tisdag 14 april 2020

Påskens profetiska nyheter!


”Profetiska nyheter i en profetisk tid”. Ja, det är så vi upplever och beskriver det som sker just nu.  Det är nyheter som bekräftar och pekar på kommande händelser eller händelser som uppfylls här och nu. Det är nyheter som visar att tusentals år gamla profetior blir uppfyllda inför våra ögon, som samtidigt är en försäkran och ett bevis för att vi lever i den yttersta tiden, där Jesus mycket snart kommer tillbaka”

Rabbi beställer en vit kappa till Messias framträdande

Dom judiska förberedelserna till att ta emot den kommande Messias fortsätter. Nu har en av de översta ledande rabbiner i Israel förberett en kappa som ska användas i en särskild ceremoni för att ta emot och välkomna Messias när han träder fram. Det är en väldigt hög förväntan till Messias framträdande just nu. Dessvärre kommer det att vara Antikrist som nationen Israel kommer att ta emot.  


7,7 miljarder människor under påsk

Judarnas påsk firas i 8 dagar, och avslutas den 16 april. Precis här under påskdagarna kom värdens befolkning upp på ett samlat antal av 7,777,777,777 människor. Det vil säga cirka 7,7 miljarder. Talet 7 står för helighet och fullkomlighet. Är det ett tecken på att människans tal är fulländat och att vi har nått det antal som vi ska innan Herren sätter igång den sista tidens stora händelser?


Den största supermåne i 2020 under påsken

Här i påsk upplevde vi ännu en supermåne som bland annat var synlig över Israel. Ganska ovanligt så upplever vi faktiskt tre supermånar i rad i månaden mars, april och maj. Alle tre sker på judiska högtider eller helgdagar - Purim, Pesach (påsk) och Pesach Sheni i maj (den andra påsken). Den största i hela 2020 är den vi upplevde under påskdagarna. När vi upplever en supermåne under just påsken, så är det för judarna ett ändetidstecken.


Netanyahu överväger att offra lamm på tempelberget

Netanyahu överväger att offra lamm på tempelberget under denna påsk, som då skulle vara första gången i 2000 år. Det är ett stort steg i ett profetiskt uppfyllande, då vi vet att det är just detta offer som Antikrist kommer att stoppa, när han övertar templet och själv gör sig till gud. Jag har dessvärre ingen bekräftelse på om själva offret ägde rum.


Avslutning

För ett par inläggs sedan skrevs följande kommentar från en läsare:

Gud talar med jämna nummer 10 gånger om dagen för mig nu. Det har bara ökat och ökat de senaste veckorna. Gud ger varningar och budskap hela tiden nu. Han ställer allt till rätta inför slutspurten nu när vi springer på upploppet med vår segerkrans”

Tack för att du delar detta uppmuntrande vittnesbörd! Herren bekräftar i dag genom personlige tilltal att tiden är nu, att Guds folk är inne på själva upploppet och segerkransen är inom räckhåll. Därför måste vi sätta vårt lit till Herren, dra när till honom och låta hans kraft bära oss över målstrecket. Det sker stora omvälvningar och förändringar i världen just nu. Ändå är det ingenting jämfört med den tid som kommer efter det att Herren har hämtat sitt folk. 

Vad behöver du för att klara den sista sträckan? På vilket sätt behöver du bli styrkt i din vandring med Herren? Han vet redan vad du behöver, men han önskar att vi sträcker oss ut och visar hur mycket vi behöver honom i våra liv. För han är just den som styrker matta händer och svaga knän. Mitt hopp och min tro är, att vi snart möts på himlens sky för att hylla, älska och tillbe konungarnas konung.

Jesus kommer snart!

7 kommentarer:

 1. Halleluja Broder, tack för att du uppmärksamma mitt sanna testimony. Allt bara faller på plats mer och mer. Vi är så nära att möta brudgummen bland molnen nu. Ni vet att bokrullen öppnas mer och mer ju närmare vi är målet, så tror jag Gud alltid har jobbat. Det dom inte förstog eller visste då vet vi nu. Uppryckandet är så nära nu så vissa som får uppenbarelse kan räkna fram dagen typ, för vi är i tiden säsongen. Gud uppenbarar saker för dom som bultar. När bibeln skrevs var det ca 2000 år kvar, därför skrev Gud no man can now the day or the hour. Men när det är mindre än 200 dagar kvar till uppryckandet ja då finns det många luckor som talar.

  Mitt goda råd är att stänga av tv och radio, be och laga mat och bara njut och sök Gud för han är så nära nu och vill att vi laserfokuserar på han och inte oroar oss över virus och världsliga tal. Allt det som händet och sägs har redan visats i filmer från hollywood och tv spel. Resident evil, walking dead, the flu, 28 dagar senare, Iam a legend ch mängder med filmer och reklam.
  Världen är en scen styrd av Luciferians. Skit i trump men be för han och grannen, Herren kommer nu

  Victor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Victor,

   Jag visste inte vem som hade skrivit det välsignade vittnesbördet så jag hoppades att det var okej att jag delade det här på sidan. Ja, det är tid till att dra när till Herren. Herrens brud förbereder sig och vår längtan efter brudgummen gör att vårt fokus är allt mer på Herren.

   Guds rika välsignelse i hoppet i Herrens tillkommelse

   Mikael

   Radera
 2. Halleluja Jesus jag vill komma närmre dig Jesus och även ta med mina bröder,systrar på FB där flera är både frälsta och inte frälsta + min släkt,familj och övriga vänner som aldrig har varit kristna eller som har tappat tron på dig att du ska få komma in i deras hjärtan så att även de kan hinna bli frälsta innan det blir försent,tack Jesus för att jag tillhör dig och att du skyddar oss mot corona viruset nu och tidigare olyckor som har drabbat mig som har blivit lindrigare än vad de annars skulle bli och där olyckor som hotat att bli en olycka inte blivit någon olycka alls för att jag har lärt mig hur du kommunicerar med oss människor när vi sover respektive när vi är vakna mycket tacksam för den hjälpen Jesus och mycket snart kommer du tillbaks för att hämta hem oss som tillhör dig för en kommande bröllopsfest och en evig underbar framtid tillsammans med dig i paradiset + övriga frälsta världen runt.

  Guds frid & rika välsignelse till er alla

  Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen Niklas

   Jag instämmer i din bön för alla våra syskon runt om i hela Sverige.

   I Jesu välsignade namn.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 3. Värt att nämna med anledning av antalet människor. Vi vet ju att judarnas dygn börjar vid solnedgången. Vi nådde 7,777,777,777 under kvällen. Alltså inte bara under judarnas påsk, men under den sista dagen av deras påsk. Dagen då de enligt tradition gick igenom Röda havet.

  (Sen får man ju vara ödmjuk inför det faktum att ingen vet exakt hur många människor det finns på jorden under en given stund. Det finns beräkningar från olika håll, som visar på olika siffror. Men visst är det intressant, och visst lutar det åt att det är sant, även om det inte är på minuten, eller ens timman rätt.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din hälsning,

   Ja, det är väldigt intressant, att just på denna dag, Nisan 21, kommer världsbefolkningen upp på 7,7 mia. människor, som också är den sista dagen i judarnas påsk.

   Jag är glad för att det lyckades mig att ta ett screen-shot precis i ögonblicket. :-)

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Jag får liv att korrigera mig själv. Ser nu att judiska påsken slutar imorgon den 16 vid skymningen.

   Radera