söndag 4 september 2016

Slukhål, och stora sjöar som försvinnerdag upplever vi många naturfenomen, och naturkatastrofer som pekar på den tid vi lever i och Jesu närstående återkomst. I dag upplever vi bland annat i stigande grad hur stora sjöar torkar ut och försvinner, och onaturliga slukhål över hela vår jord.

Onaturliga slukhål

De senste åren har vi fått ta del rapporter av dessa slukhål  som händer över hela vår jord, där jorden bokstavligt talat öppnar sig under oss och slukar både hus, bilar och människor.

Slukhål är ett vardagsord för hål som plötsligt öppnar sig i marken, som kan bli helt upp till 100 meter breda. Hålen kan både vara orsakade av naturen själv, eller på grund av påverkan genom människors byggnationer och aktiviteter. Andra teorier går på att det är klimatpåverkan som får jorden att explodera.

Sjöarna försvinner


Något är helt fel med våra stora sjöar runt om i världen, dom bokstavligt talat försvinner. Vattnet runt om i världen försvinner snabbare än någonsin, och sakta med säkert så håller en del av dem på att försvinna, och andra är helt borta. Det är ännu en symptom som visar att vår natur inte har det bra, och  ett tidstecken som pekar på Jesu dyrbara återkomst.  

Några exempel på stora sjöar som håller på, eller helt har försvunnit runt om i vår värld är bland annat Owens Lake i USA, Aralsjön i Kasakhstan, Döda havet i Mellanöstern, Faguibinesjön i Mali, Assalsjön i Djibouti, Tschadsjön i Cad/Niger/Nigeria, Urmiasjön i Iran, Pooyangsjön i China, Chapala sjön i Mexico.

Stora konsekvenser

Aralsjön var till exempel världens fjärde största, men har sedan 1960 talet minskat med 90 %. Sjön har påverkats av att det kommer mindre snö i bergen och därmed mindre smältvatten som fyller på snön. Tchadsjön i Afrika risikerar att vara helt borta år 2029, något som har stora konsekvenser för både människor och djur.

Tidens tecken pekar på att Jesus kommer mycket snart!

Källa:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar