fredag 8 september 2023

Tecken i himlen i september år 2023/2030 – Lea och Rakel – Församlingen och Israel.

 


Jag har tidigare delat ett inlägg som visar ett otroligt tecken i himlen runt Basunhögtiden här i september. På en och samma gång ser vi en rad asteroider som befinner sig i stjärnbilden Jungfrun, där namnen på dessa asteroider ger oss en profetisk bild över ändetidens utveckling. Vi ser asteroiden ”Child” (barn), ”Yeshuhua” (Jesus), ”United Nations” (FN), "Francis" (Påven) och ”Desdemona” (Demon 666).

Lea och Rakel

1 Mos 29:23 - Men när kvällen kom tog han sin dotter Lea och förde henne till honom, och han gick in till henne. 24 Och Laban gav sin slavinna Silpa till tjänsteflicka åt sin dotter Lea.

25 På morgonen fick Jakob se att det var Lea. Då sade han till Laban: ”Vad har du gjort mot mig? Var det inte för Rakel jag arbetade hos dig? Varför har du bedragit mig?” 26 Laban svarade: ”Här på vår ort brukar man inte ge bort den yngre före den äldre. 27 Fullfölj nu Leas bröllopsvecka. Sedan ska vi ge dig den andra också mot att du arbetar åt mig i sju år till.”

28 Jakob gick med på det och fullföljde hennes bröllopsvecka. Sedan gav han honom sin dotter Rakel till hustru. 29 Och Laban gav sin slavinna Bilha till tjänsteflicka åt sin dotter Rakel. 30 Så gick Jakob in till Rakel också, och han älskade Rakel mer än Lea. Sedan arbetade han hos honom i sju år till.

Men vi ser också ett annat mycket intressant tecken samtidigt med det första. Den 19 september, vilket är ett par dagar efter Basunhögtiden, ser vi asteroiderna ”Laban”, ”Lea” och ”Israel” befinna sig i Jungfrun samtidigt.

Jakob bodde hos sin morbror Laban och hans två döttrar, Lea och Rakel. Under sju år arbetade Jakob för Laban med löfte om att få gifta sig med Rakel, som han älskade. Men Jakob blev lurad och blev i stället gift med Lea och var tvungen att arbeta ytterligare sju år för att få gifta sig med Rakel.

I den här berättelsen är Lea en bild på församlingen, som Kristus (Jakob) först blir gift med. Lea fick till exempel sju barn med Jakob, vilket kan representera de sju församlingarna i Uppenbarelseboken, som är en profetisk bild av församlingen från pingst till vedermödan.

Efter giftermålet med Lea går det ytterligare sju år (vedermödan/Jakobs nöd) innan Jakob kan bli gift med Rakel, som representerar Israel. Först församlingen och sju år senare Israel.

2023/2030

Dessa asteroider som finns i Jungfrun år 2023 kommer återigen år 2030, det vill säga sju år senare. Men det finns en intressant skillnad.

År 2023 är det asteroiden ”Lea” (Leamarie) som befinner sig i Jungfrun, medan asteroiden ”Rakel” är sju konstellationer bort (vilket också motsvarar 7 år) från Jungfrun och inte alls i närheten. Men om sju år, år 2030 ser det annorlunda ut. Då befinner sig asteroiden ”Rakel” i Jungfrun. Men de andra asteroiderna, inklusive ”Lea” (som representerar församlingen), är också där tillsammans med ”Israel”.

Avslutning

På ett otroligt sätt ser vi tecken på himlen här år 2023 som tyder på att ”Lea” blir förenad med Herren, medan ”Rakel” är sju år bort. Efter sju år är ”Rakel” inne i Jungfrun och förenas med Herren, men ”Lea” är också närvarande. Det kan ses som en bild på församlingen som återvänder tillsammans med Herren.

