lördag 24 oktober 2020

Det tredje världskriget kommer att starta som en liten konflikt, en obetydlig konflikt


 

Bahrain öppnar förbindelser till Israel

Jag har tidigare skrivit om Bahrain, som tidigare inte har velat erkänna Israel, innan det finns en lösning på konflikten mellan israeler och palestinier. På samma sätt som Förenade Arabemiraten, så har Israel och Bahrain nu närmat sig varandra, och häromdagen landade det första flyget från Israel till Bahrain. Netanyahu uttryckte, att detta är ett stort steg mot ett genombrott och ett fredsavtal mellan dessa två länder.

Profetian från den gamla kvinnan i Valdres, 1968

Det kom en kommentar från broder Björn Ekholm, i mitt förra inlägg ”Israel är kännetecknet för uppryckandet av församlingen”. Där ställer han följande intressanta fråga:

”Är konflikten mellan Azerbajdzjan och Armenien den lilla konflikt som den gamla kvinnan i Valdres såg 1968 i sin syn som skulle vara starten på det tredje världskriget? Det skulle ju börja som en liten konflikt som inte löses utan som istället breder ut sig och till slut blir hela världen involverad.”

En kvinna i Etnedal, Valdres fick 1968 en syn som handlar om framtiden, Jesu återkomst, det tredje världskriget, och tiden som skulle föregå innan detta. Predikanten Emanuel Minos mötte denna kvinna, och fick förmedla det budskap som Herren hade lagt på hennes hjärta. Profetian, som kan läsas i sin helhet på Holger Nilssons hemsida (länk i källförteckning), skriver bland annat följande när det kommer till det tredje och kommande världskriget:

”Det tredje världskriget kommer att starta på ett sätt som Kriget börjar först som en liten konflikt, en obetydlig konflikt. Men den slutar inte. Den tilltar och breder ut sig. Till slut utvecklar det sig till ett stort krig. Mot slutet av det stora kriget blir fruktansvärda vapen tagna i bruk, bland annat atomvapen. Luft, jord och vatten blir förgiftat och ödelagt. Luften kommer att bli så förorenad att det är omöjligt att andas den, och det kommer att drabba flera kontinenter, Amerika, Europa, Japan, Australien - de rika länderna. ingen hade väntat och från ett oväntat håll, och vi är lika oförberedda som vi var 9 april 1940."

Just nu har den gamla konflikten mellan Armenien och Azerbajdzjan blossat upp igen, som hela tiden skördar nya dödsoffer. Det som gör det intressant är att länder som Iran och Ryssland, har tidigare varit involverade i detta krig, och om dom väljer att göra det igen, så kan kriget utveckla sig.

Avslutning

 Jes 43:2 - Om du går genom vatten är jag med dig, eller genom strömmar så ska de inte dränka dig. Om du går genom eld ska du inte bli svedd, lågan ska inte bränna dig.

Jag upplevde en tsunami, och vattnet omslöt mig på alla sidor. Vågorna var så höga, att jag inte kunde se över eller förbi dem. Jag var helt säker på att drunkna och gå under i vattenmassorna. Men jag upptäckte, att jag inte var ensam – Du var där, och höll tillbaka vattnet så det inte skulle dränka mig.

 Jag tittade mig omkring, och kunde bara se eld. Det var en domseld, och det kändes som om all världens mörker hade omslutit just mig. Denna eld var ut på att förtära, förstöra och bränna mig. Hettan var outhållig, och röken kvävde mina lungor. Det fanns ingenstans där jag kunde undslippa, eller någonstans dit jag kunde fly. Men jag upptäckte att jag inte var ensam i elden – Du var där, och du stod bredvid mig för att beskydda mig från lågornas hetta, så jag inte skulle bli svedd eller bli bränd.

