söndag 8 februari 2015

Kollaps av världsordningen och ett rop efter en global regeringDet var allvarliga och aktuella ämnen som Ukraina konflikten, Irans kärnvapenprogram, utvecklingen i Syrien, Ebola utbrott och cyberterrorism, som var grundet till att över 20 av världens ledande nationer var samlades här i helgen för att hålla konferens om det allvarliga tillståndet i världen.

Det var Tysklands förbundskansler Angela Merkel som var värd för konferensen och överskriften var ”fokus på kollaps av världsordningen”.
En global regering tar form

Den tyska diplomaten, Wolfgang Ishinger, som var koordinator för arrangemanget uttalade följande och nästan profetiska uttalelse:
”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå: Putin i Ukraina, Kina mot Japan, Iran inom kärnvapen, och jidahisterna genom de fruktansvärda sakerna de gör. Det finns ett behov av en ”global regering”.
Innan konferensen påpekade samtidigt Wolfgang, att dessa länder skulle diskutera det han kallade ”en aldrig tidigare våg av globala kriser under det senaste året, och omvärldens oförmåga att ta itu med dem”
Uppenbarelseboken kap 13
Upp 13: 3 – Hela jorden förundrade sig över vilddjuret och följde efter det, och man tillbad draken, därför at han hade gett sin makt åt vilddjuret.
Vi kan se att vi är med stora steg på väg mot den tid som vi upplever i den absoluta avslutningen av denna världens tidsålder.
Vi är på väg mot ett gemensamt ekonomiskt, politiskt och religiöst system. En global världsordning, där Antikrist själv och hans sataniska system kommer att vara själva fundamentet och drivkraften.   
Vedermödans profetia
1 Thess 5:1 – Om tider eller stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. Ni vet själva att mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.
Mer än någonsin hörs ett rop från en desperat värld och den kommer från världens ledande människor. Det är ett rop efter ”fred och trygghet”.
Denna profetia som Paulus delar, är tätt knuten till den smärtans tid som ska komma över världen. Före Herrens dag, och före det att vredens tid går ut över jorden, kommer det att finnas ett desperat behov och ett rop efter fred och trygghet. Det kommer att vara det ropet som kommer att gå före vedermödans tid, och som kommer att knyta ihop världens ledare i en gemensam bön.
En profetisk tid
Vi lever alltså i denna profetiska tid. Vi kan se hur detta rop blir allt tydligare, och vi kan samtidigt se att vedermödans tid närmar sig med hast. Bibelns profetior går i uppfyllelse och bekräftar vårt underbara hopp, att mycket snart kommer vår underbare frälsare igen.
Jag har tidigare skrivit ett inlägg om denna bibliska profetia, ta gärna del av inlägget i sin helhet:

Jesus kommer snart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar