fredag 18 mars 2022

Profetia: Kina och Ryssland i gemensam blixtattack mot USA

 


Många undrar sig hur Kina står och förhåller sig till Rysslands invasion av Ukraina. Samtidigt pekar utombibliska profetior på, att just Kina kan vara med Ryssland vid ett blixtkrig mot USA.

Kina och Rysslands vänskapsavtal

I 2001 ingick Kina och Ryssland det så kallade ”vänskapsavtalet”. Det betyder att parterna lovar att inte utöva våld eller hota varandra samt att inte rikta kärnvapen mot varandra. Närmandet började på allvar i 2014 då Ryssland började utsättas för sanktioner från västländerna. Men det är inte bara ekonomiskt samarbete mellan Kina och Ryssland, men också när det gäller utvecklingen av nya vapensystem. Putin och Xi Jingping är också eniga i att Ryssland och Kina ska motverka ”obalanser” i världen samt ”upprätta en ny världsordning”. Kina och Ryssland har också haft militära samövningar. I 2017 deltog bland annat kinesiska stridsfartyg för första gången i en samövning i Östersjön med den ryska flottan. Under OS i Peking här i år, möttes dessa två ledare för att förnya och proklamera ”deras samarbete utan gränser”.

Detta samarbete ”utan gränser” kan visa sig ha avgörande betydelse när det gäller ändetidens utveckling.

Kungarna från Öst

Upp 9:13-16 – Och den sjätte ängeln stötte i sin basun. Då hörde jag en röst från de fyra hornen på det gyllene altare, som stod inför Guds ansikte, säga till den sjätte ängeln, den som hade basunen: »Lös de fyra änglar, som hållas bundna invid den stora floden Eufrat.» Och de fyra änglarna löstes, de som just för den timmen, på den dagen, i den månaden, under det året hade hållits redo att dräpa tredjedelen av människorna. Och antalet ryttare i de ridande skarorna var två gånger tio tusen gånger tio tusen; jag fick höra att de voro så många

Upp 16:12 - Och den sjätte göt ut sin skål över den stora floden Eufrat. Då torkade dess vatten ut, för att väg skulle beredas åt konungarna från östern.

När vi i dag upplever ökade spänningar mellan Kina och USA, så är det vi upplever ett förstadium till uppfyllande av bibliska profetior.

Östfolkets ursprung

Jes 49:12 – Se, där komma de fjärran ifrån, ja, somliga från norr och andra från väster, somliga ock från sinéernas land.

I det profetiska ordet kan vi se att länder från öst kommer ha stor betydelse i ändetidens utveckling, där en gigantisk arme på 200 miljoner man kommer resa sig. En arme som är driven och inspirerad av onda andar, med syfte att gå in i Mellanöstern och mot det heliga landet Israel.

Uppenbarelseboken refererar till denna arme som ”Kungarna från öst”. Den grekiska grundtexten av denna benämning, kan också översättas till ”soluppgångens söner”.

Floden Eufrat var det naturliga skiljet för Israel när man talade om folket eller riket i öst. Som troende vi vet vi, att varje människa har sitt ursprung och sitt komma från Sem, Ham eller Japeth. Men varifrån har det orientaliska folket sin avstamning?

Genesis 10:17 nämner en grupp som kallas Sinéerna eller Siniter, som härstammade från Ham genom Kanaan. Jesaja 49:12 talar om Sinim, eller sinéernas land (samma hebreiska rot), ett folk som enligt Strongs överensstämmelse var bebodda i änden av den dåvarande kända världen. (Strongs kommentar på Sinim tyder på att det förmodligen hänvisar till kinesiska.) Det är den hänvisning vi har att gå efter, till dess att Uppenbarelseboken nämner dessa kungar i öst och deras profetiska roll i ändetiden.

Asiens Harmagedon arme

Shangai Cooperation är en militär allians som blev grundlagd 1996 av Kina, Ryssland och Kasakhstan. De två sista länderna som blev medlemmar är Pakistan och Indien som båda är kärnvapenländer.

Utan att jag har kunnat bekräfta uppgiften, så finns dom som påstår, att SCO har en arme på sammanlagt 200 miljoner soldater. Det kan i så fall vara den arme som bibeln omtalar som kungarna i öst.

När texten nämner denna arme, så är det kungar i flertal. Jag har svårt att tro, att det endast kommer vara Kina som kommer att stapla denna arme på benen, men att det i stället kommer att vara en bred koalition av asiatiska och muslimska länder, öst för Israel, som drar mot det judiska folket.

Globala kärnvapenkrig

På sin väg mot Israel, kommer denna jätte arme att orsaka död för en tredjedel av jordens befolkning.

När Johannes beskriver dessa krig som han ser, beskrivs och kännetecknas de med eld, rök och svavel och kan inte vara annat än globala kärnvapenkrig som här beskrivs. Resultatet är förödande och kommer att resultera i att en tredjedel av jordens alla människor kommer att dö. En värld som i förvägen har förlorat en fjärdedel genom de domslut som tidigare har gått ut. (Upp 6:8)

Profetia om kinesisk och rysk attack mot USA

Amos 3:7 – För Herren Gud gör ingenting utan att uppenbara sin hemlighet för sina tjänare profeterna.

Henry Gruver, en Herrens tjänare, som gick hem till Herren i 2019, fick en vision av Herren i 1986. I den så ser han en gemensam rysk och kinesisk blixtattack mot USA, där kärnvapen blir använda. Man kan ta del av hela visionen här.

Henry fick bland annat se en invasion av Amerika, och dess totala förstörelse av ryssarna och kineserna. Han såg Ryssland kom från sjöss och från luften i norr, för att förstöra USA med nervgas och kärnvapen. Ryssarna kommer stjäla material och kommer sedan att förstöra USA efter ödeläggelsen. Dödssiffran kommer att nå 120 miljoner människor eller 60 % av befolkningen. I Astoria (nord västra USA) så han en kinesisk invasionsstyrka från sjöss som invaderade landet. När kineserna gick i land i Amerika, sköts och dödades omedelbart alla civila de såg. I synen svarade USA igen med gamla vintage-flygplan. Något som representerar Amerikas svaghet i deras nationella försvar.

Något intressant är att i synen var det Prins Charles som gav omvärlden nyheten om attacken på USA. I dag är han 73 år gammal och är fortfarande i liv och aktiv.

Jesus kommer snart!

21 kommentarer:

 1. Kära Vänner,

  Jag vill dela denna underbara sång, som talar om Herrens underbara kärlek till oss. Jag har samtidigt översatt en del av sången. Jag hoppas att det är med den tron och känslan att vi går in i helgen. Att vi har en Herre, som älskar oss och är med oss på alla sätt. Vår bäste vän, vår närmaste i stormen som samtidigt älskar oss med en villkorslös kärlek.

  https://www.youtube.com/watch?v=xAr8IZeGtY0

  “I’ve got a friend. Closer than a brother.
  There is no judgment, oh, how he loves me.
  I´ve got a friend. He is my strength. He is my portion.
  With me in the valley, with me in the fire,
  With me in the storm. Let all my life testify.
  Hallelujah, we are not alone.
  God really loves us. God really loves us.”

  "Jag har en vän. Som är närmare än en bror.
  Det finns ingen dom, oh, vad han älskar mig.
  Jag har en vän. Han är min styrka. Han är min arv.
  Med mig i dalen, med mig i elden,
  Med mig i stormen. Låt hela mitt liv vittna.

  Halleluja, vi är inte ensamma.
  Gud älskar oss verkligen. Gud älskar oss verkligen."

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Mikael!

   Tack för den fina, underbara sången om HERREN JESUS KRISTUS!

   Herrens rika välsignelse!

   Guds frid

   Radera
  2. Amen, Israelvänlig.

   Herrens rika välsignelse över dig också

   Mikael

   Radera
 2. Daniel 11:44 Då skall han från öster och norr få höra rykten som förskräcka honom; och han skall draga ut i stor vrede för att förgöra många och giva dem till spillo.

  Jag tolkar att den som kommer från norr är Ryssland, som går emot Antikrist i ändens tid.

  Guds frid

  SvaraRadera
 3. Innebär vedermödan att 2/3 av jordens befolkning dukar under eller har änglarna makt att göra det med svärd pest svält etc. dvs att det verkligen blir så?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   När det gäller hur många människor som omkommer i vedermödan, så finns inget bestämt antal beskrivet. Men Jesus säger i Matt 24 att ”om inte den tiden (den stora nöden) förkortats, skulle ingen människa bli frälst. Men för de utvaldas skull kommer den tiden att förkortas.

   Jesaja 13:12 säger det samma och förkunnar att ”Jag ska göra människor mer sällsynt än fint guld, män mer sällsynta än guld från Ofir.”

   Snart är vi cirka 8 miljarder människor på jorden, och redan efter uppryckandet kommer det att fattas många människor på jorden. Och ganska snabbt in i vedermödan får 1/3 av alla människor på jorden ge sitt liv genom krig och katastrofer.

   Den sista urskillningen sker efter vedermödan och framför tronen i Jerusalem. Här blir det avgjort av vilka de överlevande från vedermödan, som får lov till at gå in tusenårsriket.

   Om du har tid och lust har jag skrivit två inlägg om just de domslut som Herren kommer att döma världen med genom sigill, basuner och vredesskålar:

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2014/01/sigill-basuner-och-vredesskalar-del-1.html

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2014/01/sigill-basuner-och-vredesskalar-del-2.html

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Tack för en bra formulering! Har läst delar av Matt Jesaja och Upp och vi kommer att behöva möta domen innan vi går in i millenniet. Det finns två uppståndelser och några kommer att ta del av första och resterande den andra.

   Radera
  3. Guds frid,

   Men ha i tankarna att domen i Jerusalem, efter vedermödan och innan vi går in i tusenårsriket, är inte till för församlingen, dig og mig.

   Vi kommer att stå inför Kristidomsstol, som föregår direkt efter uppryckandet. Vi är ju redan räddade och frälsta i Herren, så det är mer att vi blir bedöma och lönade efter vår liv här på jorden.

   Jag har skrivit ett inlägg om "Kristi domstol" som du kan ta del av här:

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2012/07/infor-kristi-domstol.html

   Snart en dag, kommer vi att stå inför vår Herre och få lön för allt det som har evighetsvärde och allt det vi har gjort och tjänat Herren med. Han kommer att belöna var och en för deras gärningar här på jorden.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 4. Nya uppgifter visar att en allt mer desperat Putin, använder allt mer tyngre och farligare vapen i kriget. Ryssland hävdar nu att de har använt ett hypersoniskt vapen för första gången. Roboten har en räckvidd på 2 000 kilometer och inga nu existerande luftvärnssystem är effektiva mot vapentypen. Man beskriver det här som en "mörk vändning" i kriget.

  Ett desperat Ryssland använder farligare vapen, som kan tvinga NATO och USA att till sist gripa in. Situationen blir allt mer allvarlig.

  https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/breaking-putin-uses-deadly-hypersonic-26506222?int_source=nba

  Mikael

  SvaraRadera
 5. Ja, det borde vara dags snart om man uttrycker det så. Det är nog ingen tvekan om att Ryssland vid det här laget har dränerat den ordinära krigsmakten på ganska stora resurser utan att ha lyckats invadera Ukraina. Alltså finns det heller inte resurser kvar till att invadera både Ukraina och övriga fd sovjetstater för att Putin ska få sitt Sovjetunionen åter. Åtminstone inte med konventionella metoder. Så jag väntar bara på att han antingen sätter in betydligt kraftfullare vapen mot dessa stater eller att han gör ett överraskande blixtanfall mot den farligaste fienden, nämligen USA. För som jag sagt tidigare, NATO är ingenting utan ett starkt USA. Detta är ju givetvis Putin väl medveten om.

  Hälsningar Björn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror att vi inom kort får en förståelse för den kommande utvecklingen. För andra dagen i rad har Ryssland använt hypersoniskt vapen, och många undrar sig om kärnvapen blir det nästa om det fortsätter att gå lika trögt för Ryssland.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 6. Kära Syskon,

  Ännu en nyhet som visar hur snabbt utvecklingen och krisen tilltar, och hur snabbt något kan utveckla sig till något mycket värre.

  I dag, den 21 mars, har Putin gett order om att hålla kärnvapenövning och evakuering. Det är en övning som innebär en evakuering av tjänstemän och militära befälhavare i händelse av kärnvapenkrigsföring. Det vill säga att Putin är i gång med att förbereda sina militära befälhavare för ett ”domedagsscenario”.

  https://www.republicworld.com/world-news/russia-ukraine-crisis/russia-ukraine-war-putin-orders-doomsday-evacuation-nuclear-drill-what-does-it-mean-articleshow.html

  Låt oss fortsätta att be för vårt land och våra gränser

  Jesus kommer mycket snart

  Mikael

  SvaraRadera
 7. Högintressant undervisning från Bibellärare Nelson Walters! Är Ukraina vändpunkten? Reser sig de fyra vilddjuren från Daniels bok nu?

  https://bit.ly/3iw1ctv

  Guds frid

  SvaraRadera
 8. Övervakningsteknik kartlägger hur många vänner europeiska medborgare har!

  https://bit.ly/3ueEATT

  Det är säkert inte bara hur många utan även vilka de är och man kan bara spekulera i vad de ska ha de uppgifterna till och vad vi bör tänka på och vad vi kan förebygga med!

  Guds frid

  SvaraRadera
 9. Biden kunggjorde en ny världsordning!

  https://bit.ly/3JztTSj

  Bröder och systrar! Bli icke bedragna av det som sker! Vi lever i ändens tid! Dela till alla ni känner och varna för The New World Order! Kristna som sover måste nu vakna upp och till dig som icke ännu har tagit emot HERREN JESUS KRISTUS till hjärta och som din personlige frälsare är det verkligen hög tid att göra det! Det finns ingen garanti för morgondagen! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

  Guds frid

  SvaraRadera
 10. Kära Syskon,

  Det var alltså tidigare i dag, att president Biden höll ett tal, där han proklamerade att "det kommer att bli en ny världsordning" (New world Order)

  Jag citerar från Bidens tal:

  "Now is the time when things are shifting and there's going to be a new world order out there, and we've got to lead it. We've got to unite the rest of the free world in doing it."

  "Nu är tiden då saker och ting förändras och det kommer att bli en ny världsordning där ute, och vi kommer att leda den. Vi måste förena resten av den fria världen att göra det"

  Det är väldigt intressant att vi just nu upplever en uppmaning till den fria världen, att förenas i en ny världsordning. Som vi vet kommer det också att ske genom en gemensam ekonomi, politik och religion. Det enda som fattas är den starke mannen, ryttaren på den vita hästen som kan förena och genomföra denna nya världsordning.

  När uppryckandet har hänt, kommer uppmnaningen att vara till människan att bli en del av denna nya världsordning. Det kommer att leda till vilddjurets märke och ett sataniskt kontrollsystem.

  Jesus kommer mycket snart

  Mikael

  https://www.realclearpolitics.com/video/2022/03/21/president_biden_theres_going_to_be_a_new_world_order_and_america_has_to_lead_it.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Biden nämner dödstal . "[En general sa till mig att] 60 miljoner människor dog mellan 1900 och 1946
   (Det dör normalt nära 1% människor varje år på jorden)

   Radera
  2. Då handlar det om ca 80milioner döda varje år, då är det små siffror som Biden talar om, det är svårt att greppa mängden som dör varje år, och Biden talar om 46år.

   Radera
 11. Jag har tidigare skrivit om solens aktivitet, som bara ser ud till att stiga med solstormar och utbrott. Ännu en gång komme varningar för solstormar som är så kraftia att de kan påverka jorden.

  https://www.the-sun.com/tech/4943267/new-solar-storm-power-grid-aurora/

  http://denytterstatiden.blogspot.com/2022/02/solcykel-nar-sitt-maximum-i-mitten-av.html

  Mikael

  SvaraRadera
 12. Kära Syskon,

  En uppmuntran till att leva i en daglig förväntan till Herrens komma. Herren uppmanar och att ständigt leva i en förväntning till att Herren kommer för att hämta oss, men särskilt dessa tider gör att tiden känns mer angeläget och att det verkligen är på det sättet, att vi närmar oss Herrens återkomst med hast.

  I ett par inlägg har jag nämnt den kommande pingsten den 15 juni, som är verkligen intressant på alla sätt. Men egentligen är hela 2022 högintressant och varje dag känns som att den kan vara förlossningens dag.

  Jesus kommer mycket snart för att hämta oss hem, och han längtar efter att hålla oss i sin famn och torka varje tår från vår kind. Den kärlek han har till oss kan inte beskrivas med mänskliga ord, men det är vilkårslös, evig och kan inte jämförbar.

  Jag önskar var och en Herrens nåd, kraft och kärlek, och ber att han på ett särskilt sätt vill välsigna och uppmuntra var och en.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 13. Helene Karlsson24 mars 2022 kl. 19:37

  Tack fina Mikael & detsamma önskar jag Dig. I JESU namn, AMEN

  SvaraRadera