”Herren är med dig i den tid vi lever i, och kommer att fullborda det verk han har påbörjat”

 

Källa:

https://worldisraelnews.com/giant-steps-netanyahu-hails-7-agreements-signed-in-bahrain/

https://flammor.com/allvarlig-profetia-om-vr-tid-holger-nilssonnbsp-nbsp-nbsp--p269.html

 

 

8 kommentarer:

 1. Amen, halleluja Jesus!Din ankomst/uppryckande närmar sig sannerligen med hast nu, det ena arab landet efter det andra ingår fredsavtal med Israel i rask takt nu och ett tu tre är förbundet med de många klart och upp byggandet av det tredje templet kan ta sin början, men det ljuvliga med alltihop är ju att du Jesus kommer att rycka upp oss som tillhör dig Jesus innan förbundet med de många är klart och innan Antikrist har stigit fram och förklarat vem han är, så det är verkligen underbara tider nu för alla som är frälsta att alldeles strax ska vi få vara med honom och fira bröllopsmåltid i paradiset tillsammans med vår fader Jesus Kristus guds son + mycket mycket annat roligt som dessutom varar i evighet, tack älskade Jesus för att du gjorde detta möjligt för oss alla, att alla som tror på och älskar dig har du förberett något alldeles underbart till oss som vi aldrig någonsin skulle kunna förstå eller tänka ut hur fint och skönt vi kommer att få det på alla sätt och vis dit du kommer att alldeles strax föra oss när vår tid här på jorden är slut amen halleluja Jesus.

  Hälsningar

  Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jesus, för allt det du har i beredskap för ditt folk. Nåd, härlighet och en evighet med dig.

   Halleluja!

   Radera
 2. Ja jag har haft mycket tankar på den här gamla profetian sedan jag fick höra talas om den första gången. Den känns mycket speciell och jag har en stark tro på att den bör tas på allvar. Dessutom stämmer den ju till punkt och pricka med allt som hänt hittills i världen. Det senaste decenniet har världen fått uppleva flera nya konflikter och man har varje gång undrat, är det denna? Eller kan det vara denna? Likaså denna gång. Dock känns det annorlunda nu. Direkt när jag i media läste om den första konfrontationen mellan dessa två länder så fick jag en stark känsla av att "den här är det". Den "passar också bättre in" på en konflikt som skulle kunna ha den potentialen om man betänker det geografiska läget och vilka länder som har varit involverade tidigare där och som ånyo skulle kunna bli det. Hur som helst är det ingen tvekan om att det drar ihop sig på alla fronter nu i världen. Något riktigt allvarligt kommer snart att hända. Det ligger också väldigt bra i linje med broder Dana Coverstones syn. Virussmittan har tagit fart ordentligt igen och det råder närmast paniktillstånd över detta i stora delar av världen. Presidentvalet i Amerika står för dörren och Macron och Erdogan har blivit rejält ovänner pga mordet på den franska journalisten och kärnan i det handlar om en krock mellan kristendomen och islam och synen på yttrandefrihet och demokrati. Det är verkligen ingen liten sak och när två världsledare bråkar om just detta är det riktigt allvarligt och farligt enligt min åsikt.

  Guds frid och varma hälsningar Björn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Björn,

   Tack för en bra uppsummering i förhållande till vad som händer i världen just nu. Det är många saker på en gang, som profetior också bekräftar. Hur lång nådatid vi kommer att få kommer visa sig, men jag tror på samma sätt som dig - att vi lever i tiden där profetiorna uppfylls och därmed också vårt kommande hopp.

   Maranatha!

   Radera
 3. Är hästen från Troja också ett profetiskt budskap, fast det är "fel" människor som förmedlar det, Erdogan har försökt komma in i EU under många år, men har nu många lojala "trojaner" som EU hjälpt till med att bära in, dessutom med ett klart budskap att ta över med hjälp av livmödrar, hela europas agerande är lika korkat som i berättelsen om den Trojanska hästen.
  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Trojanska_h%C3%A4sten

  SvaraRadera
 4. Rättelse: den franska läraren, inte journalisten. Ber om ursäkt för felbenämningen.

  SvaraRadera
 5. Amen jsg hoppas jedus kommer snart så vi blir lösts från frpn vårt begör frt jsg vill görs de gör ja intrr o drt jag hatar de gör jsg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Du,

   Herrens återkomst blir en förlösning från allt som binder oss, och denna världens mörker. Man jag ber samtidigt, att Herren ska hela, styrka och hjälpa dig, redan nu, i din situation. Precis som jag skriver till sist i mailen - Herren är med dig, genom eld och genom vatten. Han känner din situation och vet precis hur du har det.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera