lördag 10 oktober 2020

Jesus kommer snarare än vi tror!


 

Erdoğan utmanar Israel

Erdoğan, Turkiets president, backar inte upp omkring det uppmärksammade ”Abraham-avtalet” som fler och fler arabländer tillsluter sig till. Han har precis proklamerat, att ”Jerusalem är vår stad”, som med andra ord betyder, att i följe Erdoğan, kommer Jerusalem aldrig någonsin att tillhöra Israel eller det judiska folket.

Hungersnödskatastrofer

WFP:s (World Food Program) verkställande direktör, har precis varnat för att förutom hotet från Covid-19, står världen inför hungersnödskatastrofer av bibliska proportioner – något som kunde leda till 300 000 dödsfall per dag.

Invasion av gräshoppor

I Chile upplever bönder en invasion av millioner av gräshoppor som förstör all gröda, träd och betesmarker på deras väg.

Var tionde människa är smittad

WHO (World Health Organisation) uttalar sig om att bästa uppskattning visar, att ungefär 1 av 10 i hela världen kan vara smittad med Covid-19 – det vill säga, mer än 20 gånger antalet bekräftade fall. WHO varnar samtidigt för en svår tid framöver.

Jesus kommer snarare än vi tror

På hemsidan ”Jesus Kommer Snart”, skrev en broder följande kommentar:

”Man behöver inte vara Einstein för att förstå Jesus lever. Jesus är verklighet. Jesus kommer snarare än vi tror”.

Det är så sant som det är sagt. Tidens tecken ger oss både en förståelse för Guds existens, men också det att Herrens ord är trovärdigt. Alla profetiska löften kommer att uppfyllas – till punkt och pricka, ett efter ett. Det största är löftet om vår eviga frälsning, i vårt himmelska hem.

Våra namn är skrivna i himlen

Luk 10: 17 - De sjuttio kom glada tillbaka och berättade: "Herre, till och med de onda andarna lyder oss i ditt namn." 18 Han sade till dem: "Jag såg Satan falla ner från himlen som en blixt. 19 Se, jag har gett er makt att trampa på ormar och skorpioner och över fiendens hela välde. Ingenting ska någonsin skada er. 20 Men gläd er inte över att andarna lyder er, utan gläd er över att era namn är skrivna i himlen."

Lärjungarna kom tillbaka och var väldigt glada och prisade sig lyckliga, för att till och med dom onda andarna var lydiga i Jesu namn. Jesus svarade, att det inte var något särskilt, men är något som förväntas ske när vi använder hans namn. Men något vi skulle jubla och prisa oss lyckliga över, var det att våra namn står skriva i Livets bok!

Jag är tacksam för att jag är frälst, och jag är tacksam för att Jesu dyrbara blod räcker helt in i evigheten. Jag är lycklig för att han utvalde just mig, och tog mig från det djupaste mörker, in i hans rike av ljus och säkrade mig en plats i hans eviga himmel.

 

Tack Jesus för din frälsning, och tack Herre, för din återkomst!

 

Källa:

https://www1.cbn.com/cbnnews/israel/2020/october/erdogan-tells-turkish-leaders-lsquo-jerusalem-is-ours-rsquo

https://insight.wfp.org/wfp-chief-warns-of-hunger-pandemic-as-global-food-crises-report-launched-3ee3edb38e47

https://strangesounds.org/2020/10/locust-plague-chile-combarbala-video.html

8 kommentarer:

 1. Ja det är verkligen sant att Jesus strax kommer att hämta hem de som tillhör honom så många syner som jag har fått 2020 + allt annat som händer i mängder år 2020 så finns det verkligen inget att tveka över när det gäller den saken och jag är 100% redo för att möta honom i skyn vilken sekund, minut, timme, dag, vecka, månad som helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Jag hade en underbar dröm i natt som jag kanske delar i nästa inlägg. Det var så verkligt att jag vaknade av det. Vi är snart hemma i vårt himmelska hem, till en underbar bröllopsfest.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Låter spännande Mikael berätta gärna om det kom från herren, för då är det verkligen på riktigt och något som glädjer andra som läser det, det piggar upp bara positivt Mikael.

  Guds Frid och
  Guds Rika Välsignelse broder

  Varma Hälsningar Från En Annan Broder i ett kylslaget Skåneland

  SvaraRadera
 3. Har man fått höra A broder vill man absolut höra B också allt herren säger/visar genom drömmar/syner är intressant och givande för andra att ta del av och talar om för alla även för de som inte är kristna idag, att Jesus finns på riktigt och hur mån han är om sina barn och hur han leder dom hela vägen fram till målet.

  SvaraRadera
 4. Mikael, dela din dröm det är uppmuntrande, i morgon kan det vara för sent. Imorgon är högtiderna, trumpets, atonement och Israels delning enligt thora calendern (abrahamaccordet lämnas över till Israel)
  Frid

  SvaraRadera
 5. Tack för ännu ett intressant inlägg! Dina inlägg är verkligen en ljuspunkt att se fram emot! Det händer ju oerhört mycket just nu, det är verkligen spännande att leva och få se framemot att Jesus kommer snart. Var välsignad! Mvh L

  SvaraRadera
 6. Är covid 19 en beställd labbprodukt, 2019?
  Läste någonstans att Covid-19 betyder certifikat of vaccination identifikation

  SvaraRadera
 7. Jag fick en syn nu på morgonen 16/10 om flera rökpelare från den vänstra sidan långt borta liksom en rökpelare från den norra sidan även det långt borta från där jag befann mig då, när jag cyklade hem från mitt jobb när jag cyklade rakt neråt. Möjligen att rökmolnen kommer från kommande och eller nystartade krig i vår nuvarande värld.

  Guds frid och Herrens välsignelse i denna sena tid

  Hälsningar från Niklas i samarbete med Herren min far

  SvaraRadera