fredag 9 februari 2024

Guds profetiska varning står skrivet på väggen!

 


Dan 5:5 - I samma stund visade sig fingrar som av en människohand som skrev på den vitkalkade väggen mitt emot den stora ljusstaken i kungens palats, och kungen såg handen som skrev.

Kung Belshassar såg Herrens hand skriva och profetera på väggen, men han kunde inte tolka skriften. Daniel, som bar vittnesbörd om att ha 'heliga gudars andar i sig', tolkade skriften och talade Guds ord. Budskapet som Herren gav var att kungadömet som kungen styrde var räknat och skulle ta slut.

I det tidigare inlägget delade vi vittnesbördet från den här världen, där man i frustration och förtvivlan konstaterar att "den här världen är i uppror". Det är genom dessa tydliga tecken som vi upplever idag, och på samma sätt som på Daniels tid, en kraftfull hand som beskriver och förkunnar Guds profetiska varning om att denna värld är på väg mot upplösning och fullständigt mörker. Men precis som på Daniels tid förstår inte den här världen att tolka skriften på väggen.

Kommande profetiska händelser

Man förstår helt enkelt inte det andlige skeendet och man ser inte dessa profetiska händelser som snart kommer att inträffa. Människan förstår inte uppryckandet av Guds församling och borttagandet av miljontals människors liv. Man inser inte att snart kommer en man att stiga fram, en man som kommer att vara ett med och förenad med Satan själv. Man är samtidigt blinda för Herrens manande röst, där Han kallar och uppmanar människor ända in i det sista att omvända sig och ta emot Herrens frälsande kraft.

Människorna ser och upplever dessa enorma tecken på samma sätt som Guds väntande församling, men de förstår inte att det är Guds vädjande röst vi upplever.

Mellanöstern står i brand

Efter de senaste attackerna från USA undrar alla hur Iran kommer att reagera? Kommer USA eller Israel att agera först, eller kommer Iran att våga utmana västvärlden? Iran ser sig själva som en viktig och central del i profetior om ändens tid. Ayatollah Khamenei, Irans andlige ledare, har sedan tidigare varnat för att en ny världsordning är på väg och att Iran kommer att spela en betydande roll i att forma denna nya världsordning. Ayatollah uttrycker sig så här:

“Iran will lead this “new world order” that will replace American influence as capitalism and Western influence collapse, according to Khamenei.”

"Iran kommer att leda den 'nya världsordningen' som kommer att ta över efter det amerikanska inflytandet när kapitalismen och det västerländska inflytandet kollapsar, enligt Khamenei."

“We have important potential outside Iran, we have supporters, we have strategic depth, in the region, some because of Islam, some because of language, some because of Shia religion, these are all our strengths, we should use them all”.

"Vi har starka möjligheter utanför Iran, vi har stöd, vi har strategiska fördelar i regionen, både på grund av islam, språk och shiamuslimsk religion. Dessa är våra styrkor som vi bör använda."

Situationen i Mellanöstern är ju minst sagt allvarlig och efter det att USA har svarat igen så varnar nu också Irak för att den "aggressiva" attacken sätter regionen "på gränsen till avgrunden". Det betyder att den här världen balanserar på gränsen till fullständig upplösning och till det vi kallar vedermöda. En svart skugga är på väg över Mellanöstern och ut ur den skuggan kommer Antikrist att resa sig och ta över land efter land, till dess vi upplever det sista världsriket innan tusenårsriket.

Avslutning

Kor 3:3 – Det är uppenbart att ni är ett Kristusbrev skrivet genom vår tjänst, inte med bläck utan med den levande Gudens Ande, inte på tavlor av sten utan på tavlor av kött i era hjärtan.

"Din dyrbara Ande, Herre, har tagit hand om och vårdat mitt hjärta. Du har gjort det lydigt och formbart. Med en mild, tålmodig och långsam hand har du strukit och sått ut i min hjärtas åker. Jag har sett din godhet, kärlek och väldoft sprida sig. Jag har blivit ett brev från Kristus - skrivet, komponerat och formgivet av dig. Brevet vittnar om din nåd, som dagligen arbetar i och genom mig. Det har varit en sköld som har omslutit och bevarat mina tankar och mina ögon på dig. Brevet och vittnesbördet är fullkomligt utan fel och fläckar. Områden där jag inte har räckt till eller har felat har inte fått något utrymme. Det är ett brev som vittnar om hur du ser och arbetar med mig. Jag har blivit en doft i denna värld. En doft för livet och döden - för en evighet med och utan dig. En doft som vittnar om din obetingade kärlek, men också om livet som är avskilt från ditt heliga ansikte."