Detta stämmer överens med en fantastisk bild på det som Herren snart kommer att utföra. Han har i förväg skrivit historien om ändetidens utveckling, vilket inkluderar församlingens uppryckande men också Israels återupprättelse sju år senare.

Herren är fullkomlig i allt vad han gör, och han kommer snart tillbaka.

Maranatha

Mikael

 

48 kommentarer:

  1. Kometen Nishimura

    Här under basunhögtiden sker ett annat märkligt tecken i himlen, som också utmärker sig på flera sätt. Denna komets bana, dess namn och tidpunkt sammanfaller på ett otroligt sätt samman med Basunhögtiden.

    Vi har sett och upplevt många tecken i himlen under tidens gång, men jag måste erkänna att de tecken vi ser i himlen här under Rosh Hashanah skiljer sig på ett helt särskilt sätt. Jesus sa att ”tecken ska visa sig i solen och månen och stjärnorna”. Det är precis det vi upplever nu, tecken i himlen i förbindelse med Jesu komma.

    Kometen ”Nishimura” upptäcktes av Hideo Nishimura där ordet ”Hideo” betyder ”den utmärkte mannen/maken” och ”Nishimura” betyder ”väst”. Det vill säga ”den framstående maken som är på väg mot väst”.

    Under lång tid står kometen närmast helt stilla utan att röra på sig, men precis innan Basunhögtiden ökar den plötsligt hastigheten för att sedan, precis under högtiden, fara igenom Jungfrun. Därefter står den helt stilla i flera tusen år utan att röra sig. Det är som att den ”framstående maken” är bestämd att ”gå mot väst” för att passera igenom Jungfrun precis under högtiden.

    https://www.youtube.com/watch?v=BYUZj71ZChs&t=1s

    Jesus kommer mycket snart tillbaka

    Mikael

    SvaraRadera
    Svar
    1. Även Dagens Nyheter skriver om denna komet

      https://www.dn.se/sverige/komet-passerar-jorden-for-forsta-gangen-pa-400-ar/

      Mikael

      Radera
  2. 1 Kor 15

    Men det säger jag, bröder: kött och blod kan inte ärva Guds rike, och det förgängliga kan inte ärva det oförgängliga. 51 Se, jag säger er en hemlighet: Vi ska inte alla insomna, men vi ska alla förvandlas, 52 i ett nu, på ett ögonblick, vid den sista basunens ljud. Basunen ska ljuda och de döda ska uppstå odödliga, och vi ska förvandlas. 53 Detta förgängliga måste kläs i oförgänglighet och detta dödliga kläs i odödlighet. 54 Men när det förgängliga är klätt i oförgänglighet och det dödliga klätts i odödlighet, då uppfylls det ord som står skrivet: Döden är uppslukad i seger. 55 Du död, var är din seger? Du död, var är din udd? 56 Dödens udd är synden, och syndens makt kommer av lagen. 57 Men Gud vare tack som ger oss segern genom vår Herre Jesus Kristus!

    "Dyrbare och älskade Herre. Du kommer så snart, så snart och då kommer jag att få se ditt underbara och kärleksfulla ansikte. Jag kommer att få se in i de mest underbara ögon jag någonsin sett. Du känner mig och älskar mig utan förbehåll. Jag kan inte vänta på att få möta dig och se dig i all din kraft, härlighet och styrka. Du som är mitt ett och mitt allt, min borg och min klippa, min första kärlek. Kom snart, Herre, din brud väntar på dig"

    Mikael

    SvaraRadera
    Svar
    1. Amen! Mikael , din bön säger jag Amen till. Känner varje dag en förväntan. Mitt inre ropar efter Kom Herre Jesus kom!

      Radera
    2. Det känns som att vi är nära och att Herren mycket snart kommer att hämta sitt folk. Yttre tecken och det inre vittnesbördet talar väldigt starkt om Herrens imminenta komma. Det så uppmuntrande och starkt.

