torsdag 10 september 2015

Är flyktingströmmen en profetisk uppfyllelse?


I dag strömmar flyktingar från mellanöstern, och rekordmånga kommer till Europa. Bara under första halvåret har mer än 350 000 flyktingar anlänt till Europa, jämfört med 280 000 flyktingar som kom under hela 2014.

Det här är samtidigt ett tal som bara stiger och ökar vecka för vecka, och det finns inga tecken på att flyktingvågen kommer att ebba ut. Det ger oss en bild på det totala kaos och upplösning, som många länder i Mellanöstern befinner sig i just nu.

En profetisk uppfyllelse?

Jag tänker på den välkända profetian från 1968, där en kvinna i Etnedal i Norge fick en syn som handlar om framtiden, Jesu återkomst, det tredje världskriget och tiden som skulle föregå detta krig. En del av profetian kan omhandla den flyktingström som vi upplever just nu, och som aldrig har varit högre sedan andra världskriget:

"Folk från fattiga länder kommer att strömma in i Europa. De kommer också till Skandinavien och Norge. Folk kommer att ogilla att de är här och kommer att vara hårda mot dem. De kommer mer och mer att bli behandlade som judarna blev innan kriget. Då är måttet för våra synder nått. Detta kommer att ske strax före Jesu återkomst - och det tredje världskriget bryter lös.”

Hela profetian kan läsas i sin helhet här: http://www.flammor.com/profetior/profetia031.htm

Det tredje världskriget

Det som är intressant att nämna i denna profetia, är att den talar om ett tredje världskrig, som bryter ut strax efter det att Jesus kommer tillbaka. Ett krig som börjar som en liten konflikt, men som till slut utvecklar sig till ett stort krig. Resultatet blir förödande för Europa, USA, Australien och för de rika länderna, och vi kommer uppleva en omvänd flyktingström än den vi ser i dag. Profetian fortsätter så här:

”Resultatet blir att en liten rest blir kvar. De som finns kvar i de rika länderna kommer att försöka fly till de fattigaste länderna, som inte är skadade, men de kommer att behandla oss som vi har behandlat dem och inte vara så villiga att ta emot.”

Är den här flyktingströmmen vi upplever i dag en profetisk uppfyllelse av denna profetia, och kommer vi snart att uppleva uppryckelsen av församlingen som kommer att utlösa ”den stora olyckan”, och det tredje världskriget? Ett krig som enligt denna profetia kommer att orsaka en flyktingström från de rika länderna, till de fattigare delarna av världen.

Jesus kommer snart!


2 kommentarer:

 1. Fru Merkel i Tyskland slog upp portarna till Europa vilket splittrat folken. EU skälver som om draken har magknip. Betyder det i så fall att Det första sigillet är brutet och det är slut på församlingens tid?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid David.

   Tack för din kommentar. I alla fall betyder det, att vi är nära det det första sigillet som kommer att förlösa den vita hästen. Det är min tro, att det är symbolen på Antikrist framträdan och början på vedermödan eller din sista årsveckan.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera