söndag 31 mars 2024

Rysslands hot mot västvärlden

 


Ryssland har precis uttalat sitt mest skrämmande hot om ett tredje världskrig, där Putin säger att om han upplever att Väst hotar Rysslands suveränitet, är han beredd att agera: "Vapen finns till för att användas. Vi har våra egna principer. Vi är beredda att använda vapen, inklusive alla vapen, inklusive [kärnvapen], om vi talar om existensen av den ryska staten, skada på vår suveränitet och oberoende."

Det är inte första gången som Putin hotar västvärlden med kärnvapen. Här är en kort genomgång med några av de hot som Putin har gett under de senare åren:

Tidslinje av ryska hot

Här är en tidslinje över några av de knappt dolda och mer brutala hoten Vladimir Putin har riktat mot väst sedan invasionen av Ukraina för två år sedan.

24 FEBRUARI 2022 - Vladimir Putin: "Oavsett vem som försöker stå i vår väg eller ännu mer skapa hot mot vårt land och vårt folk måste de veta att Ryssland kommer att svara omedelbart, och konsekvenserna kommer att vara sådana som ni aldrig tidigare sett i er historia."

26 MARS 2022 - Putins förtrogne Dmitry Medvedev: "Vi har ett speciellt dokument om kärnvapenavskräckning. Detta dokument anger tydligt grunderna för vilka den ryska federationen har rätt att använda kärnvapen. ... [Detta inkluderar] när en aggression begås mot Ryssland och dess allierade."

20 APRIL 2022 - Vladimir Putin: "Den nya interkontinentala ballistiska missilen Sarmat, kapabel att bära kärnvapenhuvuden, kommer att tvinga alla som försöker hota vårt land med het aggressiv retorik att tänka till två gånger."

18 FEBRUARI 2024: Putins förtrogne Dmitry Medvedev: "Försök att återföra Ryssland till gränserna från 1991 kommer att leda till bara en sak. Mot ett globalt krig med västerländska länder som använder hela vår stats strategiska arsenal."

29 FEBRUARI 2024 - Vladimir Putin: "De måste förstå att vi också har vapen som kan träffa mål på deras territorium... Allt detta hotar verkligen en konflikt med användning av kärnvapen och förstörelsen av civilisationen. Förstår de inte det?"

13 MARS 2024 - Vladimir Putin: "Från en militärteknisk synvinkel är vi naturligtvis redo. ... Vapen finns till för att användas. Vi har våra egna principer."

Avslutning

Det som tidigare har varit dolt är nu uppenbart. Om Jesu tillkommelse tidigare har varit en gåta eller något diffust, så är tidens tecken mer tydliga och uppenbara än någonsin. Om vi tidigare har varit i tvivel om den här världens agenda, så är det inte längre något tvivel om Satans mål att demonisera en hel värld. Vi har tidigare kunnat gissa och undra oss i förhållande till en global världsregering, en kommande antikrist, en global religiös agenda och en NWO.

Men vi har kommit så långt så allt står tydligt och klart där den sista tidens agenda står skriven på väggen. Det uppenbara är vår snara kommande förlossning, men också den tid av mörker som följer därefter. Vi vet att vi är på väg hem, och vi vet att vår frälsare mycket snart kommer för att hämta sin blodköpta brud. Vi vet att uppryckandet är nära och vi vet att han har sparat oss från den kommande vreden. Vi vet det för att han har sagt det.

Vi lever i hoppet om Herrens tillkommelse där hoppet och tron mycket snart kommer att utbytas mot åskådning.

Jesus kommer mycket snart!

Mikael

7 kommentarer:

  1. Putin hotar, förstår inte hur han vågar, risken är stor att någon slår först, det finns kärnvapen både i luft land och vatten, ubåtar kan finnas tillräckligt nära för att slå ut allt viktigt för ryssland, vad vinner han med ett totalt utslaget land, ett kärnvapen tror han att han skall kunna skjuta ner, men en "matta" av laddningar på rad blåser bort försvaret när nästa kommer.