      Mikael

      Radera
  3. Ja nu är det verkligen tid att lyssna efter Jesus "kom hit upp-rop",Guds basun och ärkeängelns röst.
    Kom!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Amen! Snart kommer basunen att blåsa och vi kommer att förvandlas.

      Maranatha
      Mikael

      Radera
  4. Det våldsamma och extrema vädret fortsätter världen över och nu är det Grekland som har drabbats av våldsamma översvämningar. På ett halvt dygn har det öst ner regn motsvarande två års nederbörd i huvudstaden Aten

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Rr77qd/aftonbladet-direkt?pinnedEntry=1162582

    Mikael

    SvaraRadera
  5. Upp 22:6 - Jag, Jesus, har sänt min ängel för att i församlingarna vittna om detta för eder. Jag är telningen från Davids rot och kommen av hans släkt, jag är den klara morgonstjärnan.

    Jesus omtalar sig själv som "den klara morgonstjärnan". Morgonstjärnan är Venus och något intressant är att den kommer att lysa som kraftigast här på himlen den 19 september, precis under denna tidsperiod.

    Maranatha

    Mikael

    SvaraRadera
  6. Guds tålamod är enormt, det vet vi. Med tanke på all ondska (bl a våld, genmodifieringar, organstölder m m), som pågår på jorden, är jag förundrad över hur enormt Hans tålamod är... De ogudaktiga gör dock ett gruvligt misstag: de tror att tålamodet inte har en gräns. Jag vaktar varje dag, för jag har svårt att se att vår Älskade inte snart sätter stopp för galenskaperna på vår jord. /Magnus.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har oxå dom tankarna.När skall vår Herres tålamod ta slut och han sätter ner foton . Nu är det nog. När dom rör dom allra minsta , det som händer nu. Herrens ögonstenar. Så tycker jag mig uppleva att nu blir det värre o värre innan förlossningen är över. Svåra naturkatastrofer , mer sjukdomar o pest. Allt det står ju i Guds ord
      Längtar efter uppryckelsen hela tiden nu
      TZ

      Radera
    2. Jo, Guds vrede är nära. Det är det som de ogudaktiga borde inse. Gränser finns. Pröva inte Guds tålamod. Den enda predikan jag har till vårt svenska folk nu är en domspredikan. Faktiskt dömer Han redan vårt land; straff efter straff. Det enda jag inte vet är exakt när Han totalt utraderar galenskapen. Vi däremot känner Jesu närhet, vishet, trygghet, kraft och makt allt starkare. Allt gott! /Magnus.

      Radera
  7. Någon som har hört talas om 15 minuters städer som skall genomföras i Sverige?

    SvaraRadera
  8. Ja det vill de införa över hela världen.

    SvaraRadera
  9. Snart skall ALLAS knän böjas inför Herren och VARJE tunga bekänna att Jesus Kristus är Herre.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Amen!!
      Vilken härlig syn det blir/ TZ

      Radera
  10. Fick tips om en broder som bestämt sig för att basunera ut vad som gäller. Han skulle tydligen börja idag; och skriva på wordpress. Sök efter Jesusportalen där.
    Han har vittnesbörd av bröderna uppe i Västmanland att vara en profet.
    Han sa att man gärna skulle kommentera, då han brinner för Herrens verk och gärna ville svara på frågor som uppkommer, eftersom "det var det roligaste han visste". Ja, som Guds ord säger: " förakta inte profetiskt tal, pröva ALLT. Behåll vad gott är". /AZ.

    SvaraRadera
  11. Stor jordbävning på 6,8 i Marocko som har kostat många människoliv och över 300 000 i närliggande områden har drabbats

    Jesus kommer snart!

    https://www.svt.se/nyheter/utrikes/minst-fem-doda-efter-kraftig-jordbavning-i-marocko

    Mikael

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jordbävningen i Agadir 1960 inträffade den 29 februari 1960 klockan 23:40 på kvällen. Det var den mest förödande och dödligaste jordbävningen i Marockos historia, med en magnitud på 5,7 Mw, dödade omkring 15 000 personer (en tredjedel av stadens befolkning vid den tiden) och skadade omkring 12 000 personer.[1] Omkring 35 000 personer blev hemlösa.

      Radera
  12. Världen har ju blivit helt galen. Transvård, våld, naturkatastrofer mm i nyheterna. Det har ju helt spårat ur. Tidstecken tror jag. Drömde om ett event "Jesu återkomst. Datum: Snart" stod det. Sen vaknade jag. Jesus kommer snart
    Erica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Underbart och tack för att du delar. Jag tror och det känns som att den dagen och händelsen är mycket när. Min överbevisning om att nästa stora profetiska händelse är när Jesus hämtar sin församling till det himmelska. Snart mycket snart är vi hemma hos Herren

      Maranatha

      Mikael

      Radera
    2. Glömde skriva att jag också såg "KRIG" i stora bokstäver. 🤷‍♀️ Jag tror iaf att Jesus kommer snart.

      Radera
    3. Tack Erica för ditt inlägg
      Jag hoppas verkligen på att Herren tar hem församlingen snart
      Så som det ser ut nu. Detta med barnen som blir berövade på sitt kön. Stor vilsenhet. Stackars barn. Nu borde Herren känna som vi .
      Eller tvärtom
      Det är Herrens sorg o vrede vi känner
      Nu går det vara nog!
      TZ

      Radera
    4. Ja man längtar så efter Jesus, tänk vilken underbar dag de ska bli att få möta Jesus på skyn. Att få komma hem till honom. Är så less på denna smutsiga värd, Gudsfrånvända värd, man hyllar allt orent. Jesus kom, vi längtar efter dig!

      Radera
  13. I dag var det en artikel i en tidning där det stod; "Lea är förvunnen". Det påminde mig om det här inlägget som pekar på Lea som en bild på församlingen. På samma sätt som att komen Lea är inne i jungfrun för att sedan vara "försvunnen" är det med församlingen. Plötsligt en dag kommer församlingen inte längre att vara kvar på den här jorden. Vi är borta, hämtade hem av Herren.

    Jesus kommer snart

    Mikael

    SvaraRadera
  14. Joel 2:30
    Parallella Vers
    Svenska (1917)
    Och jag skall låta tecken synas på himmelen och på jorden: blod och eld och rökstoder.
    Läste ni igår om en ny rymdexplosion
    Som lyser starkare än en miljard solar
    Forskare kan inte förklara vad det är
    TZ

    SvaraRadera
  15. Forskare har upptäckt en helt ny typ av rymdexplosion som lyser starkare än en miljard solar.
    Men explosionen är inte en supernova, utan något helt nytt och forskarna vet inte hur de ska förklara den.
    TZ

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för att ni delar. Ja, det är på det sättet att Herren kommunicerar genom tecken i himlen för att visa att hans återkomst är när. Det samma gjorde Herren exempelvis vid Jesu födsel och vid Herrens död och uppståndelse. Kan det vara på det sättet, att det vi upplever just nu, är himmelska tecken som visar på uppryckandet av Jesu brud och vedermödans början?

      Jesus kommer snart

      Mikael

      Radera
  16. Ta gärna del av denna underbara sång av Gerd Pettersson. Den ger tröst och styrka när vi tänker på kära och nära som redan har gått hem före oss till Herren. Människor som vi saknar, men som vi vet, att vi snart kommer att möta igen.

    Gerd sjunger bland annat:

    "Jag har en tro som ger mig tröst och styrka, att vi ska ses igen när tiden tagit slut. Trots att skiljas var så svårt, så vet jag att du lever i ett ljus i det hemmet som vi kallar "Faderns hus"

    https://www.youtube.com/watch?v=zi5dY1kyIVA

    Mikael

    SvaraRadera
  17. Det är så intressant och spännande med alla de asteroider och dess namn vid Basunhögtiden.
    Child( barn) bruden, Kristi kropp särskilt men också Francis ihop med Red Quuen,röda drottningen- stora skökan, Elijah,Elia, de två vittnena, united nations,FN och transform,transfigure, transformation,,uppryckandet.
    Kom!

    SvaraRadera
  18. Vakna! Mycket destruktiva naturkatastrofer drabbar plötsligt områden över hela jorden. Varför drabbar så många historiska naturkatastrofer oss plötsligt en efter en?

    http://themostimportantnews.com/archives/wake-up-highly-destructive-natural-disasters-are-suddenly-striking-areas-all-over-the-earth

    Tiden är kort och Jesus kommer mycket snart

    Mikael

    SvaraRadera
  19. Kreml: Kim Jong-Un på väg till Ryssland för möte med Putin

    https://www.dn.se/varlden/uppgifter-kim-jong-un-pa-vag-till-ryssland/

    Mikael

    SvaraRadera
  20. Uppenbarelseboken 22:17

    Och Anden och bruden säger: "Kom!" Och den som hör det må säga: "Kom!" Och den som törstar må komma. Ja, den som vill, må ta emot livets vatten för intet.

    Joshua Aaron sjunger denna fantastiska sång på både engelska och hebreiska, som handlar om bruden och Anden som endräktigt säger: "Kom"

    "Let the one who hears the Savior say, Come
    And let the one who is thirsty come
    Behold! the Alpha and Omega
    Beginning and the End
    In Him we will never, never thirst again
    HaRuach v'hakala omrim bo
    HaRuach v'hakala omrim bo
    Spirit and the Bride say come
    Haruach v'hakala omrim bo
    Bo, bo, na bo"

    https://www.youtube.com/watch?v=EnZKNZM-Ovw

    Maranatha

    Mikael

    SvaraRadera
    Svar
    1. Upp 22:17 17
      Och Anden och bruden säga: ”Kom.” Och den som hör det, säge ”Kom.” dig törstige vi bjuda kom, och drick till evigt liv.
      Den sången (versen) har vi sjungit många gånger.

      Radera
    2. Det är en underbar sång och en av mina favoritverser i Bibeln. Den helige och älskade Guds Ande ropar enstämmig med Guds församling om att Herren snart må komma. Det är vår längtan, vårt hopp och tröst.

      Vi tror att den dagen kommer snart

      Mikael

      Radera
  21. Älskar också den här sången!
    Bo bo bo( kom)
    Kom!
    Maranatha!

    SvaraRadera
  22. Kolla in Jesusportalen på wordpress.com. Han har trösterika ord till oss Kristna i denna sena tid.

    SvaraRadera
  23. På fredag kommer ett nytt inlägg som sätter ekstra fokus på Basunhögtiden och på det sätt den är ett uttryck för Herrens komma och därmed också uppryckandet. Basunhögtiden eller Rosh Hashanah börjar vid nymåne den 15, men det är först när det är synlig för ögat att den börjar. Så det är någon gång mellan den 15 och den 19 september. När det är ett jubileumsår, som många påstår att vi befinner oss i, så är det på det sättet att den stora basunen först blir blåst 10 dagar sendare, så i slutet av september. Ingen känner tidspunkt för Herrens komma, men året (jubileumsår), tecken i himlen men också dessa överbevisande tecken i världen pekar på september och resten av året som något helt särskilt.

    Jag är helt överbevisad om att Jesus kommer mycket snart!

    Maranatha

    Mikael

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ser vi nymånen samtidigt, hur mycket gör avståndet.

      Radera
  24. Vi närmar oss en kinesisk invasion av Taiwan

    Kina placerar ut över 40 plan till Taiwansundet, samlar styrkor vid kustmilitärbaser, varnar Taiwan.

    https://www.foxnews.com/world/china-deploys-40-planes-taiwan-strait-massing-forces-coastal-military-bases-taiwan-warns

    Kina samlar kontinuerligt styrkor vid sina kustmilitärbaser mot Taiwan, varnade den självstyrande ön på tisdagen.

    Taiwan sa att de stärker sitt eget försvar som svar. Öns försvarsministerium publicerade en rapport om utbyggnaden av kinesiska flygfält och militär aktivitet utanför Taiwans tröskel, och sa att Kina har börjat undersöka Taiwans territorium nästan dagligen.

    "I år har det kinesiska kommunistpartiet aggressivt utökat sin rustning och fortsatt att bygga olika typer av stridsflygplan och drönare", sa generalmajor Huang Wen-Chi om rapporten. "Den information vi har fått är att alla viktiga militärbaser längs kusten ... uppdateras kontinuerligt."

    Soon and very soon, we are going to see the King!

    Mikael

    SvaraRadera
  25. Ta gärna del av denna otroliga artikel. Det är Peru som precis har visat fram utomjordiska kroppar (alien/demoner) som skulle vara icke mänskligt DNA och 1000 år gamla.

    Kan det vara på det sättet att UFO är en del av ändetidens bedrag och när församlingen är bortryckt så är det aliens som får skulden. UFO och aliens är inte annat än fallna änglar och demonisk aktivitet.

    UFO och alien är ett tecken på att vi lever i ändens tid och att Jesus mycket snart kommer tillbaka.

    https://endtimeheadlines.org/2023/09/alien-bodies-with-three-fingered-hands-unknown-dna-with-eggs-inside-presented-by-ufo-expert-at-mexican-congress-non-humans-found-in-peru-said-to-be-1000-years-old/

    Mikael

    SvaraRadera
    Svar
    1. UFO??
      Vad handlar t.ex Hes 1 om, och vad reste Elia med?

      Radera
  26. Jag har kollat in bloggen Jesusportalen på wordpress som jag tipsade om tidigare. Som jag bedömer finns poänger där, absolut. Ganska bestämda ord om hur Gud ser på saker. Känns som en enorm tröst då vi lider så kraftigt som vi gör... /AZ

    SvaraRadera
  27. Otroligt! Mikael, jag har haft det i bakhuvudet hela tiden ända sen du publicerade om en kvinna som haft en syn om uppryckandets skeende i samband med att Kina skulle invadera just Taiwan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, och det ser ut som att vi närmar oss en konfrontation mellan dessa länder. Vi lever i en tid där vi på ett otroligt sätt upplever profetiors uppfyllande.

      Maranatha

      Mikael

      Radera
  28. Snart äntligen äntligen skall jag få se min älskade brudgum ansikte mot ansikte.
    Få höra Hans underbara röst tala ut sin trofasta kärlek till mig.
    Ta emot bägaren med det nya vinet i en ljuvlig Herrens Heliga måltid från Hans sårmärkta händer.
    Ta emot mitt nya namn och allt blir nytt.
    Vigas samman med Honom i Lammets bröllop.
    Längtan är oändlig till Dig min förste och min ende.

    Kom!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Längtar hela tiden nu. Mitt i allt jag gör . Ligger längtan inom mig
      Förvaltar allt Gud gett mig
      Kärleken ökar inom mig. Vill dra alla nära o kära med mig med Guds kärlek
      Herren förstärker min längtan och jag ser många redo syskon som upplever detsamma
      Snart skall vi skåda vår största kärlek , Herren själv. Vilken dag/ stund , så fantastiskt det skall bli
      TZ

      Radera
    2. Jag delar er längtan efter min älskade och underbare Jesus. Den längtan har också bara vuxit med åren och i dag är hemlängtan starkare än någonsin. Jag är avklarad med den här världen och ingenting håller mig tillbaka; mitt hopp och längtan är att få se och skåda Herrens underbara och ljuvliga ansikte.

      Mikael

      Radera