Din väntande brud ropar ut: Kom snart, dyrbare och älskade Herre

Mikael

 

 

 

25 kommentarer:

 1. Hörde igår,
  Nu är allt förberett. I himlen och på jorden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen! Tack för din kommentar och för att du delar det Herren ger dig. Det är precis på samma sätt som jag upplever det. Allt är förberett och allt står klart till att de sista ändetidens händelser ska ske. Uppryckandet, världskrig, vedermöda och mörker. Nu är det verkligen tid till att lyfta våra huvuden i förväntan till honom. Han kommer mycket snart!

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 2. Dmitry Mededved, som kan vara den man som en dag kommer att ta över efter Putin, skriv och utalade sig på twitter häromdagen:

  NATO är en enorm militär allians, den totala befolkningen i alliansens medlemsländer är cirka 1 miljard människor, och deras samlade militärbudget kan uppgå till så mycket som 1,5 biljoner dollar. Så, eftersom våra militära kapaciteter är så ojämförliga, kommer vi helt enkelt inte att ha något val. Svaret kommer att vara asymmetriskt. För att försvara vårt lands territoriella integritet kommer ballistiska och kryssningsmissiler med särskilda stridsspetsar att tas i bruk. Detta baseras på våra militärdokument och är väl känt för alla. Och detta är exakt den där Apokalypsen. Slutet på allt. Därför måste västpolitikerna berätta den bittra sanningen för sina väljare och sluta ta dem för obetänksamma idioter; förklara för dem vad som verkligen kommer att hända och sluta upprepa den falska mantrat att förbereda sig för krig mot Ryssland om och om igen.

  Min kommentar: Dmitry varnar för ett kommande apokalyptiskt krig om det blir en konfrontation mellan USA/Nato och Ryssland. Det är precis det scenario vi upplever och kommer utspela sig i uppenbarelseboken.

  Jesus kommer snart

  Mikael

  https://twitter.com/MedvedevRussiaE/status/1755156425100103681

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du sett när Tucker Carlson intervjuar Putin? Om Nato först anfaller Ryssland kan det bli detta fruktansvärda krig! Se gärna intervjun där Putin sedan flera år tillbaka får uttala sig i västmedia!

   Guds frid!🙏

   Radera
 3. En evighet utan Gud är något som är svårt att sätta i perspektiv och ännu svårare att beskriva med ord. Det finns inga känslor eller ord som kan förmedla det sinnestillstånd som råder på en plats som är övergiven av Gud.

  Det finns en plats där Gud inte är närvarande, där det inte finns något ljus. Det är en plats fylld av olycka, smärta och förtvivlan - en evig plåga utan slut. I den andliga världen finns bara ett nu, som aldrig tar slut. Det är en evighet utan vår frälsare, och den som hamnar där inser att de har förkastat Guds nåd och kärlek under sitt liv.

  Jag skulle vilja måla upp en sann och tydlig bild av denna plats, men det är omöjligt med mänskliga ord. Mörkret som börjar vid döden har ingen ände. Det är en evighet av förtvivlan och outtalade böner. Varje människa måste undfly denna plats och söka frälsning i Jesus Kristus.

  Låt oss be för själarnas frälsning under denna korta tid.

  Mikael

  SvaraRadera
 4. Det finns inget viktigare än att be för varje människas frälsning.
  Varje själ är så dyrbar.
  Först i vedermödan med märket om man tar det, är frälsning inte möjlig. Men även under vedermödan kommer människor att bli frälsta.
  Kom älskade Herre Jesus!

  SvaraRadera
 5. https://www.haaretz.com/israel-news/travel/parks-nature/2024-02-08/ty-article/.premium/ultra-rare-white-rainbow-spotted-in-northern-israel/0000018d-8825-d424-abad-9b7d8a920000

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ett härligt tecken i skyn!
   Länken ovan handlar om att norra Israel har haft en vit regnbåge, vilket betecknas som speciellt. Tecknet tolkas som en nära förestående ankomst av Messias.

   Enligt Zohar (section 1, 72b) "But, according to the Zohar, a rainbow of bright colors or entirely white marks the imminent arrival of the Messiah."

   Radera
  2. Tack för att du delar tecken i himlen. Intressant att det bland judarna tolkas som Messias snara ankomst

   Mikael

   Radera
  3. Det står väl inget om detta i bibeln . Vit regnbåge skulle vara ett tecken??

   Radera
 6. Ännu en frukstansvärd nyhet som har med AI att göra.

  Det första "AI-barnet" i världen, skapat av kinesiska forskare, som har känslomässig utveckling och förmågan att tänka likt en tre- eller fyraåring.

  Man är på väg att skapa människor med inbyggd dator eller dator med inbyggd mänskliga funktioner och bägge är lika fruktansvärt. Det är människan som försöker att leka gud och själv bli skapare.

  https://www.standard.co.uk/news/tech/first-ai-child-tong-tong-china-b1138176.html

  SvaraRadera
 7. Det här är också en intressant nyhet:

  Nästan två år efter Rysslands anfallskrig mot Ukraina rustar president Putin ett annat område – Arktis. Utbyggda baser, vapentester och nya attackubåtar tvingar såväl Sverige som Nato att vända blickarna norrut.

  Min kommentar:

  Det som gör det lite intressant är att utombibliska profetior som talar om ett ryskt anfall på Sverige beskriver det som att det börjar och kommer börja i norra Sverige.

  https://www.svd.se/a/8JgjpW/arktis-putin-rustar-upp-kan-utmana-nato

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte bara Ryssland som gör anspråk på Arktis. En rad länder gör anspråk på Arktis: Danmark, Kanada, Norge, USA och Kina. Flera av länderna hävdar att man har rätt till områden i och med Lomonosovryggens utsträckning.

   Radera
 8. Syrien hotar med krig och Egypten hotar att bryta fredsaftal med Israel!

  Faisal Miqdad, Syriens utrikesminister, framhöll att Syrien är redo att kämpa mot Israel och att befrielsen av de ockuperade Golanhöjderna fortfarande är av stor betydelse för landet. Samtidigt hotar Egypten med att suspendera sitt fredsavtal med Israel om israeliska trupper skickas in i den tättbefolkade gränsstaden Rafah i Gaza.

  Min kommentar:

  Det händer så mycket nu i Mellanöstern och runt Israel just nu, så det är helt otroligt. Land efter land vänder sig mot Israel och till och med länder som Egypten. Vi är på väg mot ändetidens krig och Jakobs nöd.

  Så många saker just nu pekar på Jesu återkomst!

  https://apnews.com/article/israel-hamas-war-news-02-11-2014-785309c668e15728c6aac9905f290b4d

  https://twitter.com/NationalIndNews/status/1756727656819691778

  Mikael

  SvaraRadera
 9. Kära Syskon,

  På fredag kommer ett inlägg som jag hoppas ni vill vara en del av. Det är ett upprop till förbön för Sverige, där vi ber för väckelse och omvändelse för vårt land.

  2 krön 7:14 - men mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn, ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och omvänder sig från sina onda vägar, då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land

  När Yonggi Choo var i Sverige fick han en nöd för Sverige där han profeterade att Sverige står vid ett vägskäl - mörker eller ljus, väckelse eller krig. Han sa att om inte Guds församling börjar att be för väckelse skulle krig komma till landet.

  Det här kommer att vara ett upprop till Guds folk till att be och ropa ut efter väckelse och frälsning för vårt land.

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 10. Jag kan tyvärr inte se några tecken på väckelse i detta land. Att enstaka personer blir frälsta, ja, och pris ske Gud för det! Men att vi skulle få uppleva tidigare folkväckelser, nej. Vill bara föra fram denna syn på ändetidens skeende. Vh /Magnus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan se ut som en omöjlig uppgift att se väckelse i vårt land. I egen kraft förmår vi ingenting, men den helige Ande kan göra det omöjliga möjligt. Men bara det att Guds församling börjar be för väckelse och få nöd för människors frälsning. Jag tror det var det budskap som Yonggi Cho fick ge vidare till Guds folk. Vi lever i en avgörande tid och Herren önskar att vi ska söka hans asikte i nöd för varje människa i Sverige.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 11. APG 4

  Och nu, Herre, se hur de hotar oss! Hjälp dina tjänare att frimodigt förkunna ditt ord, 30 genom att du räcker ut din hand och låter helande, tecken och under ske genom din helige tjänare Jesu namn

  "Herre, vi ödmjukar oss inför dig. Se i barmhärtighet till vårt land. Låt vår bön stiga upp som en rökelse inför ditt ansikte. Be ber om förlåtelse för all den styggelse och synd som råder. Vi ber om att mörkret må fördrivas och din härlighet må skina över Sverige igen. Vi ber om en genuin väckelsen och att du må frälsa i denne sena tid. Sträck ut din hand till under och tecken och låt Jesu namn bli förhärligat. I Jesu mäktiga och dyrbara namn"

  Mikael

  SvaraRadera
 12. WHO:s högsta läkare varnar nu för att "världen inte är förberedd för den hotande pandemin av "Desease X" (En ny virussjukom som fortfarnde kallas X)

  VÄRLDEN är inte förberedd för en ny pandemi, och den kan vara mycket värre än Covid, varnar WHO:s högsta läkare.

  Världshälsoorganisationens chef Tedros Adhanom Ghebreyesus varnade för att "Sjukdom X" snart kan härja på jorden eftersom människor inte har lärt sig avgörande läxor från tidigare pandemier och civilisationen kommer att "betala dyrt".

  Min kommentar: Det kan naturligtvis vara skrämselspropaganda från WHO, men det kan också vara på det sättet att man ser kommande pandemier som motsvarar det vi ser och upplever i pest och sjukdomar i vedermödan. Vi vet att det kommer och kanske är det så att den här världen redan kan se dessa mörka moln i horisonten.

  Jesus kommer snart!

  https://www.the-sun.com/health/10379105/world-not-prepared-disease-x-pandemic-covid-who-doctor/

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderar på om de är livrädda för att någon i en terrorhandling skall släppa lös något riktigt farligt virus som snabbt sprider sig. Farliga virus och bakterier torde ju finnas på labratorier där man forskar och försöker hitta botemedel. Men man kanske inte yttrar den farhågan öppet för att man är rädd att sprida panik eller väcka idéer? Hur som, det kan vara på det viset som farliga sjukdomar breder ut sig i den yttersta tiden. I vilket fall som helst får vi tacka HERREN JESUS att han förberett oss genom profetiorna. Sök HERREN JESUS ro och vila i de svåra frågorna som oroar.

   Radera
 13. Ytterligare upptrappning av kriget

  Israel har inlett en större serie anfall mot Libanon, där attackerna längre in över gränsen än vanligt.

  https://www.svd.se/a/9z5vbw/israel-serie-av-anfall-mot-libanon

  Mikael

  SvaraRadera
 14. Iran testar ballistiska missiler i förberedelse för ett angrepp mot Israel.

  Be för beskydd över Israel och det judiska folket!

  https://freebeacon.com/national-security/iran-tests-ballistic-missiles-in-preparation-for-strike-on-israel/

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gode Gud vi ber för Israel 🙏

   Radera
  2. Ja! Vi ber för Israel och det judiska folket!🙏🇮🇱❤

   https://youtu.be/oDerYmk3SJ0?si=rQ68688nHftaUZKF

   Guds frid!🙏

   Radera
 15. Djävulskometen som är 3 gånger större än Mount Everest kommer synas på himmelen och därefter en solförmörkelse över hela USA lagom till påsk! Detta är den tredje solförmörkelsen över USA och när denna har skett bildas ett kors över USA! Det känns som det är stora saker på gång, som kan få enorma konsekvenser för denna värld! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och Han kommer snart tillbaka!🙏🙏🙏

  Guds frid!🙏

  SvaraRadera