lördag 19 september 2015

IS översvämmar Europa med terrorister


Terrordåd och global terrorism får allt mer uppmärksamhet, och skapar allt större rubriker i nyheter och media. Världen upplever en stigande våldsspiral och växande terrorism runt om i världen. Nya tal visar att världen är betydligt våldsammare nu, än den var för bara ett par år sedan

Efter Isis expansion i Mellanöstern finns en ökad oro för islamistisk terror runt om i världen, då Isis inte bara är begränsad till sin arme nere i Mellanöstern, men kan också utföra angrepp genom bland annat sovande celler i Europa.

Översvämma Europa med terrorister


I augusti 2015 hotade Islamiska staten att ”översvämma” Europa med mer än 500 000 terrorister. Planen var att IS skulle transportera krigare från Syrien och Nordafrika över medelhavet.

Planen var att gömma terrorister bland dessa hundtatusentals flyktingar som lätt skulle komma i land i det kaos som råder i det yttre Europa. Medelhavet har som Gaddafi uttryckte sig för en del år sedan ” blivit ett hav av kaos”. Det betyder att tillsammans med dessa rejäla flyktingar som just nu flyr krig, kaos och fattigdom, finns samtidigt människor med onda planer, och som har en helt annan agenda.

Avhoppare från IS bekräftar


Redan i början av 2015 kom rapporter från avhoppare från IS som bekräftar att det här är tillfället.

En föredetta medlem av en jihadist grupp berättar att krigare har blivit smugglade på fartyg från Turkiet tillsammans med tusentals av flyktningar på väg till Europa. Som uppgift har dom att utföra terrorattacker mot västvärlden som hämnd för västerländska flyganfall mot IS positioner i Syrien.

Det andra sigillet

Upp 6:3 - Och när Lammet bröt det andra sigillet, hörde jag den andra varelsen säga: "Kom" En annan häst kom ut, en eldröd, och han som satt på den fick makt att ta bort freden från jorden så att människor skulle slakta varandra.

Jag vill påminna om det andra sigillet som omedelbart kommer att förlösa en ande av hat och död över hela jorden. Denne ryttare kommer att få makt och auktoritet att få människorna att slakta varandra och kommer att resultera i regionala konflikter, inbördeskrig och brutala terrordåd.

Det vi upplever nu är en försmak och ett förspel till det fruktansvärda scenario, som kommer att utspela sig under vedermödans tid. Tidens tecken pekar på att vår Herre och frälsare kommer mycket snart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar