söndag 27 juni 2021

Sommarhälsning 2021 – Hemsidan håller sommarpaus

 


Guds frid kära syskon

Traditionen tro håller hemsidan sommarpaus här i juli och startar upp igen i början av augusti. Sommarperioden är alltid en uppskattad och kärkommen tid, där man både kan stilla sig inför Herren, samla krafter och vara tillsammans med nära och kära. Samtidigt är det också svårt att helt ”stänga av”, när tidens tecken och utvecklingen i världen sker med den frekvens och intensitet som vi upplever.

Förväntningens glädje

1 Tess 1:10 – Och vänta på hans Son från himlen, honom som Gud har uppväckt från de döda, Jesus som har frälst oss från den kommande vredesdomen.

Det finns inget mer dyrbart än att få leva i en förväntning till vår frälsare och Herre, med den vetskap om att Herren kan komma tillbaka när som helst. Det finns en glädje i det att vänta, där vi ser fram till att få uppleva att vår kommande frälsningen blir en verklighet. Vår väntan är till Herrens imminenta och närstående komma.

Betydelsen av det engelska ordet ”imminent” är ”the quality or condition of being about to occur” – Det vill säga, ”en händelse eller ett tillstånd som är på väg att inträffa”. Så när vi talar om Herrens ”imminenta” eller närstående återkomst i förbindelse med ändetidsprofetior, så betyder det helt enkelt, att Jesu återkomst till församlingen kan ske när som helst, utan några som helst förutgående tecken. Ordet ”vänta” i denna bibelvers är översatt från ordet ”anamenein”, som betyder att ”vänta på att någon ska ankomma”. Det visar på den ”aktiva” attityd och roll den person har som väntar. Vi väntar och vi förbereder oss till att vår Konung och Brudgum ska vända tillbaka.

Tidstecken

Det har varit ett otroligt första halvår, och jag tänkte att jag vill göra en uppsummering av intressanta tecken vi har upplevt under det första halvåret. Tecken som både har förundrat och överbevisat mig om, att vi lever i tiden för själva uppryckandet.  

1.   I början av året hade Ryssland, Kina och Iran stora gemensamma flottövningar i Indiska Oceanen. Alla dessa tre länder har på något sätt spänningar med USA, Israel och västvärlden att göra. Att dessa tre länder håller ihop kan bli avgörande i ett kommande världskrig.

2.   Vi har upplevt vaccin- och coronapass på många ställen i världen. Enligt samma föreskrift som vilddjurets märke, kommer det att finnas restriktioner för dem som inte vill eller kan framvisa ett vaccinationsintyg. Vi upplevde också en skrämmande nyhet från Pentagon, som har tänkt sig att utveckla ett mikrochips, som är knyten till just COVID-19. Det är första gången att jag ser en tydlig koppling mellan coronaviruset och vildjurets märke. Min överbevisning är, att nästa kontrolsystem kommer att bli vilddjurets märke som blir inför av Antikrist och den falske profeten. 

3.   Här i juni släpps information om UFO-aktivitet. Det är USA:s Congress som går ut och ställer krav om upplysningar angående UFO-aktivitet. USA:s efterrättningstjänst har haft ett halvt år på sig att informera och berätta om UFO som hotar USA:s nationella säkerhet. Man ser med andra ord ett möjligt hot från dessa konkreta händelser som har ägt rum under senaste åren. Som jag ser det, kan UFO vara en del av ändetidens bedrägeri, där utomjordingar kan få skulden efter bortagandet av alla kristna från jorden.

4.   Rykten om krig – Vi har upplevt spänningar mellan länder som Kina och Indien, som visade sig var nära ett fulltaligt krig i 2020. Kina, som på samma sätt har spänningar mot USA, är beredd att ”handla militärt varje sekund”. Kina, som samtidigt är en del av ”Kungarna från öst”, har en särskild del i profetian. Konflikten mellan Ryssland och Ukraina fick nytt liv, och fram för allt Ryssland valde att hålla stora militära övningar tätt på gränsen till Ukraina. GOG kriget känns närmare än någonsin.

5.   Ifölje Torah kalender är det precis 6000 år sedan att Herren skapade jorden. Som vi vet är det sjunde årtusendet en bild på det kommende tusenårsriket, och det åttonde på själva evigheten. Ett tecken som kan visa på att vi är väldigt nära Jesu återkomst och upprättandet av Gudsriket på jorden.

6.   Till sist har vi här på hemsidan delat en del utombibliska profetior som omhandlar den tid vi lever i. Dessa profetior är knytna till både covid-19, New World Order, GOG kriget och Israel.

Innaför och utanför dörren

Vi lever i en fantastisk spännande tid. Här, cirka 6000 år efter skapelsen, är människan på väg in i en ny tidsålder, tusenårsriket, som är den sista tidsålder innan evighetens morgon randas. Men innan det sker, kommer vi att få uppleva två mäktiga och helt avgörande händelser. Det första är borttagandet av Guds församling på jorden. Herrens barn och ambassadörer blir kallade hem, in i Herrens kamrar, in i det förlovade löfteslandet, så Herren kan stänga dörren efter sitt folk. Det är en dörr som ingen annan kan öppna eller stänga, och bakom den finns övernaturlig härlighet, glädje och en fantastisk bröllopsfest som är förberedd hans folk. Det är en kärleksfest och en förlösning på återförenandet, efter en lång väntan och bidande efter brudgummens återkomst.

Utanför denna dörr kommer en orkan att blåsa, en glödande eldsvind kommer fara över jorden. Herren kommer att svinga sin piska, för att tukta och straffa sin skapelse i helig rättfärdighet. Jorden raglar fram och tillbaka som en drucken. Den formår inte hålla sin kurs, när Herren dömer och går till rätta med människan i sin vrede. Det blir först tyst och stilla när den allra sista vredesdroppe har utömts, profetiorna är uppfyllda och Herrens vredes mått är nådd. Ve den människa som står utanför denna nådens dörr. Denne må själv dricka Herrens vredes vin.

Avslutning

Kära Syskon. Vi går både en underbar och mörk tid i vänta. Men vårt hopp står till Herren. Han har för evigt märkt och förklarat oss för sina. Före jordens grundval blev lagd, såg, kallade och förutbestämde han oss i sitt eviga hopp. Vilken nåd och vilken glädje. 

Jag önskar var och en, en underbar och välsignad sommar, i hoppet om Herrens tillkommelse.

 

Jesus kommer snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar