fredag 19 september 2014

Irans andlige lederare: New World Order är på väg


 
Irans andlige ledare Ayatollah Khamenei varnar att en ny världsordning är på väg (NWO), och att Iran kommer att ha en stor roll i att utforma denna nya världsordning.
http://www.businessinsider.com/iran-supreme-leader-prepare-for-new-world-order-2014-9

Ayatollah uttalar sig:
“Iran will lead this “new world order” that will replace American influence as capitalism and Western influence collapse, according to Khamenei.”
“We have important potential outside Iran, we have supporters, we have strategic depth, in the region, some because of Islam, some because of language, some because of Shia religion, these are all our strengths, we should use them all”.
Vi vet att muslimvärlden väntar på deras Messias, dom kallar Al-Mahdi, som är skrämmande lik den som bibeln beskriver som Antikrist.

Mahdi – Muslimernas Messias
Holger Nilsson skriver om denne Mahdi på sin hemsida:

Muslimerna väntar idag ivrig på att en muslimsk ledare, Al-Mahdi, skall uppenbara sig i världen. Denne Mahdi är kopplad till ett förväntat apokalyptiskt skeende, som innebär att när Mahdi uppenbarar sig kommer det att ha ett stort inflytande på både muslimer och icke-muslimer. Mahdis uppenbarande kommer att innebära stora dramatiska förändringar för hela världen.

Denna tro och förväntan finns alltså hos vissa muslimer.Parallellt med denna väntan har de religiösa judarna en stark förväntan på att deras Messias skall komma. Givetvis tror de att Messias ankomst innebär förändringar av positivt slag för dem. Som kristna förväntar vi att Jesus skall komma igen, men samtidigt att en falsk stark personlighet och ledare skall uppstå i den sista tiden, Antikrist.
Holger skriver också denna mycket slående mening: Vi kan alltså se slående paralleller mellan de bibliska profetiornas om Antikrist och den kommande Mahdi. Slut citat.

Muslimsk Antikrist
Jag kan inte se det på annat sätt än att den person som bibeln beskriver som Antikrist kommer utifrån den muslimska delen av världen. På många sätt är denne Madhi, skrämmande lik den som kristendomen beskriver som Antikrist.

I följe muslimsk eskatologi, kommer denne Mahdi att vara en politisk och religiös ledare som kommer att etablera en ny världsordning. Han kommer ridandes på en vit häst, och kommer att kontrollera och införa Islamsk lag över hela jorden. Madhi kommer att halshugga dem som inte kommer att konvertera till Islam, och han kommer att göra Islam till den enda religionen på jorden.
Denna Mahdi kommer att sluta ett sjuårigt förbund med Israel, och han kommer att inta, ockupera och ha sitt styre från Jerusalem. Han kommer samtidigt att starta en massiv förföljelse på judar.

Tidens tecken visar att Jesus snart kommer tillbaka!

2 kommentarer:

 1. Väldigt intressant,Mikael!
  Ja, det drar verkligen ihop sig på alla fronter nu...
  Det är spännande att se profetiorna gå i uppfyllelse, den ena efter den andra.
  Tack för all undervisning som du delar med oss, den är dyrbar och värdefull...
  Jag önskar dig och de dina allt gott och Herrens rika Välsignelse över era liv!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din hälsning Marguerite.
   Ja, det börjar att dra ihop sig nu på allvar. Det ger nöd för vårt land och för alla människor som ännu inte har tagit emot Herren som sin personlige frälsare. Må vi uppleva att Herren berör många människor ännu innan han kommer tillbaka.

   Samtidigt är jag så tacksam till Herren att han just frälste mig av alla människor. Det har inte gått en dag den sista tiden där jag inte har tackat för frälsningen och den fantastiksa nåd att få tillhöra honom. Jag kunde gjort helt andra sakar, och varit på en helt annan plats i mitt liv, men han kom till mig, frälste mig och gjorde något helt nytt i mitt liv, och nu tillhör jag honom!

   Tack för allt du delar, och för den uppmuntringens tjänst du har.
   Herrens välsignelse

   Mikael

   Radera