onsdag 18 mars 2015

Netanyahu och det kommande förbundet


Netanyahu har precis vunnit valet i Israel, där han överraskade och slog alla med häpnad. Det betyder att Benjamin Netanyahu kommer att fortsätta som premiärminister under den nästa mandatperioden.

Men det betyder också samtidigt, att om vi är så långt som vi tror i ändtidens skeende och om det är på det sättet att vi med stora steg är på väg mot vedermödans tid, så kommer Netanyahu att få en allt mer framträdande roll i bibliska profetior och i tiden framöver.

Desvärre är det på det sättet, att det kan vara Netanyahu som kommer att vara den Israeliska ledare som kommer att sluta det betydande och profetiska förbundet med Antikrist, som kommer att inleda och påbörja den sista årsveckan och vedermödans tid.  

Årsveckan inleds med ett förbund

Dan 9: 27 - Han skall stadfästa förbundet med de många under en vecka, och mitt i veckan skall han avskaffa slaktoffer och mato0ffer. Och på styggelsers vinge skall förödaren komma, till dess att förstöring och oryggligt beslutad straffdom utgjuts över förödaren."

I Danielsboken 9 finns en av de allra viktigaste profetiorna vi kan hitta i skriften med hänsyn till ändetiden och Guds konkreta framtidslöften för Israel. Denna profetia får sin början nästan 500 år före korset, och får sin fullbordan då Jesus sätter sina fötter på oljeberget, och upprättar riket för Israel.

Den sista och 70:e årsveckan kommer att inledas med att ”en kommande furste” kommer att sluta och stadsfästa ett förbund med de många som framför allt berör Israel. För Israel kommer det här att vara ett förbund, som först kommer att brytas 3,5 år senare när Antikrist invaderar Jerusalem.

Ett förbund med döden

Jes 28: 15 – Ni säger: "Vi har slutit förbund med döden,
vi har ingått fördrag med dödsriket. När gisslet far fram som en översvämmande flod, skall det inte nå oss, ty vi har gjort lögnen till vår tillflykt, falskheten till vårt gömställe.

Utan att veta om det, så kommer det att vara Satan själv som Israel kommer att gå i förbund med, och kommer alltså att vara ett förbund med döden. Ett förbund som kommer att ha stora konsekvenser för det judiska folket.

Det har funnits många ”antikrister” och många världsriken som om igen har prövat att tillintetgöra och förstöra det judiska folket. Men den värsta och den grymmaste ledaren kommer att vara i förbund med Satan själv, och kommer att bedriva den största judeförföljelse som världen någonsin har upplevt och sett.

Profetia angående Netanyahu

Det finns en intressant profetia angående Benjamin Netanyahu som just omhandlar hans tid som premiärminister. På samma sätt som att den första delen redan har gått i uppfyllelse, kan vara på det sättet att vi samtidigt är på väg att se en uppfyllelse av den sista delen av profetian, som har med vedermödans och nödens tid att göra för Israels folk.

Det var Michael Evens som talade profetiskt över Netanyahu för över trettio år sedan. Michael är en inflytelserik person, och är både journalist, författare och en av världens ledande experter på Mellanöstern. Han är väl förtrogen med det israeliska ledarskapet, såväl den tidigare premiärministern Menachem Begin, som den nuvarande Benjamin Netanyahu.Han talade då profetiskt över Netanyahu, och sa att han skulle bli premiärminister två gånger och under den andra perioden skulle en av de allvarligaste tiderna i Israels historia komma.

Även om Netanyahu nu har blivit vald för en tredje mandatperiod i rad, är det intressant med hänsyn till just det att det skulle vara Netanyahu som kommer att vara Israels lederare under denna svåra och kommande period för Israel.

Det kommande förbundet

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om detta kommande förbund som Israel kommer att sluta med syndens människa Antikrist. Var varmt välkommen att ta del av detta här:

Jesus kommer snart!

1 kommentar:

 1. Jag citerar -

  "Det var Michael Evens som talade profetiskt över Netanyahu för över trettio år sedan. Michael är en inflytelserik person, och är både journalist, författare och en av världens ledande experter på Mellanöstern. Han är väl förtrogen med det israeliska ledarskapet, såväl den tidigare premiärministern Menachem Begin, som den nuvarande Benjamin Netanyahu.Han talade då profetiskt över Netanyahu, och sa att han skulle bli premiärminister två gånger och under den andra perioden skulle en av de allvarligaste tiderna i Israels historia komma" - slut citat.

  Ja ett stort Mellanösternkrig står nu för dörren.
  Och,
  Apokalypsen skall snart börja med krig på Balkan.

  Arne Strand.

  SvaraRadera