgår av en vers senare varifrån vi hämtat Jesu undervisning.

   Dag eller stund är en närmare tidsprecision och om den vet vi inte. Vi har däremot fått en tidsram inom vilket vi kan vänta Jesus.

   Radera
  2. Kopierat från Holger Nilsson/ tidn Flammor
   Detta har jag hört predikas av flera pastorer om just den generation
   GV

   Jesus talar om sig själv och sin återkomst på detta sätt: ”han är nära ”. År 1948 sprack fikonträdet ut, Israel blev stat och sedan dess har landet blommat ut och det judiska folket har kommit till landet från olika länder världen över.

   Men det är något annat som vi behöver ta till oss i det som Jesus säger. Det är det som har att göra med frågan om vi lever i den generation som får uppleva hans återkomst. Vägledning i den frågan kan vi finna i den sista meningen som vi citerade från Matt. 24:34:

   ”Det här släktet ska inte förgå förrän allt detta sker.”

   För att det klarare skall framgå vad som sägs i denna mening behöver vi gå till den grekiska grundtexten som ligger till grund för översättningen till svenska och andra språk. Det ord som är översatt med släkte är det grekiska ordet ”genia”. Det har betydelsen ”släktled”, ”generation”. När det gäller det sistnämnda ordet så kan lägga märke till likheten mellan genia och generation. Ordet genia är inte översatt med generation i den bibelöversättning som vi citerade inledningsvis, Svenska Folkbibeln.

   Men i till exempel Reformationsbibeln kan vi däremot läsa detta: ”Denna generation ska inte förgås, förrän allt detta sker.”

   I engelska bibelöversättningar finner man också där detta: ”this generation” – alltså den här generationen.

   När vi har sett detta tar vi del av ett mycket väckande budskap till oss. Det kan uttryckas så här: att den generation som såg Israel bli stat, den skall inte dö ut förrän Jesus har kommit tillbaka.

   Detta säger oss att vi kan vänta Jesus mycket snart, ja, när som helst. Det har nu 2021, gått 73 år sedan staten Israel bildades och större delen av livslängden av den generationen har nu förflutet. Vi som lever nu är den generation som får se Jesus komma åter, det blir summan av det budskapet som vi finner i det som Jesus själv har undervisat om. Det är inte någon skrämselpropaganda utan bara rätt och slätt en undervisning utifrån bibelordet.

   Har någon synpunkter på Jesu undervisning är det en sak men han har gett oss en anvisning när han kommer åter. Det betyder inte att vi kan säga dag eller stund då det sker, vilket framgår av en vers senare varifrån vi hämtat Jesu undervisning.

   Dag eller stund är en närmare tidsprecision och om den vet vi inte. Vi har däremot fått en tidsram inom vilket vi kan vänta Jesus.

   Radera
  3. Kopierat från Holger Nilsson/ tidn Flammor
   Detta har jag hört predikas av flera pastorer om just den generation
   GV

   Jesus talar om sig själv och sin återkomst på detta sätt: ”han är nära ”. År 1948 sprack fikonträdet ut, Israel blev stat och sedan dess har landet blommat ut och det judiska folket har kommit till landet från olika länder världen över.

   Men det är något annat som vi behöver ta till oss i det som Jesus säger. Det är det som har att göra med frågan om vi lever i den generation som får uppleva hans återkomst. Vägledning i den frågan kan vi finna i den sista meningen som vi citerade från Matt. 24:34:

   ”Det här släktet ska inte förgå förrän allt detta sker.”

   För att det klarare skall framgå vad som sägs i denna mening behöver vi gå till den grekiska grundtexten som ligger till grund för översättningen till svenska och andra språk. Det ord som är översatt med släkte är det grekiska ordet ”genia”. Det har betydelsen ”släktled”, ”generation”. När det gäller det sistnämnda ordet så kan lägga märke till likheten mellan genia och generation. Ordet genia är inte översatt med generation i den bibelöversättning som vi citerade inledningsvis, Svenska Folkbibeln.

   Men i till exempel Reformationsbibeln kan vi däremot läsa detta: ”Denna generation ska inte förgås, förrän allt detta sker.”

   I engelska bibelöversättningar finner man också där detta: ”this generation” – alltså den här generationen.

   När vi har sett detta tar vi del av ett mycket väckande budskap till oss. Det kan uttryckas så här: att den generation som såg Israel bli stat, den skall inte dö ut förrän Jesus har kommit tillbaka.

   Detta säger oss att vi kan vänta Jesus mycket snart, ja, när som helst. Det har nu 2021, gått 73 år sedan staten Israel bildades och större delen av livslängden av den generationen har nu förflutet. Vi som lever nu är den generation som får se Jesus komma åter, det blir summan av det budskapet som vi finner i det som Jesus själv har undervisat om. Det är inte någon skrämselpropaganda utan bara rätt och slätt en undervisning utifrån bibelordet.

   Har någon synpunkter på Jesu undervisning är det en sak men han har gett oss en anvisning när han kommer åter. Det betyder inte att vi kan säga dag eller stund då det sker, vilket framgår av en vers senare varifrån vi hämtat Jesu undervisning.

   Dag eller stund är en närmare tidsprecision och om den vet vi inte. Vi har däremot fått en tidsram inom vilket vi kan vänta Jesus.

   Radera
  4. Oj vet inte varför mitt inlägg verkar ha hängt upp sig o kommit in flera ggr

   Radera
 14. OT
  Vad har hänt med apg29, kräver inloggning??

  SvaraRadera
 15. Jag undrar detsamma. .. Cå vill välja sina gäster...

  SvaraRadera
 16. Det gör inget det är ändå inget att logga in till.

  SvaraRadera
 17. Många länkar om CÅ på flashback, mycket hat, vi alla kristna får del av hatet.

  SvaraRadera
 18. Här på denna bloggen fokuserar vi på Jesu uppryckande och lyfter fram tänkbara tecken som kan bana väg för herrens uppryckande av sin älskade församling och inte på hur/vad andra gör med sin egna blogg det är inte det vi ska syssla med/skriva om här helt ointressant dessutom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Kanske" ett böneämne.
   Men Jesus sade. ”Fader, förlåt dem; ty de veta icke vad de göra. Och de delade hans kläder mellan sig och kastade lott om dem.

   Radera
 19. Magnetiserade människor och 5G!

  https://www.brighteon.com/e7289c35-53bb-46a1-a089-eb2acc143238

  SvaraRadera