    SvaraRadera
  2. Vi har varnat för en kinesisk attack mot Taiwan ett tag nu. Något som bekräftar att en sådan händelse är närstående är denna artikel i aftonbladet. Den visar att Kina har byggt upp en replika av Taiwans huvudstad mitt i ödemarken. Där de utför militärövningar med bombflyg.

    Det var ju en kvinna som fick en syn av Herren, där Jesu återkomst hände i förbindelse med denna invasion.

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/y6eRo2/kina-utfor-militarovningar-mot-replika-av-taipei

    Mikael

    SvaraRadera
  3. Jesus är uppstånden och han kommer snart tillbaka!

    Maranatha

    Mikael

    SvaraRadera
  4. Den 8 april upplever en solförmörkelse som jag har skrivit om tidigare. En solförmörkelse som kan peka på domstider över USA. Det finns några som argumenterar för att det just precis var en solförmörkelse som människorna i Nineveh upplevde som överbevisade folket om att Jona var en profet. Det som är intressant med den solförmörkelse vi upplever i nästa vecka är att den faktiskt korsar städer i USA som just heter Nineveh. Det andra som också kan vara intressant här är att precis och mitt i korset av dessa totala förmörkelser (2017/2024) är precis i staden ”Little Egypt” (Lilla Egypten)

    Vi har precis haft påsk och många har säkert läst berättelsen om Moses och på det sätt hur Herren dömde de egyptiska gudarna en efter en. Den näst sista plågan var en solförmörkelse och i Egypten var solguden Ra och den högsta av gudarna. Men också den guden dömde Herren och visade det egyptiska folket att Javeh, vår Gud, Herrernas Herre och Konungarnas Konung.

    På samma sätt i dag dömer Herren den här världen och den här världens gud och visar att det bara är Han som är JAG ÄR är Gud, Konung och Herre.

    Maranatha

    Mikael

    SvaraRadera
  5. Kriget i Mellanöstern går in i en ny fas efter Israels flygattack mot Syriens konsulat, där Iran svär hämnd.

    Det här kan vara något som gör att kriget och utvecklingen i Mellanöstern kommer närmare en konfrontation mellan Israel och Iran men också ändetidens krig. Allt drar i hop sig, och man får konstatera att vi lever i profetiska tider.

    Jesus kommer mycket snart!

    https://edition.cnn.com/2024/04/02/middleeast/iran-response-israel-damascus-consulate-attack-intl-hnk/index.html

    Mikael

    SvaraRadera
  6. Taiwan har precis upplevt den värsta jordbävningen på 25 år. Den var 7,7 på richterskalan. Även jordbävningar är ett ändetidstecken, men låt oss be för Taiwan och dess invånare

    https://www.reuters.com/world/asia-pacific/strong-72-magnitude-earthquake-hits-taipei-2024-04-03/

    Mikael

    SvaraRadera
  7. Den 8 april ser vi detta tecken i himlen där en solförmörkelse drar över himlen i USA. Samtidigt så dyker "djävulskometen" upp, som bara händer en gång vart 70: e år. Men nu har man omdöpt denna komet till namnet: "Mothers of dragon" (mamman av drakar) och det gör det ju inte bättre.

    Något annat intressant som också kan vara tecken i himlen är att i år och de nästa två åren, 2024-2026 så inträffar en blodmåne vid judarnas högtid Purim. Tidigare har vi sett blodmånar vid judiska högtider i förbindelse med stora händelser för Israel och det judiska folket. Och den första hände alltså här den 25 mars i år.

    Jesus kommer snart - och tecken i himlen och på jorden vittnar om det

    https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13267723/green-comet-Mother-Dragons-horns.html

    https://themostimportantnews.com/archives/there-will-be-blood-moon-purim-eclipses-for-three-years-in-a-row-in-2024-2025-and-2026

    Mikael

    SvaraRadera